Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa sie smieje ze mi zarosnie ;p
Ostatnio go pytam czy jak sie golil to ogarnal tez chaszcze na dole to stierdzil ze nie odpowie na to pytanie bo to grozi przymusowym seksem. Noo czasem sily do niego nie mam. Juz sie zastanawiam kto kogo tu sprawdza czy ja jego czy on mnie. :plittleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEj ja juz mu powiedzialam ze mam dosc tego ze zawsze to ja musze zabiegac o seks. A ja bede twarda co prawda juz przekroczylam swoj rekord (mowie o sytuacji jak bylam w zwiazku i to ja nie dawalam wtedy facetowi,innemu) ale ja potrafie byc uparta ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo mala modelka ona juz jest slawna ;p
Najwyzej mnie pozwie jak dorosnie.
Mowilam ze trzyma ogolnie to juz malo jej sie gibie na boki.
Ale nie bierzcie przykladu z mojego wiazania bo to byl drugi raz jak zawiazalam kieszonke ;p
Wczoraj ja 3 razy motala i za drugim i trzecim razem smiala sie naj wyciagnelam chuste szkoda ze przez kregoslup nie mogw dlugo nosic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 22:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej:)
To ja coś dłużej napiszę. Nasza Mała dała Nam fajny poranek:) ona kopała my jej oddawaliśmy palcem i znowu oddawała i tak dłuższy czas:D. Ale najdziwniejsze to, że tak parę cm nad pępkiem! Gin ostatnio już się dziwił, że mam bardzo wysoko macicę, ale to chyba nic złego? -
nick nieaktualny