Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:właśnie bardzo mi sie spodobał. Mogłabyś mi powiedzieć jakie wymiary ma w środku gondola??
Basiunia Baronowa ma racje witamina C idealna na pęcherz.
Baronowa a jak tam u CB?
Ale tym razem przynajmniej wiem ze to hormony. Takze męża uprzedzam przed atakiem.
A tak albo karmie, albo pije cos zeby bylo mleko albo odciąga albo karmie buyla albo mysle o karmieniu... Takze ten tego. Chyba srednio u mnie -
nick nieaktualnyA mnie mama postraszyla mega. Bo Liwia od urodzenia ma podpuchniete dolne powieki... Na tym zdjeciu co tu wrzucalam bardzo widac... Ja jakoe nie zwracalam na to uwagi bo ma tak od urodzenia. Ale mama mi przyppomjiala ze u nas w rodzinie choroby nerek sa. U mnie, mojego taty i babki kamica a siostra zespol nerczycowy. Teraz do wizyty bede sie martwic co lekarz powie i czy zleci badania...
Baronowa trzymam kciuki za szybka poprawe samopoczucia. Dobrze ze przynajmniej odszedl stres z tym ze cos z Toba jest nie tak ze wiesz czemu tak sie dzieje. Mam nadzieje ze wszystkim sie uporasz. Z karmieniem i hormonami -
Oni jada na Ac dc a ja bede karmić
Ciri skonsultuj. Ale pewnie jeszcze ma niemowlakowe opuchniecie -
nick nieaktualnyMam nadzieje. Zobaczymy. Ale na pewno na jakies chore dziecko nie wyglada ;P
O to nie zazdroszcze ze nie mozesz z nimi isc ale niech choc oni sie dobrze bawia. Ja to do kina bym poszla ale moje dziecko przechodzi teraz okres ze wszyscy obcy sa zli nawet u mamy na raczkach. Noo i jak mam gosci caly czas ryczy. Sprzedaje ja mamie do noszenia ale chyba bym jej tego nie zrobila zeby zostawic ja teraz z takim placzkiem -
nick nieaktualnydzień dobry wszytkim w ten piękny dzień
Ciri jeszcze się nie przejmuj, może to tak jak mówi Baronowa, ze noworodkowe nie zeszło daj znać po wizycie
Baronowa zaczynam się psychicznie nastwać do tego, ze wszyscy gdzieś sobie pójdą a ja bedę w domu, bo już teraz tak mam od kąd muszę leżec ;/
ale no dla bąbla wsyztsko
ja jutro mam wizytę, oby ta szyjka była już w normie i obymmogla wrócić do żywych, bo ja łaże po domu to czasem nawet z piżamy się nie chce przebierać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to moj robi identycznie ale maz mnie uspokaja ze jesli szturchnal nawet delikatnie to mam nie panikowac:)
Baronowa mi nawet ostatnio pisala ze on ma jeszcze duzo miejsca i czasem mozemy nie czuc
Dzis ma wlasnie taki malo aktywny dzien a ostatnie 4 to mialam wrazenie ze w ogole nie spi
Takze spokojnie;) -
nick nieaktualny
-
Ewi, pewnie mały się właśnie tak przekręcił i łaskotał Cię po plecach
Basiunia, kciuki na wizycie. Kibicuję Twojej szyjce, niech się dzielnie trzyma
Ciri, faktycznie mała ma woreczki pod oczami, ale nie musi to być coś złego. Pewnie z upływem czasu zniknie, ale w razie W miej to na uwadze
Baronowa, mam nadzieję, że szybko uporasz się z baby blues. Że też takie rzeczy się z kobietą dzieją mało wyrzeczeń i poświęceń? A potem nawet nie można się nacieszyć macierzyństwem... Ehhh, mam nadzieję, że mnie to ominie.basiunia lubi tę wiadomość
-
Evi zjazd hormonalny.
NP. Siedzisz i zaczynasz plakac bo przeciez co ty zrobilas juz zawsze będziesz uwiazana do konca zycia. Za chwile placzesz ze jak mogłaś tak pomyśleć a za 15 minut jest euforia ze przeciez masz najcudowniesze dziecko na świecie i tak w koleczko. Warto o tym poczytać zeby sie nie zdziwić.
Ja nie mam takiego typowego vabu bleuesa tylko problemy z brakiem pokarmu mnie dobijają -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny