X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki. sama nie wiem już jaki wybrać

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mialam ten problem az sie maz nie wkurzyl :D i tym sposobem mam wozek :-D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    właśnie bardzo mi sie spodobał. Mogłabyś mi powiedzieć jakie wymiary ma w środku gondola??

Basiunia Baronowa ma racje witamina C idealna na pęcherz.

Baronowa a jak tam u CB?
    U mnie baby blues na całego. NP. Siedzę sobie jem pyszny obiad zrobiony przez męża mego i w ryk.
    Ale tym razem przynajmniej wiem ze to hormony. Takze męża uprzedzam przed atakiem.

A tak albo karmie, albo pije cos zeby bylo mleko albo odciąga albo karmie buyla albo mysle o karmieniu... Takze ten tego. Chyba srednio u mnie ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie mama postraszyla mega. Bo Liwia od urodzenia ma podpuchniete dolne powieki... Na tym zdjeciu co tu wrzucalam bardzo widac... Ja jakoe nie zwracalam na to uwagi bo ma tak od urodzenia. Ale mama mi przyppomjiala ze u nas w rodzinie choroby nerek sa. U mnie, mojego taty i babki kamica a siostra zespol nerczycowy. Teraz do wizyty bede sie martwic co lekarz powie i czy zleci badania...

Baronowa trzymam kciuki za szybka poprawe samopoczucia. Dobrze ze przynajmniej odszedl stres z tym ze cos z Toba jest nie tak ze wiesz czemu tak sie dzieje. Mam nadzieje ze wszystkim sie uporasz. Z karmieniem i hormonami ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oni jada na Ac dc a ja bede karmić

Ciri skonsultuj. Ale pewnie jeszcze ma niemowlakowe opuchniecie

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje. Zobaczymy. Ale na pewno na jakies chore dziecko nie wyglada ;P

O to nie zazdroszcze ze nie mozesz z nimi isc ale niech choc oni sie dobrze bawia. Ja to do kina bym poszla ale moje dziecko przechodzi teraz okres ze wszyscy obcy sa zli nawet u mamy na raczkach. Noo i jak mam gosci caly czas ryczy. Sprzedaje ja mamie do noszenia ale chyba bym jej tego nie zrobila zeby zostawic ja teraz z takim placzkiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry wszytkim w ten piękny dzień :D

Ciri jeszcze się nie przejmuj, może to tak jak mówi Baronowa, ze noworodkowe nie zeszło :) daj znać po wizycie :)

Baronowa zaczynam się psychicznie nastwać do tego, ze wszyscy gdzieś sobie pójdą a ja bedę w domu, bo już teraz tak mam od kąd muszę leżec ;/
    ale no dla bąbla wsyztsko :)

ja jutro mam wizytę, oby ta szyjka była już w normie i obymmogla wrócić do żywych, bo ja łaże po domu to czasem nawet z piżamy się nie chce przebierać :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś wogóle nie czuje ruchów małego

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi tez miewam takie dni :/
    I zawsze licze godziny i mam postanowione ze jesli minie 12 h i niee kopnie az poczuję to jadę do lekarza i zawsze sie rusza :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A probowalas go na slodkie albo na zimna wode?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjadłam pół godziny temu duze ciacho wypiłąm wode i się położyłam.
    Coś tam mnie szturnoł dwa razy ale bardzo delikatnie

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to moj robi identycznie ale maz mnie uspokaja ze jesli szturchnal nawet delikatnie to mam nie panikowac:)
    Baronowa mi nawet ostatnio pisala ze on ma jeszcze duzo miejsca i czasem mozemy nie czuc ;)
    Dzis ma wlasnie taki malo aktywny dzien a ostatnie 4 to mialam wrazenie ze w ogole nie spi :)
    Takze spokojnie;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyczytałam że to też zależy od ułożenia, jak się przekreci tak że rączki i nóżki ma w stronę naszego kręgosłupa to wtedy nie czujemy ruchów .

Ważne ze się coś poruszał
    Dzięki Basiunia :)

basiunia lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokladnie, czasem wali po kregoslupie i nie czuc :))
    Takze izi:*
    Ciesz sie niedziela;)))

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi, pewnie mały się właśnie tak przekręcił i łaskotał Cię po plecach ;)

Basiunia, kciuki na wizycie. Kibicuję Twojej szyjce, niech się dzielnie trzyma :D

Ciri, faktycznie mała ma woreczki pod oczami, ale nie musi to być coś złego. Pewnie z upływem czasu zniknie, ale w razie W miej to na uwadze ;)

Baronowa, mam nadzieję, że szybko uporasz się z baby blues. Że też takie rzeczy się z kobietą dzieją :/ mało wyrzeczeń i poświęceń? A potem nawet nie można się nacieszyć macierzyństwem... Ehhh, mam nadzieję, że mnie to ominie.

basiunia lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byliśmy u teściów mały miał dość siedzenia.

Głupio zapytam co to Baby Blus?

Basiunia o której masz wizyte?

Little co tam u CB?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi zjazd hormonalny.
    NP. Siedzisz i zaczynasz plakac bo przeciez co ty zrobilas juz zawsze będziesz uwiazana do konca zycia. Za chwile placzesz ze jak mogłaś tak pomyśleć a za 15 minut jest euforia ze przeciez masz najcudowniesze dziecko na świecie ;) i tak w koleczko. Warto o tym poczytać zeby sie nie zdziwić.

Ja nie mam takiego typowego vabu bleuesa tylko problemy z brakiem pokarmu mnie dobijają :/

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Baronowa za wyjasnienie.

nie bierz tego tak do siebie, wiele kobiet ma problemy z brakiem pokarmu, np moja mama nie miała pokarmu i byłam od razu na butelce

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa nie przejmuj się. Moze sie uda jeszcze wypracowac a jak nie to mm istnieje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evi wizytuję o 17 ;)
    Ale dzis sikanie dramat, co 7 min i taki nabrzmialy brzuch:/
    Eh zobaczymy co powiedza :/
    Baronowa trzymaj sie :*

Little a Ty jak tam?;)

‹‹ 639 640 641 642 643 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ