X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chujowo. Jest tak jakos zle z3 nawet nie chce mi sie na to sloneczko wychodzic na spacer.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ale to jakas deprecha czy co??

Ej doradzcie mi, do wtorku bralam antybiotyk w pon mam prywatna wizyte u gina i mam na nia przyjsc z krzywa cukrowa, jak pojde jutro nie bedzie za wczesnie po tym anyybiotyku?:o
    Nie wiem co robic :/

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, jak tam? Dziś lepiej?

Mnie nie ciągnie do alkoholu, ale jak ostatnio zaciągnęłam się zapachem wiśniówki domowej roboty to aż chciało się łyknąć :P

I chyba czuję ruchy :D wczoraj wieczorem i dziś rano zaraz po przebudzeniu takie delikatne nieregularne puknięcia z lewej strony ;) to nie mogą być jelita :D

edit: nie wiem, czy antybiotyki wpływają na cukier...

Ciri, nie myśl tyle, działaj. Wiesz, samo się jednak nie zrobi, a szkoda Twojego samopoczucia, które jak lustro odbije Liwia. Dzieci strasznie są podatne na samopoczucie rodziców. To taki subtelny kopniaczek ode mnie <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 12:02

basiunia lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziki seks by mi sie przydal. Od razu bym do zywych wrocila ;p bo samopoczucie to na pewno nie od wagi ;) jestem gruba ale bez przesady :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little to super ;)))
    To takie mega uczucie <3
    Moj poerdzioch od 3 dni tak szaleje glownie w nocy, ze maskra:D
    Dzis moj maz ma urodziny wstawal do pracy polpzylam mu reke na moim brzuchu i dostal kopane życzenia od synka <3

Kurde no chyba zrobie ten cukier bo nie bedzie juz kiedy :o

Ciri to wez zgwalc reszte tego Twojego bo innego wyjscia nie widze :D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello my po pierwszej wizycie u pediatry.
    Władziu nadrobil wagę ;)
    Panie w przychodnia zachwycone imieniem. Now Bytomiu predzej jessiki i Nicole czy brajana predzej uświadczyć ;)
    Od dzisiaj na poważnie walczymy z karmieniem piersią. Bede przystawiać do oporu. Albo sie uda albo bede mogla sie poddać bez wyrzutów sumienia ;).
    Kupilam te saszetki, karmi, mam herbatkę i przede wszystkim dobry nastrój ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 14:46

ciri22, Magdziulla, basiunia lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super! najwazniejsze to ostatnie :)

Ja za to o mloda sie martwie, od rana przy cycku i caly czas spi,jak odkladam to sie budzi i placz, goraczki nie ma, kupy normalne dotykam ja wiec raczej nic ja nie boli. A ryk jest caly czas, daje do cycka to pocagnie troche i usypia...

Pomysl na szybki obiad?

Wysłany: 19 maja 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie! Słyszałam, że karmi dobre na laktację :D kciuki za sukces ;)

Ciri, a może mała ma po prostu dzień na spanie? Nie wiem jak u Was, ale u mnie pogoda nie rozpieszcza. Dzieci tak jak dorośli mają czasem słabsze dni ;)
    Co do seksu... Nie możesz swojego napaść, tak jak to było podczas płodzenia Liwii? :D kup mu hiszpańską muchę albo coś i dodawaj ukradkiem do herbaty :P

Szybki obiad... Hmm, ja robię mielone, ziemniaki + surówka. Z pomysłami u mnie nadal kiepsko :P

• czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki :) U mnie mdłości od 4 dni całymi dniami ,mam wrażenie ze zaraz zwymiotuje chodź jak śpię to tylko wtedy mam spokój. Zastanawiam się nad jedynym, ginekolog powiedział mi ze ciaza jest młodsza o 2 DNI, czy któraś z Was umialaby mi to wytłumaczyć co to znaczy?

w4squgpjeu3zkukf.png

Wysłany: 19 maja 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowa dwa dni różnicy to żadna różnica. Odchylenia są w normie. Raz ciąża może wydawać się młodsza, a za miesiąc dziecko podgoni i może nawet wyprzedzić rzeczywisty wiek ciąży ;) nic w tym złego.
    Jak mnie męczyły największe mdłości to też tylko w nocy podczas snu czułam się dobrze, bo pogrążona we śnie, nie czułam nic :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie nie chce go napadac. Chce żeby wreszcie on to zrobił... Seks mi się po nocach sni! Codziennie!

To juz chwile trwa to jej spanie. Co prawda ja tez nie jestem w formie od tygodnia. Pogoda juz lepsza ale i tak jakos dla mnie jest średnio. Tem 20stopni i slonce. Mozna by iść. Chyba poczekam na stelaza i zapakuje mloda w chuste i pojdziemy razem na zakupy.

Zastrzyk energi mi potrzebny. Dobrze ze zaraz weekend. A za tydzien moze pod namiot wyjedziemy.

• czekoladowa_mama Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    czekoladowa dwa dni różnicy to żadna różnica. Odchylenia są w normie. Raz ciąża może wydawać się młodsza, a za miesiąc dziecko podgoni i może nawet wyprzedzić rzeczywisty wiek ciąży ;) nic w tym złego.
    Jak mnie męczyły największe mdłości to też tylko w nocy podczas snu czułam się dobrze, bo pogrążona we śnie, nie czułam nic :P
    Ale to jest normalne ze od rana do wieczora mam te mdłości ? Uf to dobrze,dziękuję za odpowiedź ,czytałam gdzieś ze możliwe ze owulacja się przesunela i dlatego

w4squgpjeu3zkukf.png

Wysłany: 19 maja 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, Ciri. Nie wiem jak Ci pomóc :/ Przysłałabym swojego męża do Ciebie, jemu to się chce zawsze :P a tak na poważnie może postrasz go, że potrzebujesz seksu, bo to jest fizjologiczna potrzeba i jak on Cię nie zaspokoi to zrobi to ktoś inny (ryzykowne wiem), albo jak nie groźbą to prośbą? a może jakaś wizyta u seksuologa we dwoje? w końcu problem macie wspólny.

Czekoladowa, jak najbardziej normalne ;) wbrew nazwie "poranne" mdłości nie występują tylko rano :D jeśli miałaś przesuniętą owulację to na każdym usg będzie różnica ;) moja bratowa wg OM jest w 18tc, a w rzeczywistości w 16tc :) owulacja jej się spóźniła dwa tygodnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa super, że pozytywne nastawienie. Imię też mi się podoba, lubię takie po dziadkach, ja bym syna chętnie po ukochanym dziadku nazwała Kazimierz, ale mój P nawet nie chce słyszeć, dla niego imię ma być jak najbardziej normalne. Karinkę kilka lat przemycałam do jego świadomości;)

Ciri weź go podstępem, zrób nastrój odwal się, muzyczka, jakiś film z momentami, no jak go to nie ruszy to błagam!
    Ja zrobiłam szybki obiad tzn. czeka na powrót męża do wstawienia. Pierś kroję tak wszerz na płasko, przyprawiam, smaruję majonezem, na to bazylia, plastry pomidora i mozzarella(może być żółty ser). Na blachę i do piekarnika. Do tego surówka z marchewki i jabłka i ryż. I wsio chwila pracy, ekspres.

Ja wyczyściłam i uporządkowałam część szafy. Jestem z siebie dumna, ale najgorsze przede mną, bo część z ubraniami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straszylam go ale nie az tak (wie ze tego nie zrobie bo mamy podobne przejscia z bylymi) ale tez nie dziala jak widac twierdzi ze moja wina bo chodze za wczesnie spac ale oczywiscir tlumaczeniu mu ze w dzien tez mozna a w nocy to moze mnie obudzic nic nie daja a przeciez nie bede siedziec do nocy i czekac na zbawienie. A tak serio to on chodzi ostatnio wczesniej spac ode mnie.

Magdziulla to nie taki typ;p zero w nim romantyzmu wiec cos takiego skonczylo by sie naszym wdpolnym brechtem na podlodze

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj typ nie typ - facet! Narządy ma, jak się podnieci to powinno zadziałać jak trzeba. Żeby nie wyszło w komedię to tak subtelnie, niech mu się przypomną początki, niech na głowę zadziała.
    Obiad zrobiłaś?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tez nie do konca tak.Ciebie jak poglaszcze maz po szyi czy da buziaka tez mozesz miec mokro w gaciacb i beda Ci staly sutki co wcale nie oznacza ze masz ochote na seks. I tu jest podobnie ;p

Edit; nie zrobilam. Mam pusta lodowke i dziecko cycku. Wroci G to wyciagne go do sklepu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 16:31

Wysłany: 19 maja 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, ze mną jest coś nie tak :P jak mam mokro w gaciach i sterczą mi sutki to oznacza tylko jedno: chcę seksu, za każdym razem :P :D

Skoro on nie potrzebuje seksu, to może niech po prostu zajmie się Tobą? Chyba tyle da radę zrobić, prawda? A nóż widelec to go podnieci?

My tu się mądrzymy, próbujemy znaleźć rozwiązanie, a podejrzewam, że wszystkie te sposoby już wykorzystałaś...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak wykorzystalam juz wszystko (i dziala tylko gwalt ;p) ale nadal jestem na etapie ze sama nic nie zaczne bo mi zalezy na jego inicjatywie i w sumie chce sprawdzic ile on wytrwa bez.

Wysłany: 19 maja 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Silna babka jesteś. I chyba masz w sobie duże pokłady cierpliwości ;) Mam nadzieję, że Twój chłop w końcu się ocknie ;)

Nie używane mięśnie zanikają :P mąż mi tak mówił zanim został moim mężem i często gęsto odmawiałam mu seksu :P

‹‹ 636 637 638 639 640 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ