Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri, jak tam? Dziś lepiej?
Mnie nie ciągnie do alkoholu, ale jak ostatnio zaciągnęłam się zapachem wiśniówki domowej roboty to aż chciało się łyknąć
I chyba czuję ruchy wczoraj wieczorem i dziś rano zaraz po przebudzeniu takie delikatne nieregularne puknięcia z lewej strony to nie mogą być jelita
edit: nie wiem, czy antybiotyki wpływają na cukier...
Ciri, nie myśl tyle, działaj. Wiesz, samo się jednak nie zrobi, a szkoda Twojego samopoczucia, które jak lustro odbije Liwia. Dzieci strasznie są podatne na samopoczucie rodziców. To taki subtelny kopniaczek ode mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 12:02
basiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle to super ))
To takie mega uczucie
Moj poerdzioch od 3 dni tak szaleje glownie w nocy, ze maskra:D
Dzis moj maz ma urodziny wstawal do pracy polpzylam mu reke na moim brzuchu i dostal kopane życzenia od synka
Kurde no chyba zrobie ten cukier bo nie bedzie juz kiedy :o
Ciri to wez zgwalc reszte tego Twojego bo innego wyjscia nie widze -
Hello my po pierwszej wizycie u pediatry.
Władziu nadrobil wagę
Panie w przychodnia zachwycone imieniem. Now Bytomiu predzej jessiki i Nicole czy brajana predzej uświadczyć
Od dzisiaj na poważnie walczymy z karmieniem piersią. Bede przystawiać do oporu. Albo sie uda albo bede mogla sie poddać bez wyrzutów sumienia .
Kupilam te saszetki, karmi, mam herbatkę i przede wszystkim dobry nastrójWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 14:46
ciri22, Magdziulla, basiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper! najwazniejsze to ostatnie
Ja za to o mloda sie martwie, od rana przy cycku i caly czas spi,jak odkladam to sie budzi i placz, goraczki nie ma, kupy normalne dotykam ja wiec raczej nic ja nie boli. A ryk jest caly czas, daje do cycka to pocagnie troche i usypia...
Pomysl na szybki obiad? -
Właśnie! Słyszałam, że karmi dobre na laktację kciuki za sukces
Ciri, a może mała ma po prostu dzień na spanie? Nie wiem jak u Was, ale u mnie pogoda nie rozpieszcza. Dzieci tak jak dorośli mają czasem słabsze dni
Co do seksu... Nie możesz swojego napaść, tak jak to było podczas płodzenia Liwii? kup mu hiszpańską muchę albo coś i dodawaj ukradkiem do herbaty
Szybki obiad... Hmm, ja robię mielone, ziemniaki + surówka. Z pomysłami u mnie nadal kiepsko
-
Cześć kobietki U mnie mdłości od 4 dni całymi dniami ,mam wrażenie ze zaraz zwymiotuje chodź jak śpię to tylko wtedy mam spokój. Zastanawiam się nad jedynym, ginekolog powiedział mi ze ciaza jest młodsza o 2 DNI, czy któraś z Was umialaby mi to wytłumaczyć co to znaczy?
-
czekoladowa dwa dni różnicy to żadna różnica. Odchylenia są w normie. Raz ciąża może wydawać się młodsza, a za miesiąc dziecko podgoni i może nawet wyprzedzić rzeczywisty wiek ciąży nic w tym złego.
Jak mnie męczyły największe mdłości to też tylko w nocy podczas snu czułam się dobrze, bo pogrążona we śnie, nie czułam nic -
nick nieaktualnyWłasnie nie chce go napadac. Chce żeby wreszcie on to zrobił... Seks mi się po nocach sni! Codziennie!
To juz chwile trwa to jej spanie. Co prawda ja tez nie jestem w formie od tygodnia. Pogoda juz lepsza ale i tak jakos dla mnie jest średnio. Tem 20stopni i slonce. Mozna by iść. Chyba poczekam na stelaza i zapakuje mloda w chuste i pojdziemy razem na zakupy.
Zastrzyk energi mi potrzebny. Dobrze ze zaraz weekend. A za tydzien moze pod namiot wyjedziemy. -
littleladybird wrote:czekoladowa dwa dni różnicy to żadna różnica. Odchylenia są w normie. Raz ciąża może wydawać się młodsza, a za miesiąc dziecko podgoni i może nawet wyprzedzić rzeczywisty wiek ciąży nic w tym złego.
Jak mnie męczyły największe mdłości to też tylko w nocy podczas snu czułam się dobrze, bo pogrążona we śnie, nie czułam nic -
Kurcze, Ciri. Nie wiem jak Ci pomóc Przysłałabym swojego męża do Ciebie, jemu to się chce zawsze a tak na poważnie może postrasz go, że potrzebujesz seksu, bo to jest fizjologiczna potrzeba i jak on Cię nie zaspokoi to zrobi to ktoś inny (ryzykowne wiem), albo jak nie groźbą to prośbą? a może jakaś wizyta u seksuologa we dwoje? w końcu problem macie wspólny.
Czekoladowa, jak najbardziej normalne wbrew nazwie "poranne" mdłości nie występują tylko rano jeśli miałaś przesuniętą owulację to na każdym usg będzie różnica moja bratowa wg OM jest w 18tc, a w rzeczywistości w 16tc owulacja jej się spóźniła dwa tygodnie. -
nick nieaktualnyBaronowa super, że pozytywne nastawienie. Imię też mi się podoba, lubię takie po dziadkach, ja bym syna chętnie po ukochanym dziadku nazwała Kazimierz, ale mój P nawet nie chce słyszeć, dla niego imię ma być jak najbardziej normalne. Karinkę kilka lat przemycałam do jego świadomości;)
Ciri weź go podstępem, zrób nastrój odwal się, muzyczka, jakiś film z momentami, no jak go to nie ruszy to błagam!
Ja zrobiłam szybki obiad tzn. czeka na powrót męża do wstawienia. Pierś kroję tak wszerz na płasko, przyprawiam, smaruję majonezem, na to bazylia, plastry pomidora i mozzarella(może być żółty ser). Na blachę i do piekarnika. Do tego surówka z marchewki i jabłka i ryż. I wsio chwila pracy, ekspres.
Ja wyczyściłam i uporządkowałam część szafy. Jestem z siebie dumna, ale najgorsze przede mną, bo część z ubraniami. -
nick nieaktualnyStraszylam go ale nie az tak (wie ze tego nie zrobie bo mamy podobne przejscia z bylymi) ale tez nie dziala jak widac twierdzi ze moja wina bo chodze za wczesnie spac ale oczywiscir tlumaczeniu mu ze w dzien tez mozna a w nocy to moze mnie obudzic nic nie daja a przeciez nie bede siedziec do nocy i czekac na zbawienie. A tak serio to on chodzi ostatnio wczesniej spac ode mnie.
Magdziulla to nie taki typ;p zero w nim romantyzmu wiec cos takiego skonczylo by sie naszym wdpolnym brechtem na podlodze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo tez nie do konca tak.Ciebie jak poglaszcze maz po szyi czy da buziaka tez mozesz miec mokro w gaciacb i beda Ci staly sutki co wcale nie oznacza ze masz ochote na seks. I tu jest podobnie ;p
Edit; nie zrobilam. Mam pusta lodowke i dziecko cycku. Wroci G to wyciagne go do sklepu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 16:31
-
Kurcze, ze mną jest coś nie tak jak mam mokro w gaciach i sterczą mi sutki to oznacza tylko jedno: chcę seksu, za każdym razem
Skoro on nie potrzebuje seksu, to może niech po prostu zajmie się Tobą? Chyba tyle da radę zrobić, prawda? A nóż widelec to go podnieci?
My tu się mądrzymy, próbujemy znaleźć rozwiązanie, a podejrzewam, że wszystkie te sposoby już wykorzystałaś... -
nick nieaktualny
-
Silna babka jesteś. I chyba masz w sobie duże pokłady cierpliwości Mam nadzieję, że Twój chłop w końcu się ocknie
Nie używane mięśnie zanikają mąż mi tak mówił zanim został moim mężem i często gęsto odmawiałam mu seksu