Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja mam takei pytanko jak znajdujecie czas w pracy żeby tu pisać.??
    Ja to sie wogóle osotatnio zastanawiam dlaczego chcemy dziecko jak nie będziemy mieć dla niego czasu. bezsensu

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam akurat pracę siedzącą przy kompie wiec zerkam co jakiś czas i jak mam chwile to odpisuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann_je wrote:
    Bry :)

Zapomniałam zrobić rano progesteron :/ a mam 8dpo... ale ze mnie ciemna masa :D

I wiecie co? Dziś czuję wewnętrznie, że ten cykl to nie zaciążony cykl... ale jakoś się wcale nie przejmuję... I nawet nie kupuję testu ciążowego bo wewnętrznie wiem, że za te 5-6 dni dostanę okres. Taki mega wewnętrzny spokój czuję.
    Ja to co cykl się modlę o taki spokój wewnętrzny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem na L4 chociaż siedzę w pracy. Ale nie wzięłam ładowarki do laptopa i pisze z telefonu. W mojej pracy nie da się być na czysto i na bieżąco. Od 6 do 7 mlyn. Potem spokój o 10 kurier wiec znów pakowanie szybkie. Potem znów spokój. A od 14 do 16 to przeważnie młyn jakich mało. Dzis na szczęście mniej roboty bo same paczkomaty i nadam sobie okolo 20 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 15:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird - albo spytaj rodziców o prezent, albo jak oni Ci powiedzą "zrób jak uważasz" to możesz małej zawsze kupić np jakieś złote kolczyki. Ja dostałam od swojej babci na roczek złote kolczyki i do tej pory mam (trochę są już za małe :P ale je mam). :)

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Hej. Ja mam takei pytanko jak znajdujecie czas w pracy żeby tu pisać.??
    Ja to sie wogóle osotatnio zastanawiam dlaczego chcemy dziecko jak nie będziemy mieć dla niego czasu. bezsensu
    Jak już będziesz miała dziecko to i czas się znajdzie ;) więc się nie przejmuj :)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mama prace siedzącą pzred kompem ale dopiero teraz znalazłam od rana chwile zeby coś zjjeść i zajrzeć co u WAs

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam caly czas wolny a tez przed kompem pracuje ;D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pozazdrościć

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie za bardzo bo zarobki chujowe... Ale wlasnie ze wzgledu ze praca siedzaca tu planowalam ciaze

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kolei w pracy wcale nie siedzę:( caly czas stoję i chodzę. Najgorzej ze tu dużo dźwigania i latania.a to poczta a to paczkomaty. A to towar wypakować. A to poważyc kosmetyki i wpisać do systemu. No i zapachy. Mydlarnia i "swieczkarnia" to dla ciężarnej juz nie sa piękne zapachy:)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faktycznie taki miks zapachów przy mdłościach może być uciązliwy.
    Jak kiedyś będe wciąży to będe mieć problem bo ja znowu cały dzieńs iedze i wswzędzie wkoło drukarki ksero, skaner, monitor, komputer

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak u mnie. Siedze calymi dniami. Mala sala a ze 20 komputerow jest do tego inni ludzie ktorzy roznie pachna i drukarki i komputeru. Ostatnio to poprosilam zeby przy mnie nie jedli bo ja sie od tego zapachu zaraz porzygam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

No u mnie tez pylący toner. A wydrukowac trzeba każde zamówienie, fakturę, etykietę na paczke. Na szczęście mąż mi kupił filtr hepa do pomieszczeń:)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sztućce z gerlacha takie z miśkami
    Kolczyki dziecięce
    Lokata;)
    Lego duplo

littleladybird lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide do moich papierów. 20 się zbliża trzeba księgować :/

atdc3e5exzk12dxf.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :) coś na pewno wymyślę :D

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry ze wrzucam ale jak KURWA MOZNA ZGWALCIC 8-miesieczne dziecko?! Ja pierdote to nawet nie ogarniam lbem gdzie on tego PENISA i jak wsadzil?!

http://www.tvn24.pl/elblag-zgwalcil-8-miesieczne-dziecko-jacek-s-skazany,560571,s.html

Upierdolilabym kutasa... eh...

A tak sorry za porownanie, ale po pierwszym seksie ze swoim partnerem ja plakalam i krwawilam bo bylam mala rozciagnieta w srodku to co takie dziecko ma powiedziec... boze straszne...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra..... tez tego nie ogarniam.... ;/

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bestialstwo. W głowie mi się coś takiego nie mieści :/

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
‹‹ 62 63 64 65 66 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ