Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyann_je wrote:Bry
Zapomniałam zrobić rano progesteron a mam 8dpo... ale ze mnie ciemna masa
I wiecie co? Dziś czuję wewnętrznie, że ten cykl to nie zaciążony cykl... ale jakoś się wcale nie przejmuję... I nawet nie kupuję testu ciążowego bo wewnętrznie wiem, że za te 5-6 dni dostanę okres. Taki mega wewnętrzny spokój czuję. -
nick nieaktualnyJa jestem na L4 chociaż siedzę w pracy. Ale nie wzięłam ładowarki do laptopa i pisze z telefonu. W mojej pracy nie da się być na czysto i na bieżąco. Od 6 do 7 mlyn. Potem spokój o 10 kurier wiec znów pakowanie szybkie. Potem znów spokój. A od 14 do 16 to przeważnie młyn jakich mało. Dzis na szczęście mniej roboty bo same paczkomaty i nadam sobie okolo 20
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 15:05
-
nick nieaktualnylittleladybird - albo spytaj rodziców o prezent, albo jak oni Ci powiedzą "zrób jak uważasz" to możesz małej zawsze kupić np jakieś złote kolczyki. Ja dostałam od swojej babci na roczek złote kolczyki i do tej pory mam (trochę są już za małe ale je mam).
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Hej. Ja mam takei pytanko jak znajdujecie czas w pracy żeby tu pisać.??
Ja to sie wogóle osotatnio zastanawiam dlaczego chcemy dziecko jak nie będziemy mieć dla niego czasu. bezsensu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa z kolei w pracy wcale nie siedzę caly czas stoję i chodzę. Najgorzej ze tu dużo dźwigania i latania.a to poczta a to paczkomaty. A to towar wypakować. A to poważyc kosmetyki i wpisać do systemu. No i zapachy. Mydlarnia i "swieczkarnia" to dla ciężarnej juz nie sa piękne zapachy:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sztućce z gerlacha takie z miśkami
Kolczyki dziecięce
Lokata;)
Lego duplo
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorry ze wrzucam ale jak KURWA MOZNA ZGWALCIC 8-miesieczne dziecko?! Ja pierdote to nawet nie ogarniam lbem gdzie on tego PENISA i jak wsadzil?!
http://www.tvn24.pl/elblag-zgwalcil-8-miesieczne-dziecko-jacek-s-skazany,560571,s.html
Upierdolilabym kutasa... eh...
A tak sorry za porownanie, ale po pierwszym seksie ze swoim partnerem ja plakalam i krwawilam bo bylam mala rozciagnieta w srodku to co takie dziecko ma powiedziec... boze straszne... -
nick nieaktualny