Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Tez czasem tak chcialam czasem to mysle ze juz bym chciala wrzesien...zeby usnac i sie obudzic we wrzesniu
Tak właśnie mam, chciałabym przespać ten czas.
wiewiórka17 wrote:czas się dłuży strasznie,mi też... ale nic na to nie poradzimy
Tobie to pewnie teraz strasznie się dłuży jesteś w fazie oczekiwania życze pozytywnego testu
Zastanawia mnie ten ból, który miałam w 9dpo. Macie jakieś pomysły? Był nie do zniesienia, skręcało mnie na łóżku i na szczęścia po nospie przeszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 10:16
wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
littleladybird wrote:Tobie to pewnie teraz strasznie się dłuży jesteś w fazie oczekiwania życze pozytywnego testu
ehh jakoś musze to znieść ... jak @ do soboty nie przyjdzie to testuje
Zastanawia mnie ten ból, który miałam w 9dpo. Macie jakieś pomysły? Był nie do zniesienia, skręcało mnie na łóżku i na szczęścia po nospie przeszło. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny miałam kiepską noc, ale jakoś żyję. Mój mężczyzna mnie tak załatwił w nocy, że nawet mi się gadać o tym nie chce. Najchętniej bym go ubiła.
Co do krwi ja mam 0 Rh + . więc o konflikt nie mam co się martwić. Krew mam po mamie, bo tata miał 0 Rh - . Mój mężczyzna ma z zupełnie czegoś innego. Już nie pamiętam nawet jaką, ale ma gdzieś zapisaną.
Poza tym temperatura poszła w górę. A co tam u Was kochane tak ogólnie słychać ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Tobie to pewnie teraz strasznie się dłuży jesteś w fazie oczekiwania życze pozytywnego testu
Zastanawia mnie ten ból, który miałam w 9dpo. Macie jakieś pomysły? Był nie do zniesienia, skręcało mnie na łóżku i na szczęścia po nospie przeszło. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Tak moglo byc ja u siebie cykl temu Temu co w 6dpo mialam bol brzucha i rozowe plamienie podejrzewam ze byla to nie udana proba zagniezdzenia.
Pewnie mój słaby wynik proga też przeszkodził ;/ W tym cyklu jak tylko wybadam owulkę biorę dupkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 12:22
-
nick nieaktualny
-
Zamierzam też wspomóc się dongiem. Suplement diety, który wspomaga pracę jajników, pobudza pęcherzyki do wzrostu niektóre dziewczyny biorą go nawet przy clo. Na wizytę u nowego gina mogę liczyć dopiero we wrześniu, więc w międzyczasie może wypracuję drugi cykl owulacyjny
-
nick nieaktualny