Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
. Według statystyk wczoraj miałam dostać okres takze wiesz, czemu tylko ja mam się zalamywać
Dobrze ze lubię ananasa wino i orzechy. Mogę probowac wszystkiego w tym cyklu:DWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 09:09
ciri22, Madziulla lubią tę wiadomość
-
Ehh, przez te długie cykle odzwyczaiłam się od miesiączki i ta czerwień na podpasce działa na mnie jak płachta na byka
W tym cyklu chcę piękną, zdrową owu, mąż niech lepiej już szkoli plemniory, a @ niech idzie na urlop na kolejne 9 miesięcy.
Powiedzcie mi, że tak właśnie będzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Little tylko dobrze nakarm swoje endometrium ;*
Boze wiecie jakie to dziwne nie czekac na okres... Mega...
Wpieprzam orzechy jak opętana mam nadzieję, że nie okaże się, że zjadam ich za dużo a dzisiaj chyba sobie walnę lampkę czerwonego wina i od tego cyklu hoduję też śluz
Czas szybko leci, ani sie obejrzysz a maluch będzie już po drugiej stronie brzuchaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 09:23
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo ja to tam samo wino pilam nie wiem czy mialam slabe endometrium ale po skapych miesiaczkach mozna by tak uznac wiec chyba mnie pomoglo w tym cyklu.
Ponoć słabe miesiączki nie oznaczają kiepskiego endometrium. Pytałam o to gina. I na odwrót: mega krwawienie nie oznacza, że endo było super. -
nick nieaktualnyWiem. Ale zawsze mialam krwawienie z pewna iloscia blony czyli endometrium. Pod prysznicem w czasie okresu to za przeproszeniem na rekach mi zostawala blona dosc gruba wtedy lekarz powiedzial ze mam ladne endometrium a odkad odstawialm tabletki to zero go nie bylo. W tym ostatnim okresie mozna bylo troszeczke minimalnie przez chwile znalezc... Wiec podejrzewam ze jednak endometrium
-
Jak to rozróżniasz? Ja z reguły podczas krwawienia miałam takie coś w rodzaju grudek, skrzepów (nie do końca, ale nie wiem jak to opisać). A tym razem, konsystencja jest bardziej leista i ciągnie się jak super śluz płodny.
-
nick nieaktualnyUwaga obrzydliwe opisy!
Ogolnie to ja czesto na podpasce mialam takie jakby miesko.. Nie skrzepy bo ich nigdy nie mialam ale tak jakby ktos zdjal skore z kurczaka i byla cala czerwona.. Na papierze to tez tak wyglada ale ogolnie sie rozrywa pod palcami. Lekarz powiedzial ze to wlasnie jest to endometrium ladnie sie zluszczajace. W ostatnik cyklu nie mialam takich platow (zwykle to takie kwadraciki mniej wiecej 1cm na 2 cm cos takiego) a teraz takie jakby strzepki. To troche jak lozysko po porodzie wyglada. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:A w ogole dopiero zaczynalma 7 tydzien a za dwa dni juz bedzie 8... Jej jakie to.... Noo jak ten czas zapirdala jak sie ma jakis punkt odniesienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 10:02
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Ponoć słabe miesiączki nie oznaczają kiepskiego endometrium. Pytałam o to gina. I na odwrót: mega krwawienie nie oznacza, że endo było super.
-
nick nieaktualny
-
littleladybird wrote:Za to u mnie czas się jednak dłuży szkoda, że tak na pstryknięcie palcami nie można przeskoczyć czasu, który jeszcze mi upłynie zanim zaciążę ;/
czas się dłuży strasznie,mi też... ale nic na to nie poradzimy