Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
Zapomniałam zrobić rano progesteron a mam 8dpo... ale ze mnie ciemna masa
I wiecie co? Dziś czuję wewnętrznie, że ten cykl to nie zaciążony cykl... ale jakoś się wcale nie przejmuję... I nawet nie kupuję testu ciążowego bo wewnętrznie wiem, że za te 5-6 dni dostanę okres. Taki mega wewnętrzny spokój czuję. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Picja, kochana, ale my raczej nawet nie trafiliśmy z w owulację. A przytulanka tuż przed i tuż po były takie na szybciora i od razu prysznic a nie leżenie z nóżkami do góry
Ciri i faktycznie spokój to super uczucie... mam nadzieję, że w przyszłym cyklu tez się nie będę spinać :)chociaż w okolicach owulacji miałam kilka dni takich jak to mówi mój mąż "podjarana Anka" i wtedy nawet kupiłam testy owulacyjne a kilka dni później patrzyłam w jakiej cenie są w Rossmanie testy ciążowe... ale przeszło mi
Wczoraj wieczorem sprawdzałam termometr czy działa i chyba działa bo pod pachą inny wynik pod językiem inny wynik i u męża jeszcze inny wynik a mój wykres jest prawie całkowicie płaski... cóż to za wahania temperatury jak zmiana jest tylko o 0.1 stopnia... -
Ja też czułam mega spokój. Byłam tak uradowana faktem, że owulacja była, że nie myślałam o możliwej ciąży. Dopiero wczoraj się okazało jak podświadomie jednak na to liczyłam.
A nogi w górze może pomagają, ale do zaciążenia wcale nie są niezbędneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 13:04
-
nick nieaktualnyann_je wrote:Picja, kochana, ale my raczej nawet nie trafiliśmy z w owulację. A przytulanka tuż przed i tuż po były takie na szybciora i od razu prysznic a nie leżenie z nóżkami do góry
Ciri i faktycznie spokój to super uczucie... mam nadzieję, że w przyszłym cyklu tez się nie będę spinać :)chociaż w okolicach owulacji miałam kilka dni takich jak to mówi mój mąż "podjarana Anka" i wtedy nawet kupiłam testy owulacyjne a kilka dni później patrzyłam w jakiej cenie są w Rossmanie testy ciążowe... ale przeszło mi
Wczoraj wieczorem sprawdzałam termometr czy działa i chyba działa bo pod pachą inny wynik pod językiem inny wynik i u męża jeszcze inny wynik a mój wykres jest prawie całkowicie płaski... cóż to za wahania temperatury jak zmiana jest tylko o 0.1 stopnia...
Oj oj. Ja nigdy w zyciu nie lezalam z nogami do góry a tydzień owulacyjny kochaliśmy się nie dość ze kilka r w zy dziennie to zawsze w wannie bo testowaliśmy nową hahahaha. Nigdy nie mów nigdyann_je lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A może taki spokój i brak oczekiwania na @ a w zasadzie na jej brak mam dlatego, że pod koniec sierpnia mam mega wieczór panieński kuzyna nażeczonej a we wrześniu ich ślub i weselicho pasuje przecież dobrze pożegnać stan wolności a później dobrze opić ich szczęście na nowej drodze życia ;P
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak ja urodziny, imieniny...rocznice.opilam sobie....pikolo...a miałam w rocznice ubrac suknie slubna...a rocznica we wrześniu to juz będzie za mala:). Dziewczyny mam mega dylemat. Musze Was o poradę zapytać. A le to jak będę na kompie bo pisac na komórce to szok. A spokoju nam to nie daje
-
nick nieaktualny
-
Raczej nie. Rowerek itp rzeczy odpadają, bo już ma. W ostateczności dam kopertę i nie będę się martwić. Podpytam jeszcze chrzestnego co wymyślił, albo też rodziców małej zapytam wprost, czy chcieliby coś konkretnego jak coś jeszcze wymyślicie to piszcie ja zmykam do domu, koniec pracy w tym tygodniu jutro mam wolne i lecę do endo pa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny