Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Podstawy genetyki sie klaniaja kochanaciri22 wrote:A to nie prawda ze nie mozesz miec innej. Moja mama ma taka sytuacje jako jedynama rh - w rodzinie. Ojciec mial plus imama tez. Jesli oboje maja dominujace + ale ich grupa sie sklada z + i - to jesli dwa minusu sie polacza to bedziesz miala grupe - tak jest u mojej mamy np.
I wtedy skoro mamy grupa składa się z + i - to rozumiem, ze konfliktu też nie ma?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 08:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem po masazu i to studium ale ogolnie to jest to uznawane za kierunek medyczny bo mamy jak pielegniarki mega duzo medycyny i jakbym na studia medyczne teraz isc to ze zdanym egzaminem panstwowym dostaje dodatkowe punkty na przyjecie mnie do szkoly
-
nick nieaktualny
-
Luzik, na razie nie jest nam to potrzebne. Jak już zaciążę to się będę zastanawiać jaką grupę ma dziecko
Muszę tego mojego dziada do punktu krwiodawstwa zabrać może w piątek Go wezmę też miałby dzień wolny od pracy -
nick nieaktualnyNoo bierz bierz to wiesz tak naprawde na nic Ci nie potrzebne nawet jak dziecko bedzie mialo minus raczej bardziej o to chodzi zebys umiala wytlumaczyc czemu dziecko ma inna grupe niz Ty i twoj maz ;p i tak samo jest z sama grupa krwi
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird chce hormony zbadać w odpowiednim dniu od owu więc dobrze by było żeby ona była...a poza tym jak będą bez owulacyjne cykle to to jest dobry moment żeby to wyłapać jak nie mogę na razie w ciąże zajść. no właśnie udzielając na forum dowiedziałam się że się że się zdarzają takie cykle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny