X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Moze raczkami teraz dla odmiany macha.
    oby, poobserwuję dziś czy cokolwiek czuć na górze. Położna mówiła, że jeszcze długo może się przekręcać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo jakie ja mam grzeczne dziecko, jak na zawołanie zaczęła kopać na górze pod pępkiem:D może też tak będzie zasypiała;)

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj to kppie gdzie sie da :D nawet go czije na biodrach jak sie plecy zaczynja:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Aaaa :)) no obczailam go sobie i stwierdzam, ze moglby sie przydac:D
    Z plusów: ma fajne melodyjki do zasypiania, puszczam sobie tfu tzn Małej;) wieczorami czasami, i możesz ustawić też takie wesołe i mają czujnik ruchu w tym kwiatku jak dziecko blisko ruszy ręką to zacznie grać. Ma zdejmowany ten "materacyk" więc jak się ubrudzi to sio do pralki i po sprawie. Jest wibracja niby na kolki, ale nie wiem czy będę to stosowała. Ale nie buja się sam, bo w niektórych jest taka opcja tu nie ma, ale dla mnie ok, bo nie chcę dziecka uczyć bujania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 08:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle jeszcze nad fotelem bujanym dla mnie, ze jak nie bede go mogla uspokoic to cyca i bujam sie w fotelu sama odpoczywam a i babel moze by mial fajnie ale wlasie nie wiem czy w taki sposob niee naucze go bujania na rekach i sama sobie zrobie krzywde:/

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ewi jak zarejestruję sobie konto w zusie to pue to będę widziała kiedy i ile mi wypłacą czy nie ma, aż takich cudów?

nie ma takiej opcji zeby miec wgląd kiedy zapłącą. możesz mieć sowje konto ale wylącznie do korespondencji z ZUS. Bynajmniej ja sie nie spotkałam z kontem w ZuS gdzie widać co i jak. NIESTETY :/

A nie wypłacili Ci jeszcze nic?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie konto bo mam firme to mam dni wyplat wpisane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lezaczek wezcie ktory sie sklada do malych rozmiarow. Kazdy wypad do znajomych to bietzemy go zeby dziecka caly czas na rekach nie trzymac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wypłacił pracodawca, ale chciałam zobaczyć ile będzie i kiedy następne, bo mam zwolnienie do 24.06 i zastanawiam się czy to rozbiją czy później doniosę to zapłacą całość.
    To po co się zakłada to konto jak tam nic nie ma? Dziewczyny pisały, że mają podgląd, że np przelew poszedł.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Lezaczek wezcie ktory sie sklada do malych rozmiarow. Kazdy wypad do znajomych to bietzemy go zeby dziecka caly czas na rekach nie trzymac.
    A no właśnie zapomniałam napisać to minus, bo ten się nie składa. Ja też chcę go brać na wyjazdy, ale my mamy kombiaka, więc mieści się bez problemu, ale jak mały samochód to lipa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miesci be problemu jak do znajomych jefziesz jak na eyjazd to przy tych wszystkich rzeczach ktore trzeba wziac dla dzieci juz kiepsko ;]

U mnie nie ma info ze przelew poszedl tylko kiedy jest planowana wyplata.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    wypłacił pracodawca, ale chciałam zobaczyć ile będzie i kiedy następne, bo mam zwolnienie do 24.06 i zastanawiam się czy to rozbiją czy później doniosę to zapłacą całość.
    To po co się zakłada to konto jak tam nic nie ma? Dziewczyny pisały, że mają podgląd, że np przelew poszedł.

no powiem Ci że mnie zaciekawiłaś. nie słyszałam o czyms takim dla osob fizycznych.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri tego żelu używasz i tego kremu?http://www.rossmann.pl/Produkt?productID=105755&cat=6086
    http://www.rossmann.pl/Produkt?productID=107726&cat=6090

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    no powiem Ci że mnie zaciekawiłaś. nie słyszałam o czyms takim dla osob fizycznych.
    Ewi pewnie pokręciłam może faktycznie to dla osób na dg;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test nagatywny 12 dpo czekam na @ i chyba pora zaczac myslec o inseminacji...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, a dla chłopca czy dziewczynki 2 letniej szukasz?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    test nagatywny 12 dpo czekam na @ i chyba pora zaczac myslec o inseminacji...
    a ty miałaś monitoring po clo, żeby było pewne, że pęka pęcherzyk?

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla tak. Pomysl jeszcze o kremie na sloneczko bo moze byc różnie.

Madziulla tule...

Baronowa chlopiec 3 lata (pomylilam sie wcześniej)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz te 3 mies lekarz nie zlecil monitoringu kazal mi przyjsc jak @ bedzie sie spozniac lub po 3 nieudanych cyklach. nie wiemjaki ma plan dalej moze teraz chce kolejne cykle z monitem

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Magdziulla tak. Pomysl jeszcze o kremie na sloneczko bo moze byc różnie.

Madziulla tule...

Baronowa chlopiec 3 lata (pomylilam sie wcześniej)
    no to klocki duplo
    albo palymobile

autka - resoraki, nigdy nie jest za dużo, albo duża ciężarówka plastikowa - ale tylko z Wadera. Oni robią to z jakiegoś kosmicznego niezniszczalnego plastiku. Tadek ma taką wielką ciężarówkę 5 lat, wozi w niej kilka kilo resorków i do tego sam na niej jeżdzi, nic się nie dzieje

Autobus, tramwaj, motor - to zawsze jest dobry pomysł

Książeczki - są takie fajne np. seria mały chłopiec, świat w obrazkach

gry np. z aleksandra - nawlekaj nie czekaj. bardzo fajna gra, nawleka się takie wielkie kulki na sznurówkę

duże puzzle - np. drewniane

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 668 669 670 671 672 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ