Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiunia wrote:Aaaa ) no obczailam go sobie i stwierdzam, ze moglby sie przydac:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 08:48
-
nick nieaktualnyMysle jeszcze nad fotelem bujanym dla mnie, ze jak nie bede go mogla uspokoic to cyca i bujam sie w fotelu sama odpoczywam a i babel moze by mial fajnie ale wlasie nie wiem czy w taki sposob niee naucze go bujania na rekach i sama sobie zrobie krzywde:/
-
Magdziulla wrote:Ewi jak zarejestruję sobie konto w zusie to pue to będę widziała kiedy i ile mi wypłacą czy nie ma, aż takich cudów?
nie ma takiej opcji zeby miec wgląd kiedy zapłącą. możesz mieć sowje konto ale wylącznie do korespondencji z ZUS. Bynajmniej ja sie nie spotkałam z kontem w ZuS gdzie widać co i jak. NIESTETY
A nie wypłacili Ci jeszcze nic?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywypłacił pracodawca, ale chciałam zobaczyć ile będzie i kiedy następne, bo mam zwolnienie do 24.06 i zastanawiam się czy to rozbiją czy później doniosę to zapłacą całość.
To po co się zakłada to konto jak tam nic nie ma? Dziewczyny pisały, że mają podgląd, że np przelew poszedł. -
nick nieaktualnyciri22 wrote:Lezaczek wezcie ktory sie sklada do malych rozmiarow. Kazdy wypad do znajomych to bietzemy go zeby dziecka caly czas na rekach nie trzymac.
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:wypłacił pracodawca, ale chciałam zobaczyć ile będzie i kiedy następne, bo mam zwolnienie do 24.06 i zastanawiam się czy to rozbiją czy później doniosę to zapłacą całość.
To po co się zakłada to konto jak tam nic nie ma? Dziewczyny pisały, że mają podgląd, że np przelew poszedł.
no powiem Ci że mnie zaciekawiłaś. nie słyszałam o czyms takim dla osob fizycznych.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:test nagatywny 12 dpo czekam na @ i chyba pora zaczac myslec o inseminacji...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Magdziulla tak. Pomysl jeszcze o kremie na sloneczko bo moze byc różnie.
Madziulla tule...
Baronowa chlopiec 3 lata (pomylilam sie wcześniej)
albo palymobile
autka - resoraki, nigdy nie jest za dużo, albo duża ciężarówka plastikowa - ale tylko z Wadera. Oni robią to z jakiegoś kosmicznego niezniszczalnego plastiku. Tadek ma taką wielką ciężarówkę 5 lat, wozi w niej kilka kilo resorków i do tego sam na niej jeżdzi, nic się nie dzieje
Autobus, tramwaj, motor - to zawsze jest dobry pomysł
Książeczki - są takie fajne np. seria mały chłopiec, świat w obrazkach
gry np. z aleksandra - nawlekaj nie czekaj. bardzo fajna gra, nawleka się takie wielkie kulki na sznurówkę
duże puzzle - np. drewniane