Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
I czy dali sterydy. Jak nie dali to ich żądaj. Na co oni czekają?
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Baronowa powiem Ci ze ja po porodzie nie moge opanowac swojego smrodu. Nie poce się intensywniej ale smierdzi ten pot. Juz 4 dezodorant wyprobywuje i dopiero ten dziala.
Mloda ryczy i ryczy bo spac jej sie chce, chce się tulic i jest jej goraco
U nas odpukać nienajgirzej. W domu jest 25 stopni. Młody troche marudny ale tez bardziej śpiący. W nocy spal 6 h. Az sie przerazilam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 16:12
-
nick nieaktualny
-
Bylam kupuc sukienkę. Tylko sie zdolowalam jestem wielka. Mam olbrzymi brzuch:/. Pewnie od hormonów będę jeszcze wieksza:/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiunia jak tam po obchodzie?
Znowu dostaliśmy gratisy na szkole herbatka z liści malin i pomadka nawilżająca - położne twierdzą, że to must have przy porodzie.
A dlaczego po cesarce ma być inny? No poza blizą oczywiście. Na pocieszenie na dole masz lepiej niż po sn. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaa nazbieram. Stawiam na przygotowanie wcześniej. Masaż krocza, maliny, wiesiołki. Dziewczyny rodzące w razie czego wklejam artykuł ze strony mojej szkoły z polecanymi produktami do przygotowania tam:
http://polozna.lublin.pl/od-czego-zalezy-latwy-porod-cz-ii-przygotowanie-tkanek-miekkich-do-porodu/
Czyli z tą pomadką prawda.
Basiunia to pytaj jutro, no kurczę muszą Ci powiedzieć. A jak się czujesz?ewi0808 lubi tę wiadomość