Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieje ze po prostu lekarz ten to konowal i w szpitalu stwierdza ze jest ok ;D noo chyba ze sie troche skrocila i passera zaloza ;D tez by bylo dobrze.

U nas dzis juz po marchewce ;D upal jak ta lala a ja musze na poczte ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Położna mówiła, że pessar jest tak skuteczny, że kobiety spokojnie doczekują terminu i nawet czasem wywoływać trzeba. Oby tak było u Ciebie.

Ciri raz dziennie dajesz normalne jedzonko?

Ja na razie w domu, później na szkołę rodzenia jadę. A za chwilę ma teściowa przyjechać...a tak czułam, żeby tel. nie odbierać;)
    A jeszcze ja głupia robienie pierogów na dzisiaj zaplanowałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na marcowkach dziewczyny mialy zdwejmowane w 38tc a wszystkie przenosily dzieciaki i tez mialy wywolywane ;p

Dawalam 3 dni dynie i 3 dni przerwy byly i teraz 3 dni marchewke. Raz dziennie po 3-4 czubate lyzeczki podgrzewam. Ale mala zjada tak 4/5 tego co podgrzeje (sama sobie reguluje ile zje i nigdy do konca nie dojada tego co podgrzeje.) i zjada normalnie cycka. To nie sa osobne posilki a przyzwyczajanie do nowych smakow. Mam nadzieje ze do tego sierpnia bedzie zjadac jeden normalny posilek ale jak nie to tez nic sie nie stanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisalyscie sie do tego klubu hipp? Ja w tej chwili dostaje od nich fajne rzeczy. Paczki ze sloiczkami i lyzeczka i znizki do rossmanna na produkty hipp a jest fajnie bo te znizki kumuluja sie z karta rosnę. ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie, że masz już to jakoś zaplanowane i powoli wprowadzasz.
    Wkleję tu też, bo jako posiadacze kotów zrozumiecie;)
    Wczoraj kąpałam się, a mojej kici zachciało się wejść do mnie do łazienki, miauczała, miauczała, ale nie miałam jak jej z wanny wpuścić, więc w akcie desperacji skoczyła na drzwi i zawisła na okienku. Tak się uśmiałam, wisiała tak, aż zdarzyłam zdjęcie zrobić.
    Nawet widać jej majteczki (moja kicia ma majtki, skarpety różnej długości i krawat;))

7661b446849c9f82med.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Zapisalyscie sie do tego klubu hipp? Ja w tej chwili dostaje od nich fajne rzeczy. Paczki ze sloiczkami i lyzeczka i znizki do rossmanna na produkty hipp a jest fajnie bo te znizki kumuluja sie z karta rosnę. ;D
    Nie, bo myślałam, że jedzenie mnie jeszcze nie dotyczy. Zapiszę się w takim razie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz w ciazy dozlstawalan znizki na produkty i darmowe chusteczki fajne do torebki ;) a na maila fajne porady wysylaja odpowiednie do wieku dziecka ;D

Haha moj robi to samo i skacze na klamke i probuje otworzyc (tylko jest xa lekki i mu się nie udaje).

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz mi mówisz:). Już się zapisuję.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te zniżki same przychodzą czy jeszcze gdzieś zgłosić? Bo już założyłam konto.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sami wysylaja poczta.

A mowilam zaraz po porodzie ze dostalam drugi raz chusteczki i znizki ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wyszło na jaw jak wybiórczo czytam;)
    Póki co dostałam od Babiprogram zamiast kocyka jakaś badziewną szmatkę i metkami. A czekałam pół ciąży na to.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nawet nie wiem co to. Ale szmatka z metkami to bardzo fajna zabawka dla dziecka ;)moja bardzo lubi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra teściowa jednak przywiozła malinki i czereśnie zjadłyśmy w trakcie rozmowy:)
    https://www.bebiprogram.pl/benefity

• Eliza vel Picja Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri jak Ty dopajasz małą? ja 3-4 łyzeczki wody między karmieniami ale w te upały chcę wiecej...jak Ty dopajasz

hipp jest super,ale pu
    dełka ze szpitala- porazka...ciągle telefony z reklamami i skrzynka mail zawalona

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 14:03

atdcj44jkiiobkzm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie patrze na to jak czesto daje jej jak widze ze chce jej sie pic. Pije z kubka (nie wiem ile) pociumcia sobie i tyle. Ale ona je czesto bo co 1,5-2 godziny a przy tych upalach to co godzine bo jak je to malo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 14:08

Eliza vel Picja lubi tę wiadomość

Wysłany: 24 czerwca 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mój co 2 godziny od 2 miesiąca zycia je...chodziło mi w mililitrach mniej wiecej ile...mój na raz dzis wychłeptał 50 i chciałam porównać, czy to normalne:)

nie wiem co jest z forum...co dam zdjęcie to mi usuwaja:( i jestem bez avatara:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 14:25

atdcj44jkiiobkzm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniej bo jak je co godzine to wypija tak naprawde sama ta wode z cyca.

Ale kopru potrafil obomblowac 100ml na raz i jeszcze cycem dopchac.

Wysłany: 24 czerwca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój z cyca 7-10 minut i koniec...więcej ani rusz

atdcj44jkiiobkzm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, żyje:) Ciri mialas racje, tamten lekarz to konował, w szpitalu powiedzieli ze szyjki jest ok 1cm i jak sie pogorszy to szef, ale wyslali mnie na ktg o teraz leze pod magnezem i nie wiadomo ile bede:/ ale ile to tyle ;)
    Ale dziewczyny na ktg lezy sie u nas na porodowce w tzw.boksach haha moglam orzynajmniej oblukac jak to wyglada, ale ja sobie leze w jednym a w drugim laska rodzi, rzyga i stynka ludzie :D spaczylam de psyche :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dlaczego nie chcą Ci już założyć szwu?

‹‹ 710 711 712 713 714 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ