Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPołożna mówiła, że pessar jest tak skuteczny, że kobiety spokojnie doczekują terminu i nawet czasem wywoływać trzeba. Oby tak było u Ciebie.
Ciri raz dziennie dajesz normalne jedzonko?
Ja na razie w domu, później na szkołę rodzenia jadę. A za chwilę ma teściowa przyjechać...a tak czułam, żeby tel. nie odbierać
A jeszcze ja głupia robienie pierogów na dzisiaj zaplanowałam. -
nick nieaktualnyU nas na marcowkach dziewczyny mialy zdwejmowane w 38tc a wszystkie przenosily dzieciaki i tez mialy wywolywane ;p
Dawalam 3 dni dynie i 3 dni przerwy byly i teraz 3 dni marchewke. Raz dziennie po 3-4 czubate lyzeczki podgrzewam. Ale mala zjada tak 4/5 tego co podgrzeje (sama sobie reguluje ile zje i nigdy do konca nie dojada tego co podgrzeje.) i zjada normalnie cycka. To nie sa osobne posilki a przyzwyczajanie do nowych smakow. Mam nadzieje ze do tego sierpnia bedzie zjadac jeden normalny posilek ale jak nie to tez nic sie nie stanie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFajnie, że masz już to jakoś zaplanowane i powoli wprowadzasz.
Wkleję tu też, bo jako posiadacze kotów zrozumiecie;)
Wczoraj kąpałam się, a mojej kici zachciało się wejść do mnie do łazienki, miauczała, miauczała, ale nie miałam jak jej z wanny wpuścić, więc w akcie desperacji skoczyła na drzwi i zawisła na okienku. Tak się uśmiałam, wisiała tak, aż zdarzyłam zdjęcie zrobić.
Nawet widać jej majteczki (moja kicia ma majtki, skarpety różnej długości i krawat;))
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Zapisalyscie sie do tego klubu hipp? Ja w tej chwili dostaje od nich fajne rzeczy. Paczki ze sloiczkami i lyzeczka i znizki do rossmanna na produkty hipp a jest fajnie bo te znizki kumuluja sie z karta rosnę.
-
nick nieaktualnyJa juz w ciazy dozlstawalan znizki na produkty i darmowe chusteczki fajne do torebki a na maila fajne porady wysylaja odpowiednie do wieku dziecka
Haha moj robi to samo i skacze na klamke i probuje otworzyc (tylko jest xa lekki i mu się nie udaje). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri jak Ty dopajasz małą? ja 3-4 łyzeczki wody między karmieniami ale w te upały chcę wiecej...jak Ty dopajasz
hipp jest super,ale pu
dełka ze szpitala- porazka...ciągle telefony z reklamami i skrzynka mail zawalonaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 14:03
-
nick nieaktualnyJa nie patrze na to jak czesto daje jej jak widze ze chce jej sie pic. Pije z kubka (nie wiem ile) pociumcia sobie i tyle. Ale ona je czesto bo co 1,5-2 godziny a przy tych upalach to co godzine bo jak je to malo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 14:08
Eliza vel Picja lubi tę wiadomość
-
no mój co 2 godziny od 2 miesiąca zycia je...chodziło mi w mililitrach mniej wiecej ile...mój na raz dzis wychłeptał 50 i chciałam porównać, czy to normalne:)
nie wiem co jest z forum...co dam zdjęcie to mi usuwaja:( i jestem bez avatara:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 14:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem, żyje:) Ciri mialas racje, tamten lekarz to konował, w szpitalu powiedzieli ze szyjki jest ok 1cm i jak sie pogorszy to szef, ale wyslali mnie na ktg o teraz leze pod magnezem i nie wiadomo ile bede:/ ale ile to tyle
Ale dziewczyny na ktg lezy sie u nas na porodowce w tzw.boksach haha moglam orzynajmniej oblukac jak to wyglada, ale ja sobie leze w jednym a w drugim laska rodzi, rzyga i stynka ludzie spaczylam de psyche -
nick nieaktualny