Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo to pewnie w ten wiek juz wszedl Liwia tez wlasnie w wieku 1,5miesiaca zaczela przesypiac.
Ja ochraniacza jeszcze nie zakladam choc moda sie mota co chwile;] ale musze obnizyc lozko bo jak sie zamota nie moze sama wyjac nogi bo ma za malo miejsca miedzy materacem a ta gorna belka od lozeczka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba ten Twój G to taki typ, nie? Może on nie umie rozmawiać? Znam facetów, którzy tak mają to się inz domu wynosi i z charakteru wynika też. A nauczyć rozmawiać jest trudno. Mój też na początku był taki nie za bardzo, jak się sprzeczliśmy, o coś był spór to milczał co mnie doprowadzało do szału. Ale nauczył się, z tym, że my się poznaliśmy w wieku 18 lat i to chyba błogosławieństwo, bo dzięki temu się do siebie dopasowaliśmy nim zdążyliśmy się spaczyć, później trudno zmienić nawyki. I wtedy miałam cierpliwość, którą nie wiem czy w tym wieku bym miała. Zresztą ja też święta nie jestem, a na pewno nie byłam.
Mamy sporo znajomych spoko singli, po 30 albo w okolicach naprawdę fajni ludzie i czasami się zastanawiamy dlaczego nie mogą kogoś znaleźć. I myślę, że to o to chodzi, że już w tym wieku się nie chce poświęcać, iść dla kogoś na kompromis.
Basiunia a jak się masz co Ty robisz w tym szpitalu, żeby się nie nudzić?
Ja dziś zasnęłam przed 4. Brzuch mnie bolał jak zwykle po obiedzie u teściowej. Analizowałam już wiele razy dlaczego tak jest, chyba kwestia długiego smażenia i dużej ilości tłuszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla ja tez ograniczylam do minimum posilki u tesciowej bo wszytsko smazone na oleju z biedry xd
No thanks:D
Hmm zeby sie nie nudzic? Ja mam bardzo dobry kontakt z ludzmi i znowu mi sie trafila fajna ekipa to przegadamy:D reszte upisze sobie z mezem z kolezankami, uszukam ciuchow w necie ksiazke czasem poczytam, tu ktos w odwiedziny wpadnir i czas tu sibie udrzymam:D i czas zabity:D
Mysle teraz czy nie podejsc do poloznej i nie zapytac czy za kasr nie bylaby przy porodzie bo chidzac na ktg tak sie napaczylam na olewanie ze jestem przerazona:/
Siedza np w 3 i poierdziela o bigosach a laska sie meczy zamiast soedziec przy niej i mowic oddychaj idz sobir na pilke bardzo dobrze itp bo jedna taka byla to wiekszosc ma w dupie a ja bym chciala byc zaopirkowana kuwa za to im placa -
Ciri - mąż koleżanki pytał w jakimś instytucie w warszawie jak najlepiej ochronić dziecko od hałasu - podobno najlepsze są zwykłe zatyczki.
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Ciri - mąż koleżanki pytał w jakimś instytucie w warszawie jak najlepiej ochronić dziecko od hałasu - podobno najlepsze są zwykłe zatyczki.
To mi teraz mowisz?! A ja wszedzie czytalam ze nauszniki. noo nic kupilam. Sprawxzalam na sobie to wygodne, mloda nie wyciaga.
A byly by lepsze na te upaly...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 12:25
-
ciri22 wrote:To mi teraz mowisz?! A ja wszedzie czytalam ze nauszniki. noo nic kupilam. Sprawxzalam na sobie to wygodne, mloda nie wyciaga.
A byly by lepsze na te upaly... -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ale te zatyczki juz przeczytalam ze sa od 4-14roku zycia.
Takie zwykłe gąbkowe -
nick nieaktualny
-
http://sklep.dlamysliwego.pl/1640-thickbox_default/zatyczki-do-uszu-jednorazowe.jpg
takie z apteki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW szpitalu obowiazkowe. Potem skojarzona 5w1 (mam darmowa od neurologa) pierwsza dawke dostala kolo 11tygodnia (nie pamietam kiedy dokladnie). Ide wedlug kalendarza obowiazkowymi. Przed przedszkolem będziemy szczepic na pneumokoki.
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
Tadka TYLKO 5w 1. Do przedszkola szedł jak mial 4,5 roku.
Teraz będziemy szczepić 5w 1, pneumo i meningokoki. Nie wiem jak rota. Ospę sobie chyba darujemy.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
Chwale sie kiecką z ciuchów
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbc9c4de8ed3.jpgewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość