Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O skokach rozwojowych. Zapuszczę sobie link
http://wiki.28dni.pl/7_skokow_rozwojowych_-_1_rok_zycia_dzieckaciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO to musiala nie dawno (w przeciagu jakos 2-3 tygodni) przejsc taki skok bp wszystko to umie bp jest wymienione w skoku 14-19tydzien co prawda ja to co do tych skokow sceptycznie jestem nastawiona bo wedlog zrodel to powinno byc to ze dziecko nagle uczy sie wszystkich tych umiejetnosci. A ja to bardzirj obserwuje jako ostatnie 3 tygodnie gdzie raz na kilka dni jakby zaskakuje nas nowa umiejetnoscia. Np nauczyla sie "pierdziec" ustami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Będę nie do użytku. Od 12 to moje 6 karmienie... ;/
-
ciri22 wrote:Ja mialam 30... Ale tez u mnie chlodniej. Przeszla wczoraj ta nawalnica to na zewtrz przyjemnie wialo
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:dobra jesteś - najpóżniej o 2 dałabym mm
U mnie dzis 26 stopni w mieszkaniu ale zaczyna juz rosnac. Za to bylam rano w sklepie i mega przyjemnie ale slonce juz grzeje -
ciri22 wrote:Noo do 7 mialam 8 karmien zaliczonych. Ale juz sie nie bawilam w odkladanie i cala noc mloda z nami przespala ;p wiec cycek do buzi i tyle roboty ..
U mnie dzis 26 stopni w mieszkaniu ale zaczyna juz rosnac. Za to bylam rano w sklepie i mega przyjemnie ale slonce juz grzeje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Madziulla to trzymam kciuki, kiedy testujesz?
Ciri a złożyłaś już wniosek?
Ja dziś dostałam zasiłek, hurra! Kupujemy:)
Czy łańcuszki do smoczków pasują do każdej firmy czy musi być tej samej firmy co smoczek?
ja testuje najszybciej w sobote. mam kupione testy o czulosci 10 wiec zobaczymy.
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPasuje do kazdej. A nie zlozylam bo kirwa miszr się pieprzyc z milionem papierow.
Ewi czy byly pracodawca ma jakis odgornie wyznaczony czas zeby odpoiedziec na pismo bylego pracownika? (Potrzebuje zaswiadczenie o utracie dochodu)
Madziulla kac pomaga w zachodzeniu trzymam kciuki