Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa bym tak czy inaczej wybrala sie do gina zeby zajrzal czy jakas torbiel sie znow nie przyplatala... ;/
Tez tule bo mialam podobnie. Cien a za dwa dni okres.. ;/
A teraz chwale sie liwia zjadla tyle warzywka ze nie chciala juz cycka tylko sie napila po jedzeniu (pociagnela ze 3 razy) jestem szczesliwa bo na wyjezdzie bede miala to jedno czy dwa karmienia mniej -
nick nieaktualny
-
Madziulla, chyba kazda z nas miała przed szczęśliwym cyklem jakiś cykl oszukany. Ciri. Ewi. Ja...
U mnie lepiej. Czekam na rezonans. Juz w domu. Nie chciałam leżeć. Walczyłam o laktacje. I udalo sie. Znów karmie. Ciri- nie żal Ci karmienia piersią? Ze juz sloiczki? -
Ja nigdy nie chciałam karmić piersią...a teraz...Jezu.. Ja nie wyobrażam sobie przestać. . A jak wróciłam to w aucie caly czas się zalil..aluguuulu aaaliiiiguuuu kekekeke guuhuuuu....cala drogę do mnie gadal:)
basiunia, littleladybird, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja zadzwonilam do gabinetu sie spytac czy mail dotarl i babka z sekretariatu przeczytala przy mnie meila i sie pytala czy mam czas po pracy
ze oni oojetnie cy sikany test czy beta pozytywna musza traktowazc jako znak ze cos sie dzieje i mam sie koniecznie pokazac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny