Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAaaa Madziula super )
To czekamy na bete:))
Magdziulla zazdraszam, my z mezem nawet latarke przykladalismy zeby stople lub raczke zobaczyc ale jeszcze nie:D na razie to mam mega zdrfotmowany brzuch tak sie powyginal:D ale przynajmniej na razie nie boli:D obudzilam sie po raz drugi, nas pepkiem bula ppd zebrami bula a w lewym boku cisza, oby nie przed burzaMadziulla, ciri22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:oj tam Baronowa, może jeszcze zdecydujecie się na kolejne dziecko. nigdy nie mów nigdy.
Chyba więszość z nas w cyklu w którym sobei zluzowała zaszłą w ciążę.
-
nick nieaktualny
-
my też z mężem chcemy mieć trójeczkę. Chociaż dom który kupujemy nie ejst mega duży. na dole salon z kuchnią, mała łazienka i mały pokój (który będzie naszym pokojem do pracy( plus na parterze kotłownia i garaż.
a na piętrze trzy pokoje( jeden to nasza sypialnia) +garderoba + łązienka.
No plany planami no ale byśmy chcieli. moze nie bede chciałą wiecej dzieci jak sie mały urodzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa jeśli hamują Was tylko warunki finansowe to pamiętaj, że życie bywa przewrotne i nie wiesz co przyszłość przyniesie, może będzie Was stać na 10 dzieci:)
My chcielibyśmy teraz 2 jedno po drugim, a trzecie jak będzie Nas stać to za kilka lat. -
Zawsze chciałam 2. Po pierwszym przez kilka lat wierdzilam ze jedno starczy . Dlatego chce zeby maz zrobil zabieg zeby mi na 40 nie odwalilo
-
500+ się zaraz skończy
Wiem z doświadczenia, że na dzieci pieniądze zawsze się znajdą. Nam się nie przelewało, było ciężko, ale dzięki temu doceniamy to, co naprawdę w życiu się liczy
Ciri, na 75 metrach w 3 pokojach mieszkaliśmy w 9 da się? Da się
Ja chcę trójkę, mąż ostatnio stwierdził, że dwójka starczy, ale jak będzie się zobaczy
Madziulla, kciuki za betę
Magdziulla, zazdroszczę stópki ja dzisiaj nagrywałam swój skaczący brzuch, ale na filmiku średnio widać, na żywo dużo lepiejciri22 lubi tę wiadomość
-
My należymy raczej do osób, którym do życia nie potrzeba wiele zresztą życie nas tego nauczyło nie było możliwości posiadania wielu rzeczy nie tylko ze względów finansowych, ale głównie lokalowych każdy miał swój kąt i swoje "minimum"
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny