Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj moj waryjat maly to umilil sobie mije prawe zebro
Macica wysoko takze chyba dobrze;)
Sliniakow na razie nie kupuje nawet nie wiwm czy ktos jeszcze uzywa:D
A z gemini przyszla mi dojarka maz kazal mi kupic nowa to kupilam podgrzewacz, pieluchy tetrowe, flanelowe, katarek, butelka heberman, masci i kremy, podklady, i z takich pierdol 430 zeta -
Magdziulla wrote:Czy kupuje się śliniaki? Zupełnie ten temat pominęłam.
Matki Polki, a ile kg Wam zeszło tak na wejście przy porodzie, dzień po?
Ewi ja mam wysoko macicę czym zachwyca się mój gin i na razie tfu, tfu tfu przynajmniej żebra mnie nie bolą.
Sliniaki kupuje sie jak dziecko ma ze 3 miesiące bo wtedy sie ślinianki uaktywniają i non stop może być mokre. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiunia ja bez dojarki, podgrzewacza i pieluch i mam na ponad 300 zł. To co ja tam nawrzucałam?
Tak mi się wydawało ze śliniakami, ale dziś spojrzałam na listę wyprawkową z belly i tam są.
Dziś słuchałam mądrości rodziny P, o tym, że trzeba dopajać dziecko koprem, rumiankiem i dawać...miód. Nie mogłam nie skrytykować. Poza tym teściowa dalej próbuje mnie przekonać do używania pieluchy tetrowych, bo pampersy to zło. To nic, że siostrzeniec, którym tak się zajmowali ma 13 lat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 21:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAa jesli chidzi o wage to dzis zobaczyla mnie polozna i Basia jaki sliczny brzuszek wskakuj na wage a tam zonk, 63.6 kg a 13 czerwca bylo 63.3 yakze cialo chudnie a brzusio rosnie, ale ni nie moge jesc ostatnio:/ na slodkie mnie ciagnie ale staram sie nie popasc w obzarstwo )
A no i zauwazyla obrzek ze niby usta mam przypuchniete i palce szok:D bo ja na ustach nie widze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoe spie od 4 tak mnie boli w tym boku, mlody szaleje:( wydaje mi sie ze to kwestia wyproznienia no ale tak mi cos tam blokuje ze nie moge
Zgaga mnie dopadla (3 dni mialam takie dosc ze jej francy nie bylo)i popijam sobie siemie lniane i ogladam wschod slonca:D
Dzien dobry:)ewi0808 lubi tę wiadomość