Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie są zniszczone, niektóre bardziej, w gości czy do lekarza bym Małej nie założyła, ale po domu jak nikogo byśmy się nie spodziewały to ok.
Ja zawsze na prezent w tesco kupowałam i teraz Malej kilka też. Są takie 3 paki z dobrej bawełny.
Baronowa mój wczoraj miał pakowanie, a dziś pojechał, do niedzieli na ten szczyt cholerny:/
A na Dni Młodzieży ok 10 dni go nie będzie - do mamy się wybiorę chyba wtedy.
A Twój gdzie?
A wiecie co Moj bezczelny powiedział? Pytam tkliwie czy będzie tęsknił i w myślach tylko, żeby powiedział, że nie będzie miał czasu tęsknić. I zgadnijcie co odpowiedział dziad. -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:No właśnie są zniszczone, niektóre bardziej, w gości czy do lekarza bym Małej nie założyła, ale po domu jak nikogo byśmy się nie spodziewały to ok.
Ja zawsze na prezent w tesco kupowałam i teraz Malej kilka też. Są takie 3 paki z dobrej bawełny.
Baronowa mój wczoraj miał pakowanie, a dziś pojechał, do niedzieli na ten szczyt cholerny:/
A na Dni Młodzieży ok 10 dni go nie będzie - do mamy się wybiorę chyba wtedy.
A Twój gdzie?
A wiecie co Moj bezczelny powiedział? Pytam tkliwie czy będzie tęsknił i w myślach tylko, żeby powiedział, że nie będzie miał czasu tęsknić. I zgadnijcie co odpowiedział dziad.
Mój jedzie z teściami na 10 dni.
-
basiunia wrote:Magdziulla szacun:)) fajna paczka;))
Mam dola od wczoraj ciagle placze:D musze sie w koncu ogarnac, tak bym wyszla do ludzi eh:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Baronowa taką ma wycieczkę? A Ty z chłopakami zostajesz? Co Ci za to obiecał?
Ciri gdzie mam ją stroić jak nie na.wyjścia? ja się tego doczekać nie mogę! nieważne, że nikt nie zauważy jak cudnie wygląda w tym wdzianku, będę się afiszować jak paw! -
Magdziulla wrote:Baronowa taką ma wycieczkę? A Ty z chłopakami zostajesz? Co Ci za to obiecał?
Ciri gdzie mam ją stroić jak nie na.wyjścia? ja się tego doczekać nie mogę! nieważne, że nikt nie zauważy jak cudnie wygląda w tym wdzianku, będę się afiszować jak paw! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Jeszcze by brakowało żebym męża pakowala
ile kupić skarpetek i jaki rozmiar?
Czy Wasze dzieci mają kolki i jak temu zaradzić, bo sąsiadka ostatnio mówiła, że jej Mała ciągle ma kolki i płacze. -
nick nieaktualnyKolki trzeba przeczekac. Mozna masowac brzuszek,dawac koper, lub espumisan. Nosic duzo i niestety czekac az przejdzir. To nie do konca rozwiniety uklad pokarmowy i nerwowy na to nie ma dobrej metody. Mnie zostamo oszczedzone.
Skarpetek mam 14 par 15/17 i 18/20 to mama mi kupila przed porodem i jeszcze nawrt polowy z nich nie uzyla a z 15/17 juz wyrodla.
Ps. Pierwsza stycznosc z jablkiem bezcenna mrozyla oczka i wykrecala buzie ale dalej otwierala do jedzenia bylo przesmiesznieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 11:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny