X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w weekend wyciagne G ;) musze cos miec bo nie wiadomo jaka pogoda bedzie. Jeszcze nad morzem to spoko w krotkim i bluza czy cos ale juz pod namiotem moze byc ciezko jak noce zimne beda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie są zniszczone, niektóre bardziej, w gości czy do lekarza bym Małej nie założyła, ale po domu jak nikogo byśmy się nie spodziewały to ok.
    Ja zawsze na prezent w tesco kupowałam i teraz Malej kilka też. Są takie 3 paki z dobrej bawełny.

Baronowa mój wczoraj miał pakowanie, a dziś pojechał, do niedzieli na ten szczyt cholerny:/
    A na Dni Młodzieży ok 10 dni go nie będzie - do mamy się wybiorę chyba wtedy.
    A Twój gdzie?
    A wiecie co Moj bezczelny powiedział? Pytam tkliwie czy będzie tęsknił i w myślach tylko, żeby powiedział, że nie będzie miał czasu tęsknić. I zgadnijcie co odpowiedział dziad.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla szacun:)) fajna paczka;))
    Mam dola od wczoraj ciagle placze:D musze sie w koncu ogarnac, tak bym wyszla do ludzi eh:(

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    No właśnie są zniszczone, niektóre bardziej, w gości czy do lekarza bym Małej nie założyła, ale po domu jak nikogo byśmy się nie spodziewały to ok.
    Ja zawsze na prezent w tesco kupowałam i teraz Malej kilka też. Są takie 3 paki z dobrej bawełny.

Baronowa mój wczoraj miał pakowanie, a dziś pojechał, do niedzieli na ten szczyt cholerny:/
    A na Dni Młodzieży ok 10 dni go nie będzie - do mamy się wybiorę chyba wtedy.
    A Twój gdzie?
    A wiecie co Moj bezczelny powiedział? Pytam tkliwie czy będzie tęsknił i w myślach tylko, żeby powiedział, że nie będzie miał czasu tęsknić. I zgadnijcie co odpowiedział dziad.
    że sobie odpocznie ;)

Mój jedzie z teściami na 10 dni.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    Magdziulla szacun:)) fajna paczka;))
    Mam dola od wczoraj ciagle placze:D musze sie w koncu ogarnac, tak bym wyszla do ludzi eh:(
    jeszcze się na chodzisz. Leż i nie wariuj

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam to nie od lezenia to hormony ;p

Ja tam do lekarza ubieram w co badz bo nawet lekarz nie widzi tych ciuchow ;p wchodzisz na wazenie i po minucie dziecko ciuchow nie ma. Potem w samej pieluszce do lekarza i potem fopiero ubietanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa taką ma wycieczkę? A Ty z chłopakami zostajesz? Co Ci za to obiecał?;)

Ciri gdzie mam ją stroić jak nie na.wyjścia?:) ja się tego doczekać nie mogę!:) nieważne, że nikt nie zauważy jak cudnie wygląda w tym wdzianku, będę się afiszować jak paw!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa no leże leże :D ale tak chcialam ponarzekac bo przed domownikami musze udawac jak jest super :D

Magdziulla co Ci powiedzial??:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "nie będę miał czasu tęsknić";) przyszłam klapsnęłan go w ttyłek i obraziłam się na jakieś 10 minut:)

Ty Lemur leż jak trzeba leżeć!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:

Ciri gdzie mam ją stroić jak nie na.wyjścia?:) ja się tego doczekać nie mogę!:) nieważne, że nikt nie zauważy jak cudnie wygląda w tym wdzianku, będę się afiszować jak paw!:)
    Heheh to co innego ;P ja teraz cierpie bo nie pogoda paskudna to mi znow z sukienek wyrosnie i kiedy je zalozy? ;p wez w domu jak tak goraco nosi tylko pieluszke wiec zaklada sukienke na 2 godziny spaceru i to wszystko ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:

Moj syn jedzie nie maz :D

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ja tez zrozumialam ze maz bo zamiast starszego przeczytalam STAREGO ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Moj syn jedzie nie maz :D
    Haha "starszego" a nie "starego" oj niewyraźnie piszesz;);):P

• Eliza vel Picja Ekspertka

Wysłany: 7 lipca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ja tez mam pdzial na domowe i na dwór!

atdcj44jkiiobkzm.png
  • Eliza vel Picja Ekspertka

Wysłany: 7 lipca 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri. A jak ubierzesz rajstopki plus sweterek? Albo kurteczke?

atdcj44jkiiobkzm.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze by brakowało żebym męża pakowala :D

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Jeszcze by brakowało żebym męża pakowala :D
    właśnie zaburzyłaś mi tu obraz swojej osoby, ale już wrócił do poprawnej formy;);)

ile kupić skarpetek i jaki rozmiar?
    Czy Wasze dzieci mają kolki i jak temu zaradzić, bo sąsiadka ostatnio mówiła, że jej Mała ciągle ma kolki i płacze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolki trzeba przeczekac. Mozna masowac brzuszek,dawac koper, lub espumisan. Nosic duzo i niestety czekac az przejdzir. To nie do konca rozwiniety uklad pokarmowy i nerwowy na to nie ma dobrej metody. Mnie zostamo oszczedzone.

Skarpetek mam 14 par 15/17 i 18/20 to mama mi kupila przed porodem i jeszcze nawrt polowy z nich nie uzyla a z 15/17 juz wyrodla.

Ps. Pierwsza stycznosc z jablkiem bezcenna :D mrozyla oczka i wykrecala buzie ale dalej otwierala do jedzenia :D bylo przesmiesznie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 11:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam podział ubrań;D dwie kupki :D
    Swoje tak posegregowane mam i dla Filipka:D

Ciri to bedziesz reszte odchodzic od cyca czy tak bedziesz dokarmiac?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To najmniejsze to są 15/17? i 7 par wystarczy?

‹‹ 738 739 740 741 742 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ