Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja zastepuje jeden posilek. Do skonczenia pol roku cyc caly dzien plus jeden posilek "dorosly". Moze rano bedzie kleik lub kaszka ale to sie jeszcze zobaczy. Wiecie przy ostatnich 15 karmieniach dziennie to jeden normalny posilek to naprawde dla mnie odciazenie.
A mloda juz sie przestawila na ten jeden posilek "ludzki" (mimo ze do tej pory zawsze po tym posilku bylo dopychanie cyckiem) i jak ostatnio nie dostala warzywka to od razu dostala sraczki... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:a jak robisz to po prostu blendujesz, gotujesz ?
Jadla juz marchewke,dynie, kalafior, pasternak, brokul i dzis jablko. A i chrupki kukurydziane.(marchewke dostala raz z zupy mocno podziabana i jeszcze sama e buzi pomielilam ale i tak bylo za malo gladkie tak krecila buzia az w koncu mi sie zaksztusila,wiec nastepnym razem, w weekend,bedzie blender)
Fajnie bo juz sie tak nie brudzi przy jedzeniu. Na "am" otwiera buzie. -
nick nieaktualny
-
Po Magdziula jak tak nas czytam to Ci powiem ze chyba lepiej nas nie pytaj ja widzę jak kazda mama robi inaczej a i tak najlepiej będziesz robic Ty...dzirci i mamy i potrzeby są przeróżne. Moj np. na ubranko tak żeby sie pobrudzić ulał może ze 3 razy a miesiac ulewal okropnie. I np. Mlekiem po wyjściu piersi nigdy nie zdarzyło mi sie go opryskac czy cos. Ba. Wkladek laktacyjnych uzywalam może z miesiac i nigdy nie pobrudzilam piżamy ani nic. Nie spalam tez w staniku. Najlepiej chyba poczekać i dokupić. Ja tak nie robiłam i teraz jestem zawalona gratami. A na strych wynioslam dzis 6-tą duza torbe Ikea pełną ciuchów:/
Edit: Ciri wPepco ciuszki w promocjiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 12:20
-
nick nieaktualnyPicja trzymam kciuki:))
Magdziullano ja juz popralam, z mezem poprasowalismy, zostaly tylko pieluchy i kocyki i to co na biezaco sie dokupuje:D
No ja jako ze zagrozona teoretycznie przedwczesnym porodem musialam sie ogarnac;) poza tym im wczesniej to chyba lzej nie? Potem rob jak bedziesz taka opuchnieta pyzia:D
A apropo no na dloniach i twarzy zaczyna pojawiac sie obrzek oby mi tylko moje kochane nozki oszczedzilo:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny