Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWkladalam jeden koniec miedzy nogi rogal byl pod brzuchem i drugi koniec wchodzil w glebienie w biodrze. Mnie fajnie odciazalo. I kladlam sobie 0od kolana. Jest juz po dwoch praniach w pralce i mimo ze na metce bylo ze nie wolno prac to nic sie z poduszka nie stalo a nawet ja wirowalam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basiunia. A taka? http://jasieczkowo.com/pl/p/-ROGAL-poduszka-do-karmienia-EWA-KLUCZE-ZWIERZAKI/6327
Z tego co czytam ma wypełnienie z kulek. A co do motherhood. Na ciążę miałam jeszcze taką literę j. W kropki fioletowo żółte nie wien czy jeszcze są ale ona byla z wersji standard i byla do niczego...po miesiącu byla splaskaczonym naleśnikiem i nie dotrwala do porodu a co dopiero karmienia. Ta z wersji Premium to czolg.. Pol roku nie zmienia ksztaltu...i czesc "pod dzidziusia" jest sztywna i ma takie zgięcie jakby ze łatwo to zgiąć a resztę dać za plecy
Edit: Jesli poofi robi te do karmienia takie jak pieluszki bambusowe podusie i kocyki to warto sie zastanowić nad poofi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 09:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobra organizacja to podstawa! Ja się nawet wyspałam, całe łóżko dla mnie:)
Czyszczę pralkę i będę coś prać, chyba Minky najpierw. Co prawda taryfę mam 13-15 i weekend, ale w weekend teściowa ze szwagierką mnie zgarniają.
Wczoraj na szkole dziewczyny mnie przestraszyły, że już mają torby spakowane, a ja aptekę mam zamiar zamawiać w sierpniu dopiero. No ale kurczę jak będę miała miesiąc przed terminem torbę to chyba wystarczy.
Basiunia ja jestem z poduchy zadowolona, ale porównania nie mam. Ja ją mam prawie od początku ciąży, na urodziny dostałam luty/marzec, więc już trochę i nie oszczędzam jej. przy głowie trochę się udeptała, ale jest zameczek z dostępem do wypełnienia i trochę ją podniosłam. Wierzchnia warstwa się zdejmuje, wiele razy prana, troszkę się zmechaciła, ale nieodczuwalnie. -
nick nieaktualnyWystarczy jak bedziezz miala miesiac wczesniej. Przeciez jak cos nie daj boze sie wydarzy szpital poratuje a tez wszystko nie bedzie Ci otrzebne bo jak juz cos to ze szpitala szybko nie wyjdziecie. Ale oczywisxie wszystko bedzie ok i nic sie nie wydarzy.
Ja mam akcje laktacja znow bo musze odciagnac mleka na niedziele bo ide do teatru boo i jak zwykle problem bo moja unormowana laktacja nie daje mi szans na sciagniecie na raz wiecej niz 30ml i to godzine po karmieniu.