Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiri a co z tym mlekiem robisz jak ściągniesz, mrozisz? W lodówce trzymasz?
Też myślę, że msc wystarczy, tak się nastawię na wcześniejszy poród, a potem będę siedziała jak na jajku do tego 40tyg albo dalej. A akurat wg moich obliczeń z później owulacji wychodzi mi 5 dni później niż z usg.
-
nick nieaktualnyNiby do 3 dni mozna trzymac w lodowce ale ja przez cala dobr zbieram porcje i potem mroze. Ale ja nie sciagam na zapas tylko jak wiem ze gdzies wyjde. Niby po pierwszym miesiacu zycia mleko takir moze i pol roku stac w zamrazalniku ale moim zdaniem mleko zmienia sklad codziennie i sie dostosowuje do wieku dziecka wiec 6 miesiecy to dlugo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElizka ta tez jest spoko;)) chyba ja wezme;) ta premium prawie 200, sprawdze ta za 79 albo poczekam bo maz ma dzis wyplate i wtedy zobacze na ile moge sobie pozwolic:D
Magdziulla no stress, jak nie masz zadnych problemow to torba sie jeszcze spakuje:) moja prawie gotowa ale ja man inna syt:/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:no i @ nadchodzi bo sie plamienie zaczyna. czyli potwierdziło sie..wadliwy test...noz kuzwa...niech tylko szybko idzie bo chce nowy cykl
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Ciri a co z tym mlekiem robisz jak ściągniesz, mrozisz? W lodówce trzymasz?
Też myślę, że msc wystarczy, tak się nastawię na wcześniejszy poród, a potem będę siedziała jak na jajku do tego 40tyg albo dalej. A akurat wg moich obliczeń z później owulacji wychodzi mi 5 dni później niż z usg. -
nick nieaktualnyMadziulla sciskam:(
Jej ale spanie mnie dopadlo... Masakra.
Baronowa to Wladziu zaraz 2 miechy skonczy! Jej ale to leci
Ja się rozgladam za restauracjami bo chce wiedziec co jest i za ile (latwiej mi się kase odklada jak wiem ile potrzebuje i na co) na 1 urodziny mlodej. Pierwsze dziecko w rodzinie wiec chcemy zrobic ale powiedzialam ze robie w restauracji z placem zabaw dla dzieci i fajna jest u mnie w wawawie niedaleko mnie. Bede musiala ja wcześniej oblukac ;p -
Weź mi nawet nie mów. 2 miesiące jak jeden dzien.
A wy będziecie chrzcić, bo jakos nie pamięta czy o tym rozmawiałyśmy -
nick nieaktualnyNajpierw mielismy bo rodzina a teraz chyba jednak nie. Ja nie jestem zbyt wierzaca (wiadomo swieta sie robi ale to bardziej tradycja a nie religia) G to ma stosunek ambiwalentny do tego. Dziadkowie wiadomo by chcieli ale czy jest sens robić to na sile. Nawet jak będzie slub to bedzie cywilny ja nawet bierzmowania nie mam w mojej rodzinie rodzenstwo tez nie ma.
Wiec ostatecznie nie... Bez sensu cos robic bo wszyscy.
Za to coraz czesviej sie wraca do postrzyzyn i to bardziej do mnie przemawia -
To tak jak u nas. Tesciowa i babcia by chciały, ale my nie. Moja mama by chciała bo co ludzie powiedzą.
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A u mnie jeszcze argument :"nie robcie tego dziecku bo wszystkie beda isc do komuni a ona co?"
Albo : A co jak będzie chcial kiedys sie ochrzcić.
A najlepsze: Nawet komuniści chrzcili -
nick nieaktualny