Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEj ej ej czy w ciazy normalne jest kolatanie serca, dusznosci, w nocy soe budze serce mi tak dziwnie bije:/ a dzis zmierzylam cisnienie 139 na 83 teraz 134na 80 czy oni jest w maire dopuszczalne w ciazy? Dodam ze jestem niskocisnieniowcem mije normalne to 100 na 60 w ciazy na wizytach tak 115 na 60 czy na 70 a dzis taki skok, mam ske czym martwic?
-
nick nieaktualnyKolatanie serca normalne pod koniec ciazy, cisnienie dopuszczalne do 140/80. ty uwazaj zeby Ci nie wywalolo tak jak mi pod koniec ciazy. Cala mialam idealne cisnienie 120/60. Sprawdzaj dwa razy dziennie. Jak wywali Ci powyzyej 140 od razu do szpitala. I nie zartuje niech dadza leki... (mi zaczelo wywalac cisnienie kolo 35tc.)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 20:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaa ok to jutro sprawdzam znowu, nawet juz pomyslalam ze jak znowu takie bedzie to dzwonie do lekarza i jak cos to szpital:/
Generalnie z tym sercem juz tak mize od tygodnia ale w ponbylam na wizycie i polizna zobaczyla te obrzeki ale sprawdzila cisnienie i ksiazkowe:/ ale dzis sie dziwnue czuje caly dzien i pewnie przez to:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiunia wrote:No pierwsze dzis 131 na 80 a potem 127 na 70 potem bede miala onny cisnieniomierz i porownam:)
Ale czuje sie lepiej:)
Młody odkrył kciuki:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny122 na 76 bede zyc
Ale bede reszte sprawdzac codzinnie, mezowi kaze zeby mi na spaniu robil jak bedzie wstawal do pracy, ibsluga prawie jak w szpitalu
A jak Wam niedziela mija? Ja zglodnialam i maz wlasnie pojechal po pizze wiecej grzechow nie pamietam:D -
nick nieaktualny