Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Już zęby?, jeju ja to nie mam pojęcia co kiedy dziecku rośnie, co kiedy robi. Jak ja sobie poradzę?
A propos kiełbasy to ponoć jest taki "nurt" rozszerzania diety, żeby dawać to co dorosłym od razu.
Basiunia dawaj znać jak będziesz wiedziała co i jak.
Ewi myślisz nad wielorazówkami?
Co do zebow to wczesnie... Wcale sie z tego nie ciesze bo u mnie rodzinnie mamy bardzo slabe zdjecie i u G tez sa slabe... Zeby to tez bardzo indywidualba sprawa. Jedno dziekdo ma piersze w wieku 4 miesiecy a drugie 10 miesiecy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to lekarz w końcu. Ja wiem tyle co Nas położne uczyły, że objawy zarucia to wysokie ciśnienie, białko w moczu i puchnięcie właśnie. No, ale jesteś w szpitalu wiedzą co robią. Może są jakieś nowe zalecenia do tego. Biedna Ty trzymaj się tam, już niedługo!
No i proszę Cię bardzo rozwiń tę myśl o tym, że byłaś modelką Barbara Palvin?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO nie lubię Cię. To chyba w takim razie długie dziecko urodzisz:)
Ciekawe czy gdzieś robią Miss Ciężarówek, kwalifikacja od 8 msc w górę kategoria bikini-pingwiny, sexi dres, zmysłowa piżama, zanim uczestniczki wtoczyłyby się na scenę wszyscy by zasnęli;)ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do zębów to ja wam powiem, że to naprawdę indywidualna sprawa. Moja pociecha urodziła się z zębem Jedyneczka na dole Miał ją 3 tygodnie bo pielęgniarka myślała, że to płodowy. Podobno tak się zdarza. Miał nie mieć korzenia i takie się popycha palcem i wypadają. Robi się to, żeby dziecko nie udusiło się nim w razie gdyby sam wypadł. Pielęgniarka postanowiła to zrobić bez pytania nas o zdanie i... okazało się, że złamała mleczaka a korzeń został. Młody ma 6 lat i jest bez zęba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 00:00