Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa, Ciri tez dziekuje za wiele cennych rad )
Moze kiedys hobbistycznie jeszcze zagladniecie, tak z sentymentu )
Dla Was tez wszystkiego najjjj :*
Evi i co lekarz powiedzial?
Tydzien ponad bylam bez nabialu ale dermatoog stwierdzila ze to glupota i zebym jadla, ale wprowadzam powoli i zobacze co sie bedzie dzialo... -
Ciri Baronowa trzymajcie sie dzięki za daobre rady i wsparcie
Dajcie znac co u Was za jakiś czas
Lekarz powiedział ze to od niedojrzałego układu pokarmowego, albo od tego że Kubuś strasznie łapczywie je.
Nie ma żadnych oznak alergii pokarmowej, a jak ja uważam zeby nie jesc wzdymajacych rzeczy to nie ma sie czym martwić.
Musiałam pokazac mu jak małego przystawiam do piersi czy przypadkiem gdzies nie łapie powietrza.
Dostał na wzdecia Debridat to takie do rozpuszczania w mleku dwa razy dziennie i od dwóch dni mu to podaje i wzdecia znikneły.
Mamy mu to dawac przez 10 dni a potem odsatwic.
Madziulla jak u Cb ze wzdeciami?
Basiunia i jak ze skórą lepiej?
Picja jak sie macie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chce...ma obawy czy to juz ale chce. On szaleje za małym. Zajmuje sie nim idealnie. To on wstaje w nocy. Ale jakos tak nie mamy czasu dla siebie choc maly przesypia dlugi w nocy a wieczorem spi juz o 19.30 i nie trzeba go usypiać bo po kąpieli pada...
-
nick nieaktualnyHmm Picja to moze sprobuj jaka swiczke zaswiecic albo cus...a rozmawialiscie na ten temat???
Ja wlasnie piore w loveli...a jakie i gdzie kupic te platki?
A oliwki nie uzywam, nie smarowalam go niczym, kapalam tylko w babydreamie i wteey sie to zaczelo, teeaz to mam 100 rzeczy kazdy lekarz daje co innego altualniebmam tanno-hernal -
nick nieaktualny
-
Baronowa, ciri, wszystkiego dobrego
Picja, życzę szybkiego zażegnania kryzysu :*
Ewi, basiunia, mam nadzieję, że Wasze problemy też się szybko skończą
U nas w porządku, mamy rozwarcie na 1cm ale póki co nic się nie dzieje
Buziaki