Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi.umówmy sie tak. Wysle Ci moj. Chcesz? Nam sie nie przyda. Nie jest wypasiony jak te Fiszer prajsy. Raczej podstawa. Taki szajs bo ani bajerów. A i krzywo uszyty. Ale role spełnia. Byl użyty 3-4 razy. Ma jeszcze folie na plozach. Ma blokadę, rozkladane i oparcie i podnóżek, pasy.. Mogę Ci podesłać po co ma w kartonach na szafie leżeć
Wyguglaj sobie caretero astral. Mam pomarańczowy. Bez pałąka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 10:53
-
Taddler sa chyba dla starszych. Ja mam ergonomiczne. Możesz kupic wkladke dla noworodka. Sa tez strony które wypożyczają. No i można potem dokupić przedluzke zeby bylo dla
Starszego. Ja kupowałam na tublu. Tam masz rabat 5% na pierwsze zakupy.
Mam dokladnie to
http://www.tublu.pl/mod/77/t/pP/pID/2603
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 11:09
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej tez kapalam w kranowie, potem w przegotowanej i teraz znowu w kranowie bylam wczoraj z bablem u dermatologa, ma łojotokowe zapalenie skory a nie zadna skaze bialkowa :o
Dala jakies silne kropelki krem i roztwor do mycia i zobaczymy...no glowke to ma okrutna, jakby byl jakims zaniedbanym dzieckiem, taka zapalna ciemieniucha
-
nick nieaktualnyPicja odpukac jesr duzo lepiej ) sprobowalam hebermana, livi, aventa ale tylko z nuka je jak czlowiek i nie łapie powietrza
Od kilku dni malo co spi a ja z nim, ale nie,jest,to na tle brzuszka, chyba raczej to cialo go swedzi ale rozpoczelam leczenie i zobaczymy:)
Jest przekochany pierdzioch )
-
Dziewczyny chciałam sie pożegnać. Oficjalnie zakończyłam rozmnażanie wiec to forum juz mnie nie dotyczy.milo bylo z wami spędzi ten czas. Rośnijcie zdrowo.