Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Basiunia nas wszystkie z Rossmanna uczulily:/ jak llvela Ci odpowiada nie ma co zmieniać tak tylko pytam bo nas podraznial. U nas najlepiej się dzidziuś sprawdza. Cenowo super. Platki kydlane masz dzidziuś albo barwa. Rpzpuszczasz w cieplej wodzie i do pralki jak plyn:)
-
nick nieaktualnyEwi, Basiunia dzięki za pamięć. Czytam na bieżąco przy karmieniu, ale do pisania brakuje trzeciej ręki;)
Co do brzuszka to sama nie wiem, chyba troszkę lepiej. Daję jej Delicol, doraźnie Espumisan, codziennie masuję brzuszek. Niestety dalej dużo płacze. Ale więcej jest sukcesów. Śpi grzecznie w łóżeczku, udało mi się wypracować w miarę regularne godziny spania i karmienia. Jeszcze czasami walczymy zwłaszcza wieczorem, ale jest ok. Miłość mnie zalewa jak na nią patrzę. Jest cudowna.
Współczuję problemów ze skórką. U Nas na szczęście nie ma tfu tfu.
Co do kolejnego dziecka to po pierwsze cc przesądza, ale nawet jeśli nie to to i tak zmieniłam zdanie. Chcę wrócić do pracy tzn. mam zamiar znaleźć nową, a kolejny dziedzic za jakieś 3 lata najwcześniej. Po pierwsze potrzebuję tego chybq nie jestem osobą, która realizuje się w domu, a po drugie chce poświęcić Małej tyle odwagi ile potrzebuje.
Pijcia a będziecie dalej działać?
Ewi ja kąpie w kranowie i trochę cieplejszej, bo zauważyłam, że Mała ma jak ja, że woli ciepłą, a twarz w przegotowanej. Generalnie wg tego filmiku podpasował mi:
https://m.youtube.com/watch?v=KpUIka9iys4
Ja piorę w Lovelli i uwielbiam jej zapach.
Ach myślę o chuście, chociaż ze strachem ogromnym i dużym dystansem. Jednak nie mam raczej wyboru, bo okazało się, że mieszkanie stało się moim więzieniem. Nie jestem w stanie znieść gondoli z Małą w środku z 4p musi być mąż. Dramat:/ i kombinuję.
A jak Wasze potworzaki? -
nick nieaktualnyHejka u mnie cykl na straty. dzis rano jedna kreska... pisalabym tu czesciej ale wiadomo mi jako ostatniej staraczce ciezko pisac jak tu mamusiowe tematy. ale jestem z wami i podczytuje was.
OO Litle to juz zaraz??? jak ten czas zasowa.
Ciri, Baronowa trzymajcie sie kochane! moze jednak czasem zajrzycie do nas?
co u Was? -
nick nieaktualnyTylko ta tula jest dla starszych dzieci, niby są wkładki dla mniejszych, ale ja jakoś w to nie wierzę. A ponoć w chuście można takie małe bobo.
Madziula a jaki macie plan działania na teraz? Fakt zrobiło się tu typowo dzieciowo, więc nie dziwię Ci się, ale trzymam kciuki, żebyś w końcu zobaczyła swój cud na teście. -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Madziula a jaki macie plan działania na teraz? Fakt zrobiło się tu typowo dzieciowo, więc nie dziwię Ci się, ale trzymam kciuki, żebyś w końcu zobaczyła swój cud na teście.
dzialamy do grudnia na mozliwie najwiekszym luzie a przełom roku do kliniki
-
nick nieaktualny
-
Basiunia, czuję się dobrze śpię trochę więcej niż dotychczas, mam uderzenia gorąca - na początku myślałam, że mnie coś łapie, bo czułam się jakbym miała gorączkę, ale temp w normie, więc to nie to
Madziulla, czas leci strasznie szybko mam nadzieję, że Tobie też szybko śmignie do pozytywnego testu :*
Ja mam w planach przejść od razu do starań o drugie mam nadzieję, ze kolejne pójdzie nam sprawniej.
Magdziulla, my też mieszkamy na 4 piętrze i przede wszystkim z tego względu kupiłam chustę, na szybkie wyjścia z domu np. do sklepu jak znalazł a wózek będę miała chyba w aucie
Eliza, nie mogę się tego doczekać podnieca mnie myśl o porodzie już tak niewiele zostało do tulenia mojego szkraba w ramionach -
nick nieaktualny
-
Nasz byl w mam Cie na muszce od Nonino
http://nonino.shopshood.com/komplet-niemowlecy-mam-cie-na-muszce-prod256396.htm
Buty na rzep z allegro.
Tylko kamizelki nie miał bo byl skwar i po kościele spodnie zmieniliśmy na krótkie granatowe:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 09:42
-
Ewi. Spodenki są zrobione z bawelny ale po spodem takiej misiowej wiec spodenki sa cieple. Musielibyście pokombinować sweterek na to. Na h&m jest dużo kardiganow, które nadają sie na chrzest:) życzę Wam ladnej pogody:)!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 11:58
-
A jesli chodzi o body świetne bawelniane z ekonawelny. z kołnierzykiem robi nanaf organic. Body jest super. Bo czasem sprzedają takie body ale to sztywne. Drapie. I ogolnie nie dla noworodka normalnie. No i nie jest na jeden raz. Bo potem tez można nosic. Nie ma guzików. Latwo zapiac. Jedno wyslalam B a siuni. Nie wiem czy juz nosili. Zapytaj ją może jak ona to widzi.