Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyahoj ahoj )Evi mam ten sam problem, w co g ubrac ???;o połowa piździenika to wlasnie kurteczka by sie przydala czaoeczka;/ na allegro jest duzo fajnych ale boje ie o rozmiar, bo gory nosi mi 62 a doł 56 ;o i t jeszcze zalezy jaki sklep;/
Picja mam jendo body od Ciebie taie z kołnierzykiem ale jeszcze miesiąc mu daje to nie wiem czy o tych mowisz??
Little już niebawem :D:D
aaa i zeszła ciemieniucha, bylam na usg główki i tam lekarz dal robioną masc za 9 zeta, 3 razy posmarowalam, rawie nic nie ma ))
-
nick nieaktualnyTakie apteczne specyfiki za grosze najlepsze, a wciskają nam zwykle najdroższy chłam.
Basiunia my jutro idziemy na usg ciemiączkowe sprawdzić czy torbiele się wchłonęły, trochę się denerwuję.
Moja Kruszyna waży 4100g, już ponad kilogram na plusie. Pączuś się z niej robi;)
A takie welurowe grubsze wdzianko? -
basiunia wrote:ahoj ahoj )Evi mam ten sam problem, w co g ubrac ???;o połowa piździenika to wlasnie kurteczka by sie przydala czaoeczka;/ na allegro jest duzo fajnych ale boje ie o rozmiar, bo gory nosi mi 62 a doł 56 ;o i t jeszcze zalezy jaki sklep;/
Picja mam jendo body od Ciebie taie z kołnierzykiem ale jeszcze miesiąc mu daje to nie wiem czy o tych mowisz??
Little już niebawem :D:D
aaa i zeszła ciemieniucha, bylam na usg główki i tam lekarz dal robioną masc za 9 zeta, 3 razy posmarowalam, rawie nic nie ma ))
Dziewczyny na ciemieniuche ja kapłam w kochmalu i później Oliwka na głowę zeszło szybko.
Co do ubioru mówicie o ubraniu na dwór? Pamiętajcie że dziecko ubiera się tak samo jak i siebie.
Ja bym założyła body rajstopki bluzkę jakąś i w lekki śpiworek taki misiowy
Ja czekam na @ albo II.
Mam za sobą w sumie 3 ciaze jedna pozamaciczna we wszystkich ciążach testy wychodziły ok 20 dni po terminie @. Dziś mam 37dc. Czekam w sobotę idę na bete -
nick nieaktualnyEvi no to ja z tym walczylam teraz sie uspokoilo:)) to normalne, jak sie prezy to klade na kolana i ppdkurczam mu nozki i smarowania je brzuszek i daje espumisan
My zaliczamy pierwsze chorobsko:( smary i fardlo, robimy inhalacje na razie w piatek na kontrol i zobaczymy:( -
nick nieaktualnyU Nas to samo, była duża poprawa i ja głupia myślałam, że już się unormowało, ograniczyłam krople, a to chyba one pomagały. Więc wracam do kropli i czekam na efekty. Oprócz tego zauważyłam, że baaardzo pomaga spanie w dzień na brzuszku. Ja kładę prawie cały czas, bo ortopeda nam kazał i wtedy śpi spokojniej, puszcza bączki.
Basiunia przeziębienie? Biedaczek. A szczepiliście już?
Little jakieś zwiastuny porodu na horyzoncie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po researchu chcę szczepić 6w1. Pnemo też będę, ale to za rok mniej więcej. Rota itd daruję.
U Nas bioderka trochę asymetria, a w główce są dalej te torbieliki, którymi mamy się nie przejmować, bo ponoć co drugi człowiek je miał i około 6 msc się wchłoną.
Co tam u Was? Jak się odnajdujecie w roli matki? -
w tsaki polarowy dwu czesciowy kombinezon ( kurteczka i spodnie).
rola matki ciezka chwilami mam dosc ale jak sie usmiechnie to jest super.
zostala mi rozciagnieta skóra na brzuszku jakby fałda tłuszczu i 3 kg wiecej niz przed ciaza noi rozstepy heh które mi sie zrobiły po urodzeniu
-
nick nieaktualnyU mnie bilans taki sam tylko bez rozstępów. Uśmiechy dopiero się zaczynają u Nas, tzn. takie bardziej świadome uśmiechy. Generalnie zaczyna mi brakować pomysłów na to co robić jak nie śpi, żeby te uśmiechy wywołać. A faktycznie śpi coraz mniej.