Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewi, owszem mają rację, ale nie muszą mnie o tym na każdym kroku uświadamiać, bo ja to wiem i ich wypowiedzi mają raczej negatywny wydźwięk i dlatego mnie to wkurza.
Tak jak basiunia pisze: coś za coś. Tylko to, co poświęcę ma się nijak do tego, co otrzymam w zamian
Magdziulla, trądzik trzeba przeczekać, sam zejdzie -
nick nieaktualnyEvi to czekam:))
Dzis znowu coezki dzionek, caly dzien na rekach ale tylko w pozycji do odbicia bo moze mnie wteey cycac po szyii (jestesmy na etapie cycania i lizania wszytskiegi)ale wyprzytulalismyvsie
Ale za to noc byla suoer, spal od 9 do 3.30:D
Magdziulla ja juz nie patrze na to co mnie wzdyma co nie, jem juz wszytsko bo bym oszalala, wysypka z buzi zeszla na ciele zostalo troche ale mysle ze samo minie za jakis czas:)) wazne ze sie nie powoeksza
Evi moj charczy na nosku od urodzenia, teraz przy katarku wiecej ale jak odciagam to malo co leci wiec z tego musi wyrosnac ) -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6997f9ef991d.jpg
Nie mam fajnych fotek na których widać całe ubranko. Jest to rozmiar 62.
https://www.szatka.pl/pl/p/Polarowy-komplet-do-Chrztu-MY-DREAM/579
https://www.szatka.pl/pl/p/Ocieplane-buciki-do-Chrztu-welur/161
Basiunia jak chcesz to mogę Ci pożyczyć. szkoda wydawac kase.Magdziulla, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaki bialuśki słodziak:)
Moja też powoli wchodzi w 62, niewamowicie szybko rośnie.zaczynała ledwo od 50.
Little ja mam nadzieję, że to trądzik, ale jutro zapytam położną, niestety codziennie się poszerza i jest coraz więcej:/ mam nadzieję, że to szybko zejdzie.
Basiunia ja się co nieco hamuję z jedzeniem. Najbardziej wyczekuję na czekoladę.
Mój mąż też tak nosi Małą, ja nie bardzo, kręgosłup nie daje rady.
Little co u Ciebie? -
nick nieaktualnyWlasnie Eliza co u Ciebie???
Jak sytuacja z mezem???)
Evi swietne szkoda ze sie wczesniej nie zgadalysmy bo maz byl w rzeszowie w tamtym tyg i by pozyczyl, a tak nie zdazysz mi juz wyslac bo to na ta niedziele, mogloby nie dojsc:(( kupilam mu takiego bezowego pajaca i trudno, nie pojdzie na bialo, moze nas ksiadz nie wyrzuci ogolnie skompletowalam mu ubranko z takich codziennych, body z mucha i brazowe sztruksiki do tego biala pikowana bluza i na wierzch ten pajac bo nigdzie moglam dostac takiej bialej polarowej kurteczki jak masz:o
Po chrzcinach wrzucevzdjecie
Aa no i dziekuje bardzo, ze chcialas pomoc :*** -
nick nieaktualnyMagdziulla a wypozyczylas ta chuste? Ja zaraz pisze maila do sklepu niech mi doradza jaka i zamawiam bo od niedzieli nie wypuszczam Fidcia z rak, tzn.on sobie tego nie zyczy obiady gotuje o 8 rano jak mi jeszcze spi a potem do wieczora oka nie zmruza, ale w nocy coraz lepiej spu znaczy sluzej nawet 6h!
-
nick nieaktualnyCholera krwawię jeszcze mi się połóg nie skończył, do tej pory miałam ledwo co plamki, a teraz żywa krew:/ chyba okres wrócił. Ale dlaczego tak szybko. Karmię tylko piersią i to namiętnie.
Basiunia akurat trafiłaś, bo dziś znalazłam kontakt do wypożyczalni chust u mnie w mieście. Zobaczymy, bo nie wiem czy to dla mnie.
Była dziś położna i ja nie wiem co z moim dzieckiem się dzieje, po kim ona tak rośnie. 4700waży, a przy wypisie było 2960! 300g tygodniowo jej przybywa. Ah i pochwalę niesmowicie trzyma główkę tak mi się wydawało, ale nie mam porównania, ale położna była zaskoczona, że w tym wieku tak trzyma. Moja zdolna bestia:)
-
nick nieaktualnyMi sie w tamtym tyg wydawalo ze krwawie ale tylko jefen dzien i cisza wiec chyba jeszcze okresu nima:))
Magdziulla a jak sprawy sexistowskie?? U mnie lepiej niz przed ciaza w sensie nic nie boli, przyjemnie:D
300g tygodniowo?moj oucus dwavrazy przybral mi 480 ale sie lekarka smiala niech rosna to znaczy ze zdrowe )) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOo no mnie na poczatku bolal brzuch zaraz na cieciem, do teraz mam tam takie znieczulone ale juz nie boli:)
Powoli trzeba probowac:) mi sie jakims cudem zwiekszylo libido i czycham na meża haha
A na okres czekam bo moglabym zastosowac kalendarzyk a tak trzeba sie stresic albo gumowac co nie jest przyjemne:D a wolalabym na razie nie byc w ciazy moze za rok -
nick nieaktualnyEwi Ty już chyba spokojnie możesz. Tylko kwestia czy chcesz.
Ja to teraz już całkiem nie mogę. Cholera wie, a może to nie okres...może coś mi się tam porobiło. Ale gorączki nie mam. Dupnia straszna, moja mama nie miała dopóki karmiła, ja karmię ciągle, prosto z cyca, a tu takie coś.
Basiunia tylko z kalendarzyka będziecie korzystać?
Eliza jeszce chwilkę masz, ale już w każdej chwili bobas może zapukać.
Moja dziś ma zły dzień, nie mogę jej uspokoić. -
nick nieaktualnyEvi no ja tez obczajalam temat ale tabletek nie chce ani plastrow, zadnych spirali xd gumki zostaja i kalendarzyk na kalendarzyk mysle wskoczyc tak pod koniec macierzynskiego bo jak sie okaze zawodna metoda to bedzie spoko roznica i tam w srodku moze juz bedzie wszytsko wygojone na razie lecimy na przerywaniu bo dlugo sie strallismy o bobasa i wiemy ze to nie takie proste zaciazyc, choc w glowoe gdzies swita mysl ze tym razem moze nas tobzaskoczyc
-
kalendarzyk w tym momencie to kiepsko .. zreszta pomiary temp tez odpadaja bo sie nie da o regularnych godzinach przy dziecku.
jak nie planuje sie to łatwo zaciazyc
u mnie tabletki, plastry, gumki odpadaja co zostaje przerywany albo zero seksu albo wpadka
Jestescie nprzed czy po szczepieniach?