Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem jestem:) wyjechałam na troche. Zeby budować relacje. Mazury jednak nic nie daly. Jest gorzej niz bylo. Ewi po niedzieli wysle leżak. Dopiero teraz go odebrałam. Przepraszam. Little. Jak ja bym chciała czuc to co Ty przez chwilę. Ze znowu poród. Porodowka. Pierwsze karmienie. Jestem nienormalna.
-
nick nieaktualnyNo ka tez uczytalam ale moja plozna twoerdzi ze to jakoes pierdoly te konsekwencje ze szczepien, duzo sie mowo o autyzmie a ona uwaza ze dawniej autyzmu nie bylo to teraz nagle ze sczepionek sie nie mogl pojawic tylko z tego ze dwulatek gra na laptopie i ciagle sie gapi w tv:)
Na ja mam pneumo za darmo bo wczesniak, mysle tylko nad rota i meningo ale na razie tez odpuszcze najwyzej zaszczepie jak pojdze do przedszkola znaczy na meningo a rota nie wiem...
Picja kochana az tak? Przykro mi bardzo, moze jeszcze sie poprawi, musi ) tule:*
A my mamy akcje Fifi, noe spi w dzien dalej tylko na mnie, wieczorem go uspic to dramat, tylko na rekach jest ok i tylko w pozycji pionowej i tylko jak z nim chodzisz po domu
Dzis go biore do rodzicow przejedzie sie aytem to sie mu moze poprawi -
Picja, mam nadzieję, że się szybko u Was poprawi
Według mnie przeciwnicy szczepionek rozsiewają brednie. Autyzm kiedyś też był, tylko nie nazywał się AUTYZM i mało który lekarz potrafił go zdiagnozować.
Basiunia, a myślałaś moze o chuście? Bardzo zaleca się nosić w chustach wcześniaki. Kangurowanie ile się da -
Picja kurcze no ale czemu sie tak popierdzieliło?
No ja tez zazdroszcze porodu, pierwszego karmienia itp.....
Po rozmowie z moim pediatra chyba zaszczepie tymi na nfz ale nie ze wzgledu na kase ale on uwaaza ze to jest to samo a nawet lepsze tłumaczył ale nie rozumiem medycznego bełkotu. plus pneumokoki.
Picja nie spieszy sie dajemy rade z naszym 6 kg Kubusiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 12:12
-
nick nieaktualnyJa trochę poczytałam, popytałam, pogadałam z kolegą z sanepidu i biorę 6w1(ewentualnie 5w1 ale mogą być ewentualne braki przy przedłużeniu). Autyzm to dla mnie pic na wodę. W szczepionkach skojarzonych jest bezkomorkowq postać krztuśca, w refundowanych komórkowa, która może powodować więcej reakcji po szczepieniu, bardziej obciąża organizm, generalnie mówi się, że te skojarzone są bardziej "oczyszczone", w końcu nie bez przyczyny są one używane powszwchnie w innych krajach. A Nas na nie nie stać.
Rota totalnie bez sensu i celu. Wersji wirusa jest mnóstwo i ciągle mutuje, jak dla mnie ta szczepionka to tylko kasa dla firm farmaceutycznych.
Pneumo zrobię, ale za jakiś czas, bo słyszałam, że lepiej dla dziecka odczekać od skojarzonej do następnej.
Pijcia co to za kryzys? Przez dziecko? U Nas też są małe starcia, ale przyznaję, że głównie spowodowne moim zmęczeniem, frustracją i trochę zazdrością, że mąż nie ma cycków i pracuje:) -
nick nieaktualnyPrzyznam, że gdyby nie cierpliwość mojego męża obecnie byśmy się żarli okrutnie. Tak się go czepiam, o pierdoły, a on bardzo dużo robi, stara się, a ja mu jeżdżę a potem przepraszam i tak w kółko. Zmęczenie i frustracja po całym dniu płaczu.
Polecacie jakąś matę edukacyjną i karuzelę, może to pomoże no i już czas na taki zakup.
Eliza jak dla mnie tylko szczera rozmowa.