" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Helouuu:) U mnie już po ptokach W tym cyklu:( właśnie przylazła @ wredna. Idę do gina niech mi robi to hsg bo już mnie szlag trafia!zawsze chciałam niedużą różnicę wieku między dziećmi i ciekawe co z tego wyjdzie
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Helouuu:) U mnie już po ptokach W tym cyklu:( właśnie przylazła @ wredna. Idę do gina niech mi robi to hsg bo już mnie szlag trafia!zawsze chciałam niedużą różnicę wieku między dziećmi i ciekawe co z tego wyjdzie
Tule z powodu @ ;(
No ja też za tydz idę do ginki po skierowaniaMeginka lubi tę wiadomość
-
Meginka mi się marzy między dziećmi tak ze 3 lata różnicy robie dwoje i zamykam fabrykę nie chciałabym pójść w ślady mamy, za to moja szwagierka planuje juz powoli 4
-
Ja na razie na przegląd podwozia jakaś cytologia i może mi da coś na moje dlugasne cykle a i skierowaniem nie pogardze
-
nick nieaktualny
Ja ostatnio powiedzialam ze młoda nie jestem i nie mam czasu ;p
Nie klocila się i dala mi skierowania na podstawowe badania.
I wyszła b.wysoka prolaktyna
Teraz mam 17 czerwca powtorke badania prolaktyny.
Przy okazji bede jeszcze chciala na inne badania -
Ja sama na własną rękę sporo badań zrobiłam i prolaktyne mam w normie ale z badań podejrzenie pcos stąd biorę Niepokalanka żeby cykle nie trwały po 200 dni. Ostatni gin dal mi clo i rozwalił mi całkiem cykle tym
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Ja sama na własną rękę sporo badań zrobiłam i prolaktyne mam w normie ale z badań podejrzenie pcos stąd biorę Niepokalanka żeby cykle nie trwały po 200 dni. Ostatni gin dal mi clo i rozwalił mi całkiem cykle tym
To badaj się i walczymy ! -
No od następnego cyklu starania juz zaczniemy od nowa
-
nick nieaktualny
-
To i ja się pochwalę! Mój małż mnie zabiera do Zakopanego co prawda tylko na 4 dni, ale myślę, że trochę naładujemy akumulatory. Może w górach coś się uda jednak dam sobie spokój w tym cyklu z hsg, to by wypadło parę dni przed urlopem, a może będę się źle czuła po tym i nie chcę sobie zepsuć wyjazdu. To jedziemy za 2 tygodnie Już się nie mogę doczekać
-
nick nieaktualnyTo ja też 4 dni, ale to powinno wystarczyć na czas oczekiwania na urlop Zakopane też brałam pod uwagę, ale może w sierpniu muszę korzystać z wyjazdów przed ciążą bo jak znam mojego męża to jego nadopiekuńczość przybierze formę obsesji i w góry na pewno nie pojedziemy.
Meginka, ja po hsg dobrze się czułam następnego dnia normalnie poszłam do pracy, fakt, że cały cykl plamiłam, ale nic więcej mi nie dolegało.Meginka lubi tę wiadomość
-
hmmm ciekawe czy mój gin da mi skierowanie bez problemu czy powie, że za wcześnie. No ale na co tu czekać? Latka lecą...
Wstyd się przyznać, ale ja nigdy nie byłam w górach, w ogóle mało co jeździliśmy na wakacje, więc cieszę się podwójnie -
nick nieaktualny
-
hmmm no mówiłam ale myślę, że zapomniał i może bym troszkę nakłamała... to jest chore dla mnie że trzeba czkać tyle czasu żeby w ogóle zacząć szukać przyczyny... wrrrr!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny