" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja idę spać bo mi się oczka zamykają juz także dobranoc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pochwalę się wam weszłam na wagę i mam 3 kg mniej w sumie nic specjalnego nie robiłam, zaczęłam sporo na rowerze jeździć, aha no i mam specjalnego 2,5 letniego dietetyka za którym ciągle biegam . Dziś wykonałam wszystkie swoje pomiary biodra, uda itd i zapisałam, za miesiąc zobaczymy czy coś się ruszy bo obiecałam sobie, że jak teraz nie zajdę to się biorę ostro za siebie a jest za co, z 10 kg by się przydało zrzucić...
-
nick nieaktualnyMeginka i fajnie
Ooo i wracamy do tematu ciasteczek jutro piątek, czyli dzień, w którym można jeść, bo ciastka nie tuczą
chociaż ja się przyznam, że dziś zjadłam takie duże z kawałkami czekolady, ale chyba było owsiane, więc nie takie złe od męża na dzien dziecka dostałamManiuś, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurczę ale mnie drażni ten tekst ze w końcu piątek bo ja pracuję każdą sobotę i jedną niedzielę w miesiącu więc dla mnie ten piątek to wcale nie początek weekendu:) no ale rozumiem że dla tych co mają weekendy wolne to piątek jest świętem:) miłego dnia kobitki:)
-
nick nieaktualny