" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W sumie to na razie i tak się nie staramy więc luzik ale teraz się będę bała żeby przypadkiem los ze mnie nie zakpił. A leki to nie na tak krótko albo dopóki będzie bolało albo do końca a już miałam inne ale nie pomogły, a do końca mi zostało 29 saszetek
-
nick nieaktualny
-
gas dokładnie nimesil i pan doktor od razu pytał czy w ciąży nie jestem. 2 lata temu już miałam ale poszłam do pracy na sezonówke i jakoś rozruszałam i było ok teraz wróciło a skąd się wzięło nie wiem po prostu wstałam rano i bolało.
Bo moje drugie imię to chodzące nieszczęście zawsze coś się przywlecze -
nick nieaktualny
-
JA wzięłam dopiero wczoraj jedną i jak nie będzie bolało to nie będę brała i tyle.
-
Hej babeczki:) i znowu poniedziałek... ciężko tak po weekendzie:) ale mi szybko zleci bo od czerwca jestem na pół etatu więc byle do 10:) miałam taką cichą nadzieję że się będę zwalniać bo zajdę teraz w ciążę ale nie wypaliło:( bo często muszę coś dźwignąć więc jakbym zaszła to się zwalniam. No ale na razie nic z tego. zapisałam się do gina. Idę za tydzień we wtorek i zobaczymy co wymyśli. Może weźmie pod uwagę to że jestem po cc I mogły się zrobić zrosty i da mi skierowanie na hsg?
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
jeszcze tylko 4 dni, bo dzisiejszego już nie liczę i znowu weekend a ja się spiekłam jak rak w sobotę i teraz wszystko mnie piecze, nawet czoło a zupełnie nie pomyślałam, jak wybrałam się na wycieczkę rowerem, że aż tak się opalę, więc znowu stało się to czego próbuję uniknąć co roku, czyli opalenie sobie pasków, paseczków na plecach.
Meginka, a to nie lepiej jak zajdziesz w ciążę pójść od razu na zwolnienie lekarskie?
I faktycznie tu może byc inaczej z hsg, bo to przy niepłodności pierwotnej trzeba czekać 12 miesięcy, a może przy wtórnej jest inaczej.Maniuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Hej dziewczynki
jeszcze tylko 4 dni, bo dzisiejszego już nie liczę i znowu weekend a ja się spiekłam jak rak w sobotę i teraz wszystko mnie piecze, nawet czoło a zupełnie nie pomyślałam, jak wybrałam się na wycieczkę rowerem, że aż tak się opalę, więc znowu stało się to czego próbuję uniknąć co roku, czyli opalenie sobie pasków, paseczków na plecach.
Meginka, a to nie lepiej jak zajdziesz w ciążę pójść od razu na zwolnienie lekarskie?
I faktycznie tu może byc inaczej z hsg, bo to przy niepłodności pierwotnej trzeba czekać 12 miesięcy, a może przy wtórnej jest inaczej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBuko wrote:Wyczuwam jakiś sarkazm w moim kierunku
Mój mąż wczoraj jak wyschło pranie i musiał schować do szafy, to cały czas się dziwił: ile ja mam bokserek, a ile ja mam koszulek
Mój ma taka hehehe :p
No ja zrobiłam przegląd szafy ostatnio i... padła decyzja : potrzebne zakupy :p
W tym miesiącu męża obkupie... a w dwóch przyszłych skupie się na sobieManiuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meginka też jestem w Krusie a co to jest to kosiniakowe?? nawet nie wiem czy dobrze to pisze