" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Kurczę ale mnie drażni ten tekst ze w końcu piątek bo ja pracuję każdą sobotę i jedną niedzielę w miesiącu więc dla mnie ten piątek to wcale nie początek weekendu:) no ale rozumiem że dla tych co mają weekendy wolne to piątek jest świętem:) miłego dnia kobitki:)
PsieplasiamMeginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzekonałaś mnie
ale za to musicie mi coś wyjaśnić odnośnie mierzenia temperatury, bo to przecież mój pierwszy cykl i wcale tak różowo nie wyglądą. A wiąc taki mam problem:
wczoraj i dziś jak mierzyłam to temp spadła w stosunku do poprzedniego dnia i dla pewności zmierzyłam drugi raz (bo jak to możliwe skoro na pewno jestem w ciąży, że temp spada ) i wtedy wychodzi o 0,07 wyższa. Niby niewielka różnica, ale jednak widoczna później na wykresie. Więc którą powinnam jednak wpisać?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO Zagnieżdżeniu niby tak, ale nie tyle dni po owu chyba..., to u mnie jest wyższa następna, ale stwierdziłam, że się nie będę łudzić i wpisywać tej wyższej żeby tylko wykres ładnie wyglądał, ale wpisze pierwszą, bo w sumie i tak to nic nie zmieni.
I stwierdzam, że jak nie mierzyłam temp. to gdzieś podświadomie do dnia @ wierzyłam, że się udało, a teraz patrzę na ten mój wykres i nie widzę żadnych spektakularnych wzrostów temp. i już stwierdzam, że nic z tego., a tak jeszcze przez 5-6 dni bym mogła się łudzić -
nick nieaktualnyBuko wrote:O Zagnieżdżeniu niby tak, ale nie tyle dni po owu chyba..., to u mnie jest wyższa następna, ale stwierdziłam, że się nie będę łudzić i wpisywać tej wyższej żeby tylko wykres ładnie wyglądał, ale wpisze pierwszą, bo w sumie i tak to nic nie zmieni.
I stwierdzam, że jak nie mierzyłam temp. to gdzieś podświadomie do dnia @ wierzyłam, że się udało, a teraz patrzę na ten mój wykres i nie widzę żadnych spektakularnych wzrostów temp. i już stwierdzam, że nic z tego., a tak jeszcze przez 5-6 dni bym mogła się łudzić
Zagniezdzenie jest od 7 do 10 dni. Nie wiem jak to u Ciebie teraz bo mi coś tel szwankuje... i nie widzę wykresów...
Popatrz sobie w galerii innych lasek na tempki... u niektórych zagroszkowanych też szału z nimi nie było :p
Kiedy powinnas mieć @ (której nie będzie :) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ! Co tam u Wa sluchac ? Przepraszam , ze mnie bie bylo , qle zaczelamm nowa prace , wrzucilam na luz i tak jakos mam malo czasu na wszystko
Maz mial dzis badanie wynik w poniedzialek
Nie odpuszczamy staran , tylko wrzucamy na luzik jak u Was ? -
nick nieaktualny
-
Ej Wy o kawie o 11 a ja wtedy jeszcze u lekarza czekałam i nie mogę być w ciąży bo mam leki których brać nie można w ciąży
-
nick nieaktualny
-
Zapalenie mięśnia w prawym barku i chwilami aż płacze z bólu wiec lek musi być silny