" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kosiniakowe to jest taki jakby zasiłek i to nie mały jak urodzisz to dostajesz 1000 zł na miesiąc przez rok. Wcześniej była jednorazowa wypłata chyba 3500 a teraz jest tak więc lepiej:)
-
No to nic tylko na kursie zachodzić ok idę spać dobranoc zolzy
-
nick nieaktualny
-
Hej hej u mnie noc okropna mąż chory i chrapie że się spać nie dało co przysnęłam to ten znowu no masakra.
-
nick nieaktualny
-
Wiem wiem ale ciężko jak się spać nie da przez to No nic powoli mu przechodzi trumna jeszcze nie potrzebna
-
Ja byłam dzisiaj na badaniach a jutro gin stresuje się troszkę
-
nick nieaktualnyWitam Drogie Panie
czwartek czwarteczek
Potforzasta o której masz wizytę? kiedy mamy trzymać kciuki?
A u mnie dziś drugi dzień @ i coś mnie strasznie brzusio boli zawsze tylko pierwszego dnia i pomagała jedna tabletka, a wczoraj wzięłam 3,a dziś znowu boli.
Z pozytywnych rzeczy: odebrałam wczoraj wyniki badania nasienia męża i zrobiłam wielkie wooow jak je zobaczyłam. Morfologia nadal poniżej normy tylko 3%, ale za to ilość podskoczyła do 150 mln (wcześniej było: 40 mln i 17 mln). :Podobno tylko jeden jest potrzebny... -
O 15:15 teoretycznie a o której wejdę to nie wiem
-
Hej czy można dołączyć?
Jestem już mamą (po dwóch latach starań) cudownego synka Alexia i w tym momencie jestem juz po pierwszym nieudanym cyklu starań o rodzeństwo dla niego...
Zołzą też jestem więc jeśli nie macie nic przeciwko to chciałabym z Wami się cieszyć i narzekać
Potworzasta witaj skarbie dawno Cię nie było na starym wątku
Wiesz o Ania_84???
Trzymam kciuki za wizytę -
Manius a co z Ania? ? No nie byłam bo tam już same mamusie są i nie mam tam co robić?
-
No to super tyle problemów co oni mieli to się im należy
Ja jestem po wizycie iii nie mam pcos końskie dawki witaminy C mówił ze co pół godziny nawet przez cały dzień. Luteine mówił ze może nie trzeba ale można wziąć żeby za długo na @ nie czekać w sumie to mam teraz ze względu na ostatni cykl który trwał 102 dni i od następnego juz od 15 dc i mówił ze pomoże mi to zajść w ciążęManiuś lubi tę wiadomość
-
Na długie i mocne krwawienia mam brać 3 dni przed @
-
nick nieaktualny