" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
gas co do Twojego opisu/podpisu to nade mną dzisiaj 2 krążyły i się odczepić nie chciały
-
Ja często siędzę do 2 w nocy i robię sobie na szydełku Tzn uczę się dopiero zróbiłąm komplecik dla dziewczynki 0-3 miesiące
Meginka lubi tę wiadomość
-
Canti 90 wrote:hehe nic z tych rzeczy mój M w Paryżu siedzi a ja w Wawie więc przed snem tylko dobra książka wchodzi w grę
-
potforzasta wrote:Ja często siędzę do 2 w nocy i robię sobie na szydełku Tzn uczę się dopiero zróbiłąm komplecik dla dziewczynki 0-3 miesiące
Ja raczej nie siedzę tak długo bo mój pierworodny gagatek robi mi często pobudki o 6 rano
Dawaj zdjęcie tego ubranka:) chętnie obejrzymy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 23:17
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:
Witam Cie miszczu Druta
Podziwiam ! Ja jestem za niecierpliwa do tej roboty Kiedyś za dzieciaka babcia mi dała pobawić się w szydelkowanie... Moje zainteresowanie trwało może z 5 min
Fajniutki komplecik -
nick nieaktualnyMeginka wrote:Próbowałam się kiedyś nauczyć ale ja jestem bardzo niecierpliwa po 30 sekundach stwierdziłam że się nie nauczę i to rzuciłam:)
Ja raczej nie siedzę tak długo bo mój pierworodny gagatek robi mi często pobudki o 6 rano
Dawaj zdjęcie tego ubranka:) chętnie obejrzymy:)
Meginka bry wieczór -
ja zawsze chciałam szydełkować ogólnie to bawię się w robienie zdjęć, origami, biżuteria i teraz szydełko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim, witam dziewczyny, które dołączyły jak ja już poszłam spać
oficjalnie zaczynam dziś kolejny cykl więc będę czytać tylko o Waszych staraniach póki co, bo u nas wprowadzona abstynencja do środy
Potforzasta, powiem, że jestem pod wrażeniem, bo ja jestem pod względem jakichkolwiek rękodzieł dwie lewe ręce.
Widziałam gdzieś na poprzednich stronach pytanie o Hashi. To ja nie stosuję żadnej diety, chociaż mam plan od tego cyklu jakoś swoją dietę trochę uzdrowić, to może troszeczkę schudnę, ale nie jestem ani na bezglutenowej, ani bezlaktozowej. CO do leków to w tej chwili mam Euthurox 100, ale niestety moje Hashi jest bardzo agresywne, jak twierdzą dr, więc co chwilę mam zwiększaną dawkę (ostatnio co 4-6 tygodni), żeby utrzymac tsh ok 1,5.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:13-teeeeego wszystko zdarzyc się może.... 13teeeeego moja tempka spaść może.... <nutki>
Witam w podobno pechowego piątunia
Jak tam Wasze tempkj?
U mnie po wczorajszym cudownym wzroście dziś spadek.
No nic. Kawusia?
13-teeeeego wszystko zdarzyc się może.... 13teeeeego ktopek w zielonym kolorze nanana
hehe chciałabym
Ano kawusia.. dla mnie mała czarna bez cukru. Zołza Ty rób a ja biegnę po ciastka. Jakieś szczególne zamówienia??