" Zagroda u Zołzy " - Bez spiny , na wesoło ! Pozytywnie wykręcona Grupa Wsparcia :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja testowanie miałam zaplanowane na niedzielę/poniedziałek, a właśnie mój przeklęty małpiszon zaczyna się rozkręcać tak więc od jutra zaczynam 11 cs.
Do dupy z tym wszystkim, przez to, że moja @ jest taka punktualna to nawet nie zdążę kupić testu. -
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Gas przepraszam Cię, ze nie skomentowałam nic o Waszych staraniach, ale o lodach, bo muszę Ci się przyznać, że się nie znam kompletnie na tym- jesteśmy na początku drogi, na razie zrobiłam badanie hormonów sobie i mam lekko za wysokie lh i troszkę prolaktynę. Wszystkiego się dopiero dowiaduję i nie chciałam palnąć jakiejś głupoty albo banału.
Kasiu, także dopiero się wdrażamKasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBuko wrote:A ja testowanie miałam zaplanowane na niedzielę/poniedziałek, a właśnie mój przeklęty małpiszon zaczyna się rozkręcać tak więc od jutra zaczynam 11 cs.
Do dupy z tym wszystkim, przez to, że moja @ jest taka punktualna to nawet nie zdążę kupić testu.
Następny cykl jest Twój
Stosujesz jakieś wspomagacze? -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Ja jeszcze w pracy... Gołąbki póki co tylko za oknem hehe
Meginka czym się zajmujesz?
A mój na nocki pracuje także lipa:/ -
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Następny cykl jest Twój
Stosujesz jakieś wspomagacze?
-
nick nieaktualnyBuko wrote:Dzięki Canti, to motto tak mnie trzyma trochę żeby sobie nie odpuścić mimo że wiary mi brakuje już.
Gas czy lekarz coś Ci powiedział nt plamien? Ja w tym cyklu plamie praktycznie od samego hsg, niby lekarz mówil że mogę trochę plamic ale dr Google podpowiada że to może być max 3-4 dni a nie 2,5 tygodnia i nie wiem w czym tkwi problem. Czy to nadżerka bo mam ponoć jakąś małą która mi nie sprawiała problemów a hsg ja jakoś podraznilo czy co się dzieje.
Buko, kazał brać duphaston. Mam go brać przez 3 cykle + inofem lub inne cudo. Kupiłam inofem. Stwierdził, też że to początki pco. Tyle że objawy jakieś nie takie jak powinny, wg google Jedyne co się zgadza to trądzik. Ale mam alergie np. na niektóre pyłki, kosmetyki, jedzenie. Po "złych" kosmetykach i jedzeniu też mnie "wypryszcza". Więc może to być albo trądzik albo alergia... Pierwszy raz mam przyjemność z duphastonem i dziwne, bo plamienie ustało... a choćby jajnik dalej daje o sobie znać, bo kłuje... No i mam małe endometrium 6 mm... -
nick nieaktualnyBuko wrote:Poza żelem Conceive, który stosowaliśmy od tego cyklu, to od lutego biorę Acard, to mi zaleciła gin, bo stwierdziła, że mogą być jakieś problemy z zagnieżdżeniem. I nic poza tym. Nie wiem co jeszcze można dorzucić...
Buko, a co robi acard, jakie ma zadanie? -
nick nieaktualnyJa teraz idę do gin za 2 miesiące jeśli nic nie wyjdzie, to podpytam co jeszcze mogę zrobić.
Acard ma na celu, jak to określiła moja gin, rozpulchnić macicę, jakkolwiek można to sobie wyobrażać ale ma ułatwić zagnieżdżenie. Jest temat na forum dotyczący acardu/aspiryny i są dziewczyny, którym się udało w cyklu, w którym zastosowały i mają/będą miały acardowe dzieciaczki -
Witam nieśmiało można dołączyć do Was??
Canti 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Aaa nic ciekawego:) w sklepie pracuję spożywczaku takim większym:) kurczę w nieodpowiednich porach tu zaglądam bo już późno i śpicie pewnie:) albo wyprawiacie różne cuda ze swoimi M. hehe:)
A mój na nocki pracuje także lipa:/Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to dopiero zaczęłam leczenie bo poprzedni lekarz po unormowaniu tsh mi przerwał debil...