Zając kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AnMiPe wrote:To nie są jaja, to naturalne wbrew pozorom.
Nawet podczas miesiączki, poziom LH może być na tyle niski, że nie jest wykrywalny przez testy owulacyjne (albo jest, ale jeśli trwa menstruacja, to nie należy się tym sugerować), ale po zakończeniu miesiączki, poziom LH może wzrosnąć nieco, co powoduje, że testy mogą wskazać słabszy pozytywny wynik. LH jest naturalnie obecny w organizmie przez cały cykl, ale tylko tuż przed owulacją jego poziom gwałtownie wzrasta. Zacznij na spokojnie testować po miesiączce.
Edit - sorka, nie zauważyłam, że to nie są twoje dni cyklu (CD 3/4). Tak czy inaczej, pik może by nagły i niespodziewany. Pamiętaj też o przerwie w piciu 2h przed testem. I nie z porannego moczu.AnMiPe lubi tę wiadomość
14 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
4cs: 08.24 cb 4tc💔
6cs: 10.24 cb 6tc💔
Ona 👩🏼 (31lat):
cykle regularne: 30-34dni 🗓️
2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
HSG (czerwiec) dwa jajowody drożne ✅
Hormony, biochemia (lipiec) ✅
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
On 👨🏽(31lat):
badanie nasienia 🪱(czerwiec): Ilość: 60,6 mln ✅ żywe: 69% ✅ koncentracja: 10,1 mln/ml🔻A+B: 43,5% ✅; morfo 1,8%🔻pH: 8,3🔻
🔜 1.08 urolog/androlog -
Zosia667 wrote:W piątek miałam pęcherzyk 15.3mm
Więc tak sobie na piechotę obliczyłam że owu dziś lub jutro powinna z tego być.
Więc test powinien już coś majaczyć, wczoraj ledwo co a dziś totalne zero 🤯🤯🤯
Żałuję że je kupiłam
Bergamotka94, Marzycielka94, Zosia667 lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
🍼staranie na luzie od 03.2024
⏳monitorowane: 7cs
👩🏻🦱 ona
✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie ✅ krzepliwość ok ✅ AMH 2,04 ✅ niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, magnez, kolagen, koenzym q10, d-inozytol, euthyrox
🧔🏻♂️ on
61,1mln → 84,7mln, koncentracja 25,5mln → 42,4mln✅ ruchliwość A 12,4% → 1,58%‼️ B 12,8% → 14,93% C 12% → 11,76% D 62,8% → 71,72%
aglutynacje i leukocyty (1,1)❗️
morfologia 2% → 0%❗️
HBA 80%
💊 pregna start on, androvit plus, witamina D3, magnez, d-inozytol, kolagen
🔜 29.07 wizyta w klinice -
Marzycielka94 wrote:Ja wam powiem, że dużo myślę o życiu, które byśmy z mężem mieli na wypadek, gdyby się nie udało. Na pewno nie chciałabym się starać ile mam sił, bez żadnego limitu, miesiąc w miesiąc ten stres, udało się czy się nie udało, przyszła @ czy to tylko uczucie wilgoci, czy jak zjem frytki raz w miesiącu to czy będzie okej, czy jednak taka zła dieta mi zaszkodzi. Jestem osobą wysoką wrażliwą, źle znoszę czas starań, żałuję straconego czasu, kiedy się nie staraliśmy, mam wrażenie, że miesiąc w miesiąc jak jestem coraz starsza to bedzie mi trudniej w te ciąże zajść. Czuję się jakbym była w takim trybie przetrwania, być może te emocje są skutkiem tego, że aktualnie mam 4 dc i za parę dni, wraz z przyjściem dni płodnych, będę bardziej zmotywowana i otwarta na to wszystko.
Rozmawiałam też z mężem na temat starań, ale on w ogóle nie chce rozmawiać o tym w kontekście tego, co jeśli nam się nie uda, czy mówimy pas, czy pomyślimy o adopcji czy o in vitro, więc w sumie nic nie ustaliliśmy.Marzycielka94 lubi tę wiadomość
31🙆🏻♀️ 33🧔🏼
Starania od 10.24'
♂️:
Łuszczyca (Daivobet)
💊
Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12
🔬
Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳
♀️
Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)
💊
Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza
🔬
Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳
Beta HCG:
08.03.25- 68.60
10.03.25- 104.60
12.03.25- 147.50
14.03.25- 216.60
19.03.25- 1036.60
20.03.25- 1313.30
02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔 -
kropka_aga wrote:Fajnie, że masz dzisiaj lekarza, ja poluję na termin
u mnie obecnie 18dc... ten cykl pewnie też będzie dłuższy... Nawet mnie korciło aby jeszcze raz zatestować, bo ból piersi nakręca mózg, ale po co, @ niby była (wtedy robiłam 2 test), krótka i skąpa, ale ja ogólnie nie mam długiej @ ani jakieś obfitej, więc raczej w normie.
Jak Wy to robicie, że chodzicie tak często do gina na kontrolę pęcherzyka? Skąd macie terminy i czas
Najgorsze to czekanie... Czekanie na owu, czekanie na test, czekanie na małpę.
Co do lekarzy to ja byłam teraz na jednej wizycie prywatnie u endo-gino takiej kontrolnej, a ta teraz dziś jest na NFZ, przekładana już pierdyliard razy, bo umawiałam z dużym wyprzedzeniem gdy potrzebowałam skierowań na badania. Finalnie badania i tak zrobiłam prywatnie ale skoro już jestem umówiona to idękropka_aga, Bergamotka94 lubią tę wiadomość
Starania od 10/2024
Euthyrox od luty, Duphaston od kwiecień
Cyt+hpv: luty_ok
USG tarczycy: ok
TSH: luty_2.7 | kwiecień_4.25 | kwiecień_3,62 | maj_1.75
FT3, FT4: luty_ok | kwiecien_ok | maj_ok
E, FSH, LH, T: luty_ok | kwiecień_ok
AMH: 1.340 (mediana 2.81)
D3: luty_>150 | maj_141
PROG: luty_20(7dpo) | kwiecień_19(7dpo) 8.57(9dpo) 2.51(11dpo) | maj_9.96
EST: luty_192 | maj_241 (oestrogel)
PRL: luty_ok | kwiecień_↑ | maj_ok
USG: luty: pecherzyk 17mm(13dc)_ciałko żółte i płyn w zatoce D.(17dc) | kwiecien : pęcherzyk 15mm(6dc)? | pęcherzyki 12mm(9dc) | maj_owu w trakcie(14dc) | czerwiec_brak owu
Pierwsza wizyta w klinice 06/2025
Ja: Duphaston | Acard 75 | DHEA | Melatonina | Ten Feertil Ona AMH
10cs Cud 😍
24.06 beta 410 | prog 25,40
26.06 beta 1217
02.07 beta 13.641 | prog 29,64 | TSH 2.06 | ft3 4,73 | ft4 17,8
03.07 pęcherzyk ciążowy (4t6d)
17.07 12mm ❤️
29.08 🩺 -
Agat99 wrote:U mnie wczoraj był pik na testach owu, wieczorem kłucie jajnika, mąż wraca dzisiaj więc zobaczymy czy coś z tego jeszcze będzie w tym cyklu..
Rozumiem Was doskonale dziewczyny.. Zawsze chciałam mieć 2 dzieci, a teraz marzę o jednym zdrowym i szczęśliwym.. Nie biorę pod uwagę, że nam się nie uda, nie mam planu B, nie widzę sensu w dalszym życiu beż dziecka.. Mam przyjaciółki i znajomych, którzy otwarcie mówią, że nie planują dzieci i czują się spelnieni w życiu ale ja tak nie umiem.Bergamotka94, Agat99 lubią tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego
❌Hashimoto
✅MUCHa
✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
✅Kariotyp
❌BX, jeden KIR implantacyjny
❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
TSH (0,80)
Anty TPO (134) ❗
AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
I procedura ❌
📆07.05.2025 - kwalifikacja do programu
📆09.05.2025 - start stymulacji I IVF
📆21.05.2025 - punkcja - pobrano 4 🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️
II procedura
‼️ Helikobakter pylori
Czy w tym roku spotka mnie chociaż jedna dobra rzecz? -
ater wrote:Dziewczyny ja z kolei jestem po wymazie - panelu urogenitalnym w diagnostyce. Ono bada 7 bakterii: 🦠 Chlamydia trachomatis, Neisseria gonorrhoeae, Mycoplasma genitalium, Mycoplasma hominis, Ureaplasma urealyticum, Ureaplasma parvum oraz pierwotniaka Trichomonas vaginalis. Do tego zrobiłam jeszcze wymaz z pochwy, żeby mieć już tak na top wszystko ogarnięte i wiedzieć, że nic mi tak w środku nie robi kuku.
Samo badanie to tak jak cytologia, bo pobierane z szyjki (a wymazy z pochwy).
Na wyniki mam czekać max 8 dni, ale przyciągam mocno, że do piątku już będzie wszystko ✨
Ater - to Twoja inicjatywa czy lekarza zalecił?
Ile kosztuje taki panel?Starania od 10/2024
USG: luty: pecherzyk 17mm(13dc)_ciałko żółte i płyn w zatoce D.(17dc) | kwiecien : pęcherzyk 15mm(6dc)? | pęcherzyki 12mm(9dc) | maj_owu w trakcie(14dc) | czerwiec_brak owu
10cs Cud 😍
26.06 beta 1217
17.07 12mm ❤️
29.08 🩺 -
Zosia667 wrote:Najgorsze to czekanie... Czekanie na owu, czekanie na test, czekanie na małpę.
Co do lekarzy to ja byłam teraz na jednej wizycie prywatnie u endo-gino takiej kontrolnej, a ta teraz dziś jest na NFZ, przekładana już pierdyliard razy, bo umawiałam z dużym wyprzedzeniem gdy potrzebowałam skierowań na badania. Finalnie badania i tak zrobiłam prywatnie ale skoro już jestem umówiona to idę
Ja nigdy nie byłam u gina na NFZzawsze chodziłam prywatnie, teraz pewnie mnie zaboli jak będą badania do zrobienia
Pewnie, jak już jest to można iść, może jeszcze jakieś badanie wyciągniesz
Jeśli chodzi o limit czasu starań, to ja chciałabym zakończyć jak będę miała 35 lat, mąż wtedy 40. Może jeśli nam się nie uda, to coś mi się zmieni, że przedłuży się ten czas, ale póki co u mnie górna granica to 35.
Zosia667 wrote:Ater - to Twoja inicjatywa czy lekarza zalecił?
Ile kosztuje taki panel?
Jesli to jest ten panel co był dzisiaj rano poruszony to widziałam na diagnostyce za 314 złWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia, 10:30
-
Marty.Na wrote:O, ja mam tak jak Ty. Jestem na etapie, że żałuję, że nie zdecydowałam się wcześniej. Nigdy jakoś specjalnie nie przepadałam za dziećmi. W sumie niedawno dojrzałam do tej decyzji. My też piżmo wzięliśmy ślub i to też był gdzieś tam problem. I zawsze bałam się "nastoletniej ciąży" 😅 Teraz żałuję, że jest tak późno. Martwię się, że się nie uda i myślałam też, co dalej? Czasem się boję, że na przestrzeni czasu nas to bardzo skłóci, że nasze małżeństwo się rozpadnie. Mój mąż mówi,że sobie wmawiam pierdoły, ale ja już tak mam. Rozmawiałam o adopcji,ale on nie chce. Ja w sumie też nie wiem czy bym chciała. Chyba aż tak nie kocham dzieci..
Marty.Na, Zosia667 lubią tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (12 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, PRL, progesteron, estradiol
❓ owulacja
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml + hirsutyzm
⬆️ homocysteina 10,89 umol/L
👨 36
⬆️ TSH, PRL, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %
SIERPIEŃ BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
🏩 2 cykl: Letrozol + Zivafert
08.25 - sono-HSG -
Powder wrote:
Dziękuję Powder
Jestem na etapie że bardziej mnie to wkurza niż męczy, bo ja chciałabym mieć wszystko książkowo a tutaj stanęło na głowie.
Szczerze to dzisiejszy test ZERO mnie bardziej zaciekawił niż wkurzył, tak czy siak od soboty staramy się co drugi dzień więc dziś dalsze próby.
Bardziej jestem na siebie zła, że odpuściłam temperaturę, a skusiłam się na testy, mimo że jeszcze mam lekarza wiec spokojnie mogłabym to tym razem odpuścić.Marzycielka94, Powder lubią tę wiadomość
Starania od 10/2024
10cs Cud 😍
26.06 beta 1217
17.07 12mm ❤️
29.08 🩺 -
Zosia667 wrote:Dziękuję Powder
Jestem na etapie że bardziej mnie to wkurza niż męczy, bo ja chciałabym mieć wszystko książkowo a tutaj stanęło na głowie.
Szczerze to dzisiejszy test ZERO mnie bardziej zaciekawił niż wkurzył, tak czy siak od soboty staramy się co drugi dzień więc dziś dalsze próby.
Bardziej jestem na siebie zła, że odpuściłam temperaturę, a skusiłam się na testy, mimo że jeszcze mam lekarza wiec spokojnie mogłabym to tym razem odpuścić.
Ja miałam mierzyć temp. i oczywiscie co chwilę zapominam, więc już bez sensu w tym miesiącu chyba
U nas ogólnie jeśli chodzi o częstotliwośćto zawsze jest co 2 dni, max. 3, więc w razie czego chyba się trafi, w razie jakby owulacja wyskoczyła
aczkolwiek u mnie owulacja objawia się mocno, nie mogę jej przegapic.
-
Marzycielka94 wrote:Zgadzam się całkowicie i też się boję jak to wpłynie na nasze małżeństwo, stresują mnie te myśli i rozmowy, zastanawiam się nad wizytą u psychologa w tym temacie. Korzystałam w przeszłości z pomocy psychologa w różnych, innych sprawach i naprawdę wygadanie się komuś obcemu może być kojące. Też nie chciałabym zrzucać na męża wszystkich moich wahań nastroju i różnych myśli, bo wiem jaka sile mają słowa i czasami człowiek może źle zrozumieć nasze intencje. Ja szukam dla nas planu B (ewentualnie), a mąż myśli, że uprawiam czarnowidztwo i nastawia się na dalsze starania z takim zaangażowaniem jak dotychczas31🙆🏻♀️ 33🧔🏼
Starania od 10.24'
♂️:
Łuszczyca (Daivobet)
💊
Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12
🔬
Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳
♀️
Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)
💊
Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza
🔬
Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳
Beta HCG:
08.03.25- 68.60
10.03.25- 104.60
12.03.25- 147.50
14.03.25- 216.60
19.03.25- 1036.60
20.03.25- 1313.30
02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔 -
Zosia667 wrote:Ater - to Twoja inicjatywa czy lekarza zalecił?
Ile kosztuje taki panel?
Moja, pod tym kątem to ufam już tylko sobie 🤡 ale ja nie mam zbytnio dobrych doświadczeń z lekarzami. Kiedyś poszłam, powiedziałam, że mąż ma objawy infekcji i chce wymaz to mi powiedział, że nie widzi u mnie nic i nie ma sensu robić, ale zrobił. Bakteria była.
https://diag.pl/sklep/badania/panel-urogenitalny-7-patogenow-ch-trachomatis-ngonorrhoeae-m-genitalium-m-hominis-u-urealyticum-uparvum-trichomonas-vaginalis-met-real-time-pcr-jakosciowo/
Zosia myślę, że też mogłabyś sobie to zrobić. Kiedyś wyczytałam, że przy plamieniach warto to wykluczyć (u mnie plamienia są często po owu)Marzycielka94 lubi tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, vitex, pluskwica groniasta, cynk
•aktualnie wakacyjna przerwa🍆•
ale i tak team #rodzew2026✨🍓🍓 -
Marzycielka94 wrote:Zgadzam się całkowicie i też się boję jak to wpłynie na nasze małżeństwo, stresują mnie te myśli i rozmowy, zastanawiam się nad wizytą u psychologa w tym temacie. Korzystałam w przeszłości z pomocy psychologa w różnych, innych sprawach i naprawdę wygadanie się komuś obcemu może być kojące. Też nie chciałabym zrzucać na męża wszystkich moich wahań nastroju i różnych myśli, bo wiem jaka sile mają słowa i czasami człowiek może źle zrozumieć nasze intencje. Ja szukam dla nas planu B (ewentualnie), a mąż myśli, że uprawiam czarnowidztwo i nastawia się na dalsze starania z takim zaangażowaniem jak dotychczas
Tak sobie myślę, że każdy też inaczej przeżywa te starania. Ty chcesz plany awaryjnego, mąż uważa że się uda i woli tak. U nas też jest podobnie, mąż w ogóle nie zakłada, że mogłoby się nie udać. Ja mimo, że staram się myśleć pozytywnie i przyciągać, że będzie dobrze to też bym chciała zaplanować coś, mieć coś co w razie czego będzie mi dawać jakąś iskierkę.
My to lubili wszystko planować, ale też starania nam pokazują, że nie da się zaplanować. Że choćby nie wiadomo co to nie mamy gwarancji na bycie mamą…. Jeszcze nie jestem na etapie odpuszczenia i co ma być to będzie. Narazie to czekam w gotowości i myślę co by zrobić, żeby dzidziuś chciał się u mnie zadomowić
Bergamotka94, Marzycielka94, Darrika, Zosia667 lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, vitex, pluskwica groniasta, cynk
Przyszłam się trochę pożalić i powściekać, bo mam wyniki na ureaplasmę i to dziadostwo dalej jest! 😡 Już 2 cykle leczenia za nami i nadal zero efektów. Czy któraś z Was się borykała z tym? Najgorsze, że ja nawet nie mam żadnych objawów, zero śladów infekcji, u męża to samo. Blokuje mi to możliwość zrobienia drożności, na którą już w styczniu miałam iść...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia, 11:38
S_va_88 lubi tę wiadomość
👩🏻'92 🧑🏻🦱'93
13 cs starań o pierwsze 👶🏻
07.2025 - Ovitrelle
kolejny cykl - Aromek+Ovitrelle? ⏳
08.2025 - wizyta u immunologa ⏳
AMH - 2,65 ng/ml (04.2025)
Wit. D, Wit. B12, Kwas foliowy, Ferrytyna ✅
MUCHa czysto ✅ (wyleczona ureaplasma)
Skaczące TSH ❌ (Letrox 25)
Lewy jajowód niedrożny ❌
2017 - mini laparotomia, guzy łagodne na obu jajnikach
Badanie nasienia, posiew, USG ✅ -
Pacynka wrote:Przyszłam się trochę pożalić i powściekać, bo mam wyniki na ureaplasmę i to dziadostwo dalej jest! 😡 Już 2 cykle leczenia za nami i nadal zero efektów. Czy któraś z Was się borykała z tym? Najgorsze, że ja nawet nie mam żadnych objawów, zero śladów infekcji, u męża to samo. Blokuje mi to możliwość zrobienia drożności, na którą już w styczniu miałam iść...
Współczuję bardzo 😔 a ten sam antybiotyk cały czas? Czy coś innego? Wspomagasz leczenie czymś?32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
U nas tak samo - mąż jest przekonany że się uda i że to kwestia czasu (krótkiego). Ale myślę że może to i dobrze, gdyby miał charakter jak ja to byśmy we dwójkę oszaleli z nerwów.
Marzycielka94, S_va_88 lubią tę wiadomość
Ona 30
💊Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 75
Prenacaps Multi 1, Wit. D, Cholina, Kwasy DHA,
4cs 📌🍀
26.05 (12 dpo) - ⏸️.
17.06 - bije serduszko ❤️
28.07 - prenatalne 👍 🩵 CRL 6,89 cm
Rośnij dzidziusiu 🥹
💫team #rodzew2026 🪄 -
ater wrote:Współczuję bardzo 😔 a ten sam antybiotyk cały czas? Czy coś innego? Wspomagasz leczenie czymś?
Nie, dwa różne antybiotyki dostałam (najpierw Unidox, potem Cipronex). W zasadzie oprócz probiotyków, zrezygnowaniu ze słodkiego, banu na serduszkowanie w okresie leczenia i zmianie ręczników po każdym myciu, to nic więcej nie robiliśmy. Czekam właśnie dodatkowo na czacie u innego lekarza, zobaczymy co on powie.S_va_88 lubi tę wiadomość
👩🏻'92 🧑🏻🦱'93
13 cs starań o pierwsze 👶🏻
07.2025 - Ovitrelle
kolejny cykl - Aromek+Ovitrelle? ⏳
08.2025 - wizyta u immunologa ⏳
AMH - 2,65 ng/ml (04.2025)
Wit. D, Wit. B12, Kwas foliowy, Ferrytyna ✅
MUCHa czysto ✅ (wyleczona ureaplasma)
Skaczące TSH ❌ (Letrox 25)
Lewy jajowód niedrożny ❌
2017 - mini laparotomia, guzy łagodne na obu jajnikach
Badanie nasienia, posiew, USG ✅ -
Marzycielka94 wrote:Zgadzam się całkowicie i też się boję jak to wpłynie na nasze małżeństwo, stresują mnie te myśli i rozmowy, zastanawiam się nad wizytą u psychologa w tym temacie. Korzystałam w przeszłości z pomocy psychologa w różnych, innych sprawach i naprawdę wygadanie się komuś obcemu może być kojące. Też nie chciałabym zrzucać na męża wszystkich moich wahań nastroju i różnych myśli, bo wiem jaka sile mają słowa i czasami człowiek może źle zrozumieć nasze intencje. Ja szukam dla nas planu B (ewentualnie), a mąż myśli, że uprawiam czarnowidztwo i nastawia się na dalsze starania z takim zaangażowaniem jak dotychczas
Totalnie jak u mnie.
W jego oczach - ja przesadzam i wszystko widzę w czarnych barwach i niepotrzebnie te wszystkie badania bo się nakręcam i spinam.
On - pełen luz, i na zasadzie uda się następnym razem
Ja bardzo bym chciała ten luz, i takie właśnie podejście ale jak mam się nie nakręcać, jak mam plamienie przez pół miesiąca.
Boje się że jak zrobi swoje badania i wyjdą kiepsko (znowu czarnowidzenie - mam to chyba we krwi) to on też straci zapał i wtedy to już oboje stracimy nadzieję że się uda.
Nie ukrywam, że gdzieś tam z tyłu głowy pomaga mi ten jego luz i jego pewność że w końcu się uda.
A co miałaś na myśli pisząc, że nastawia się na starania z takim samym zaangażowaniem jak dotychczas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia, 12:19
Marzycielka94, S_va_88 lubią tę wiadomość
Starania od 10/2024
10cs Cud 😍
26.06 beta 1217
17.07 12mm ❤️
29.08 🩺