Zając kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje wszystkim za gratulacje! 🥰🥰🥰
I mam nadzieję, że daję trochę nadziei dziewczynom z wyższym FSH i niskim AMHLoraa, Agat99, Bergamotka94, Olisska, Mika1992, Pacynka, sandrac_94, Powder, Ola8999, Deyansu, emilgiana, AnMiPe, Zosia667, Wianek, kropka_aga, karczoch321, Marzycielka94, S_va_88, emciak lubią tę wiadomość
AMH 0,24
👩34 🧔38 🐱
3dc
FSH 11.9
LH 6.2
estradiol 60
20dc (7dpo)
Progesteron 18,6
Estradiol 121
TSH 3,5 ->Letrox 25mg -> 1,8
Starania od 02.2025
15.04.2025 betaHCG 166
17.04.2025 betaHCG 438 -
Nefretam wrote:Dziękuje wszystkim za gratulacje! 🥰🥰🥰
I mam nadzieję, że daję trochę nadziei dziewczynom z wyższym FSH i niskim AMH
Ok tak, dajesz nadzieję!Nefretam lubi tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
8 cs 😿
⏸️ 0 razy
28.04.2025 - wizyta w Klinice Niepłodności
👱♀️
Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego ❌
FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70) ❌
LH (6,8 )
Estradiol (22,00)
TSH (1,98 )
Anty TPO (83) ❗
Witamina D (95,62)
Ferrytyna ( 82,00)
Witamina B12 ( 1006,00)
AMH (0,26) ❌❌❌❌❌
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌
🤞#rodzew2026 🍀 -
Hej, dziewczyny!
Ja wracam powoli do szarej rzeczywistości po urlopie. Dziś niestety przyszła @, także można u mnie wpisać 🩸♀️27 ♂️ 27
➡️ 8cs
❌ PCOS
❌ Niedoczynność tarczycy, Hashimoto
💊 Siofor 1000 XR, Euthyrox 37,5, probiotyk, wit. D, wit. B complex, zioła ojca Sroki, omega3, magnez, cynk i wiele innych. -
Ragazza wrote:Korzystam z ovu na przeglądarce, bo apka mnie denerwuje, ale weszłam w nią dzisiaj i pokazała mi, że jestem w 24tyg ciąży 😭 nie zaktualizowałam tego po poronieniu
Chyba żeby płakać tylko.
Ściskam Cię mocno, to przytłaczające, tak zobaczyć jak nie liczyłaś.🫂🖤20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
kropka_aga wrote:Dla mnie zawsze jest podejrzane jak lekarz ma dużo terminów "na już"... już wolałabym chyba poczekać (jeśli można)
P.S. Twój nick kojarzy mi się z Simsami 4, tam sa Gnomy do zbierania20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
Miś wrote:Cześć Dziewczyny.
W tym miesiącu się nie zapisywałam bo odpuściłem trochę starania. No ale testy zrobiłam. 3 testy wyszły pozytywne (każdy inny) a beta wyniosła 4,4...
Myślicie że to biochemiczna?20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
Wiaanek - ja jeszcze nie kupiłam na inne miasto, ale chyba się skuszę jeszcze raz. Myślałam że na jesieni to będę w ciąży ale nie ma co planować życia do przodu. Trzeba żyć dzisiejszym dniem ❤❤
Skorzystałam właśnie z jakiejś nocnej promocji na ALAB i robię pakiet różnych badań np. AMH czy estradiol i idę w czwartek. Udało się kupić wszystko 30% taniej. Mogłam prosić ginekolog ale tak ciężko wbić się na jakiś termin że wolę zapłacić zrobić i nie stracić kolejnego cyklu.Wianek lubi tę wiadomość
👩🏻 32 👦🏻 31
Starania od 01.02
💊 Omega-3, Witamina D3, Witamina C, B12, Selen, Cynk, Magnez, Jod, Cholina, Foliany, Sanprobi IBS, Laktoferyna -
Malineczka wrote:Mam wynik bety właśnie zobaczyłam, 4,98 totalnie nie wiem co myśleć. Czy potworzyć betę za 2 dni, czyl iść do lekarza czy co, totalnie nie wiem. Dzisiaj pobolewa mnie podbrzusze. Jutro rano zrobię jeszcze sikanca ale naprawdę nie wiem co myśleć.20.08.2024 OM
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 🖤👼 -
Malineczka wrote:Mam wynik bety właśnie zobaczyłam, 4,98 totalnie nie wiem co myśleć. Czy potworzyć betę za 2 dni, czyl iść do lekarza czy co, totalnie nie wiem. Dzisiaj pobolewa mnie podbrzusze. Jutro rano zrobię jeszcze sikanca ale naprawdę nie wiem co myśleć.👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
11cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
2024 ciąża biochemiczna x2 💔💔
2025 jest nasz ✨
🔜 maj HSG
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
💊 acard75, cynk, prenacaps multiplan, DHA, witC, D3+K2, Mg+B6, inozotol z NAC, olej z wiesiołka
Team #rodzew2026 ✊🏼 -
Dzień dobry dziewczyny,
Trzymam kciuki za testujące 🤞🏼 jest dziś kilka osób.
Czy któraś wybiera się dziś na betę? Lub inne badania?
Loraa co z Twoim AMH?
U mnie zapowiada się piękny dzień ☀️ mam dziś ostatni dzień pracy i wolne.
Finalnie udało się wczoraj podziałać. Póki co jajnik przestał boleć. Ja w ogóle zauważyłam, że ja mam tak że pik wychodzi mi wtedy jak odczuwam najbardziej dolegliwości okoloowulacyjne. Dr GPT mowi, ze owulacja może wystąpić nawet 12h po szczycie a nie tak jak myślałam 24-36 więc może już jestem po 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia, 06:09
Darrika, Olisska, karczoch321, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
11cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
2024 ciąża biochemiczna x2 💔💔
2025 jest nasz ✨
🔜 maj HSG
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
💊 acard75, cynk, prenacaps multiplan, DHA, witC, D3+K2, Mg+B6, inozotol z NAC, olej z wiesiołka
Team #rodzew2026 ✊🏼 -
Dzień dobry i miłego dnia dziewczyny! 🍀🌞
Trzymam kciuki za testujące, oby rozkwitły nam tu kwiatki 🤞🏻
Belia ja dziś kontrola u gine, ale mam jakiś taki dziwny stresik. Także prośba do wszystkich o trzymanie kciuków za chociaż jeden zdatny pęcherzyk i ładne endometrium w tym cyklu 🙈Bergamotka94, White1, Belia, Loraa, Siasi, Darrika, assialbnn, Daisy1, Zosia667, Powder, Ritkaa, kropka_aga, NinaB, ater, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👧🏽2020
Starania o rodzeństwo.
🔬Świadome staranie od 04.2024
13cs 🤞🏻
💔 5tc (01.2025)
👸 cykle 27 dni
👩🏽 ona
🩺 niedokrwistość
💊 kwas foliowy, witamina D3, żelazo, prenatal duo
🧔🏽♂️ on
🩺 badanie nasienia 11.2024
💊 FertilMan Plus, Tribulus Terrestris -
Gratulacje dziewczyny za wczorajsze bety te niziutkie jak i te w kosmosie 🚀
Lani27 kciuki zacisnięte ✊️
Mnie owulacja przywitała takim bólem, że właśnie leżę w łóżku zwinięta i czekam aż chociaż trochę puści 😅 a w zeszłym cyklu w ogóle jej nie czułam 🤣Siasi lubi tę wiadomość
👧25 🧑26 🐈🐈
⏳️05.24 💉01.25
👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji
🧑 Morfo 3% -> 4%
Ruch A+B 26% -> 61% 🤯
Ilość 77mln/ml (300mln łącznie)
HBA 78% | MAR 1% | DFI 19%
❌️01 Lametta + Zivafert
❌️02 Lametta + Zivafert
❌️03 Lametta + Zivafert
⏳️04 Lametta + Zivafert -
White1 wrote:Gratulacje dziewczyny za wczorajsze bety te niziutkie jak i te w kosmosie 🚀
Lani27 kciuki zacisnięte ✊️
Mnie owulacja przywitała takim bólem, że właśnie leżę w łóżku zwinięta i czekam aż chociaż trochę puści 😅 a w zeszłym cyklu w ogóle jej nie czułam 🤣
Dziękuję! ☺️
Ja też mam momentami takie bóle prawego jajnika jakby mi tam coś wybuchło 😅 no i mokro niemiłosiernie, a testy owu cały czas bladziutkie, także nie wiem co dzisiaj zobaczę na ekranie i usłyszę od gin...NinaB lubi tę wiadomość
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👧🏽2020
Starania o rodzeństwo.
13cs 🤞🏻
💔 5tc (01.2025)
👸 cykle 27 dni
👩🏽 ona
🩺 niedokrwistość
🧔🏽♂️ on
💊 FertilMan Plus, Tribulus Terrestris -
Nefretam jeszcze raz gratulacje, piękna beta! Oj tak dajesz nadzieję, mi lekarz mówił że już odchodzi się od sprawdzania stosunku LH-FSH, bo w każdym cyklu mogą być inne wartości i tak jest u mnie.
Belcia trzymam kciuki za owocną owulację! My w tym cyklu ❤️ dzień przed pikiem i dzień po Piku. Pik był w czwartek. Obstawiam owulke na piątek bo czułam ból jajnika i miałam ostatni raz piękny śluz. Zobaczymy czy wystarczy. Czytałam też komentarze dziewczyn którym się udało i z reguły też stosują taki sposób. Lekarz też mówił że to plemnik ma czekać na komórkę, więc lepiej przed owulka jak w jej dniu czy dzień po
Loraa Jej masz pecha z tym amh. Mam nadzieję że dziś już będzie wynik. Nie dość że płacisz kupę kasy to jeszcze się stresujesz. Pamiętaj że jego wynik też o niczym nie przesądza. Zobacz na przykład Nefretam i jej amh ❤️
Miś 🐻 Kochana często o Tobie myślałam. Trzymam kciuki żeby to była dopiero startująca beta. Będę czekać na wiadomość od Ciebie.
Darrika Jak Twój brajan? Trzymasz się bez testowania?
U mnie brajan się odpalił, jestem dzis ok 5dpo i znowu mam dużo śluzu, tyle że już nie płodnego a gęstego. Nie ukrywam że walczę z brajanem. Ale na razie się mu nie daje. Czuję się bez zmian, cyce nie bolą. Ale cały ten cykl mam dużo śluzu i przez to mózg próbuje się nakręcać. Był to wymarzony cykl i oby się udało bo będzie smutno 😊
Miłego dnia dziewczyny!White1, NinaB, Miś, Belia, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
🧩 11cs o brakującego puzzelka. To będzie nasza wiosna 🫵
⏸️x0
✅ szczęśliwa żona
✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
⚠️ Są dwa wilki które zawsze ze sobą walczą. Pierwszy jest ciemnością i rozpaczą. Drugi światłem i nadzieją.
Który wilk wygra?
Wygra ten którego nakarmisz. -
Loraa wrote:A lekarz coś mówił na te wyniki?
Hej Lora, właśnie jeden i drugi stwierdził że szybko spada, i do tego plamienia przed każdą miesiączka.
A jak Twoje AMH? Pojawiło się?
Wczoraj troszkę czytałam o tym Duphaston i wydaje mi się że najlepiej byłoby brać 2/3 dni po owu. Żeby jej nie zblokować a jednocześnie wesprzeć tę drugą fazę.
Oczywiście się wczoraj pokłóciliśmy o to, że jednak chce robić testy i mierzyć temp bo przecież miałam tego nie robić... I tak od słowa do słowa stwierdziłam że w ogóle mnie nie rozumie i nawet nie chce zrozumieć. Tak oto spaliśmy osobno i zastanawiam się czy ja w ogóle tak na prawdę chce tego dziecka, jeśli tak to ma wyglądać.
Jak tak dalej pójdzie to prędzej się rozstaniemy niż zostaniemy rodzicami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia, 07:58
👸33 🧔 33
👩❤️👨 Starania od 10/2024
👩❤️👨💊 Naturell Folian, B Complex, Wit.C, Wit.D+K2, Omega3, Magnez, Cynk, L-arginina, Mioinozytol
👸 Cykle 26-29 dni, ⁉️Plamienia na kilka dni przed @
02/2025
👸 ❗TSH-2,730
👸 ✓estradiol/LH/FSH/prolaktyna/testosteron– 3dc
👸 ✓FT3/FT4/antyTPO/antyTG
👸 ✓progesteron-20,20/estradiol-192 -7dpo
👸 ✓Cytologia/HPV
03/2025 - pokręcony cykl - antybiotyk
👸 Progesteron (7dpo-19) (9dpo-8,57) (11dpo-2.51) – plamienia już od 5dpo
👸 ❗AMH 1,340😭 | WitD 150
04/2025
👸 ❗TSH 4,25(6tyg. z Euthyrox) | TSH 3,62 (7tyg. z Euthyrox)
👸 ✓FT3/FT4/USG-tarczyca prawidłowa lecz drobnej budowy
👸 💊Euthyrox 25mcg
👸 ✓estradiol/LH/FSH /testosteron/ prolaktyna 67❗(norma do 23)
👸🩺 11.04 - Pęcherzyk 15,3 | Endo 6,3 | wg lekarza 10/11dc - wg mnie 6dc ⁉️WTF?
👸🩺 14.04 - 2xPęcherzyki po 12mm | Endo 6mm
👸 💊Duphaston ?
05/2025
🧔Badanie nasienia -
Lani27 wrote:Dzień dobry i miłego dnia dziewczyny! 🍀🌞
Trzymam kciuki za testujące, oby rozkwitły nam tu kwiatki 🤞🏻
Belia ja dziś kontrola u gine, ale mam jakiś taki dziwny stresik. Także prośba do wszystkich o trzymanie kciuków za chociaż jeden zdatny pęcherzyk i ładne endometrium w tym cyklu 🙈Lani27 lubi tę wiadomość
👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️
28.02 💔 8tc -
Zgłaszam biel, ale nie ukrywam, że w tym mc-u owulka wypadła później, niż przewidywałam, dlatego nie składam jeszcze broni 🙂 Temp nadal podwyższona, czyli progesteron działa. Tydzień po owu pojawiło mi się lekkie plamienie na papierze, może to dobry znak 🥹 powtórzę test za dwa dni, postaram sie nie zwariować od tego czekania. Gratuluje za wszystkie bety! 🌷I cudownego dnia dla wszystkich Kobietek ✨️
Wianek, Nayeli, ater, karczoch321, Loraa, Marzycielka94, S_va_88 lubią tę wiadomość
👧🏼36
02.2024 starania o pierwsze 👶
21.12.2024 ⏸️
02.2025 💔 11tc
03.2025 nie poddajemy się 🫶
Suple: Pueria Uno, D3, B6, B12, E, Magnez, L-arginina, maślan sodu, Omega-3, Kerabione. -
Siasi wrote:Nefretam jeszcze raz gratulacje, piękna beta! Oj tak dajesz nadzieję, mi lekarz mówił że już odchodzi się od sprawdzania stosunku LH-FSH, bo w każdym cyklu mogą być inne wartości i tak jest u mnie.
Belcia trzymam kciuki za owocną owulację! My w tym cyklu ❤️ dzień przed pikiem i dzień po Piku. Pik był w czwartek. Obstawiam owulke na piątek bo czułam ból jajnika i miałam ostatni raz piękny śluz. Zobaczymy czy wystarczy. Czytałam też komentarze dziewczyn którym się udało i z reguły też stosują taki sposób. Lekarz też mówił że to plemnik ma czekać na komórkę, więc lepiej przed owulka jak w jej dniu czy dzień po
Loraa Jej masz pecha z tym amh. Mam nadzieję że dziś już będzie wynik. Nie dość że płacisz kupę kasy to jeszcze się stresujesz. Pamiętaj że jego wynik też o niczym nie przesądza. Zobacz na przykład Nefretam i jej amh ❤️
Miś 🐻 Kochana często o Tobie myślałam. Trzymam kciuki żeby to była dopiero startująca beta. Będę czekać na wiadomość od Ciebie.
Darrika Jak Twój brajan? Trzymasz się bez testowania?
U mnie brajan się odpalił, jestem dzis ok 5dpo i znowu mam dużo śluzu, tyle że już nie płodnego a gęstego. Nie ukrywam że walczę z brajanem. Ale na razie się mu nie daje. Czuję się bez zmian, cyce nie bolą. Ale cały ten cykl mam dużo śluzu i przez to mózg próbuje się nakręcać. Był to wymarzony cykl i oby się udało bo będzie smutno 😊
Miłego dnia dziewczyny!Siasi lubi tę wiadomość
👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️
28.02 💔 8tc -
Daisy1 wrote:Zgłaszam biel, ale nie ukrywam, że w tym mc-u owulka wypadła później, niż przewidywałam, dlatego nie składam jeszcze broni 🙂 Temp nadal podwyższona, czyli progesteron działa. Tydzień po owu pojawiło mi się lekkie plamienie na papierze, może to dobry znak 🥹 powtórzę test za dwa dni, postaram sie nie zwariować od tego czekania. Gratuluje za wszystkie bety! 🌷I cudownego dnia dla wszystkich Kobietek ✨️
Jeśli @ nie przyszła to piłka dalej w grze, więc trzymam kciuki! 🤞🏻Daisy1, AnMiPe lubią tę wiadomość
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👧🏽2020
Starania o rodzeństwo.
13cs 🤞🏻
💔 5tc (01.2025)
👸 cykle 27 dni
👩🏽 ona
🩺 niedokrwistość
🧔🏽♂️ on
💊 FertilMan Plus, Tribulus Terrestris