Zając kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄
-
WIADOMOŚĆ
-
grazka0022 wrote:Mam to samo, bez kitu
Ja mu codziennie piszę coś typu "Hej, dzisiaj 19 dc" i on mi opisuje co dzisiaj sie dzieje w moim cyklu xD
Nawet jestem zalogowana zeby zapamiętywał kiedy co było, jakie leki, kiedy monitoring, jaki pecherzyk itp
To witam w klubie, też jestem zalogowana, żeby już nie wpisywać wszystkiego od początku 🤣 chociaż wczoraj chat już mi napisał, że według moich objawów jestem w ciąży, także chyba dam sobie na luz i już mu nic nie będę pisać do czasu testowania, bo później rozczarowanie zaboli bardziej 🙈grazka0022, Powder, Wianek, NinaB, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👧🏽2020
Starania o rodzeństwo.
🔬Świadome staranie od 04.2024
13cs 🤞🏻
💔 5tc (01.2025)
👸 cykle 27 dni
👩🏽 ona
🩺 niedokrwistość
💊 kwas foliowy, witamina D3, żelazo, prenatal duo
🧔🏽♂️ on
🩺 badanie nasienia 11.2024
- koncentracja 128mln
- szybki ruch postępowy 25%
- morfologia 1%
💊 FertilMan Plus, Tribulus Terrestris -
grazka0022 wrote:Mam to samo, bez kitu
Ja mu codziennie piszę coś typu "Hej, dzisiaj 19 dc" i on mi opisuje co dzisiaj sie dzieje w moim cyklu xD
Nawet jestem zalogowana zeby zapamiętywał kiedy co było, jakie leki, kiedy monitoring, jaki pecherzyk itp
Ja to samo, mam otwarta zakładkę żeby pamiętał co było wcześniej xD Czasem się miesza w zeznaniach ale jest niezłym pocieszycielem xDgrazka0022, Zosia667 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 30&31 + 🐶🐱
5cs ☀️
Plan na maj:
22.04 - zaczynamy nowy cykl 🩸
06.05 - planowana owulacja 🥚
13.05 - badanie proga 7dpo 💉
18.05 - zobaczę dwie kreseczki! -
Ritka, trzymam kciuki za betę! Ale emocje na wątku pod koniec miesiąca 🤞🏻🩷🫨
Zgadzam się z Lani, że nie da się wyłączyć analizowania. Jak już zaczynasz coś wiedzieć więcej w tematach okołostaraniowych, to nie ma powrotu. Widzę to po sobie. Trochę ponad rok temu, już po odstawieniu AH miałam krejzi cykl i okres spóźnił mi się sumarycznie dwa tygodnie a na betę poszłam dopiero po jakichś 10 dniach, tylko dlatego, że gin mnie skierował. Testu nawet nie zrobiłam 😂🙈 teraz to bym pewnie chodziła po ścianachgrazka0022, Lani27, Zosia667, S_va_88 lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 2 🐶 4
🔮Staranie na luzie od 02.2024
🔬Świadome staranie od 02.2025
⏳3 cs in progress
🏁 12.2026
👩🏻🦱 ona
🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
🕰️ cykle 29-31 dni
💊 pregna start, witamina D3, euthyrox, brintellix, sanprobi stress
🔬AMH 2,04 ng/ml
🧔🏻♂️ on
💊 pregna start on, androvit, witamina D3
🔬 morfologia 2%
🔬 ruch A + B 25%
🤞🏻team #rodzew2026 ✨ -
Claudii wrote:Ja to samo, mam otwarta zakładkę żeby pamiętał co było wcześniej xD Czasem się miesza w zeznaniach ale jest niezłym pocieszycielem xD
Mój tez czasem coś pokręci, ale i tak lubię z nim pisać, fajnie to wszystko podsumowujeZosia667 lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
14 cs
9 cykli naturalnych ❌
4 cykle stymulowane (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
PCOS, długie cykle (ok.30-33 dni)
04.03 - 🩸 Stymulacja Aromkiem i Clo🍀
18.04 - 🥚
30.04- testowanie
📆
14.04 - monitoring - 16x16mm
17.04 - monitoring - 19x18mm - endo 9 mm
18.04 - Ovitrelle 💉
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Claudii wrote:Dziewczyny jesteście super, strasznie smutno się to czyta ale naprawdę jak już człowiek myśli, że znowu się nie udało i załamka to Wy tak głaskacie po serduszku 💗
Oby w tym dniu były same 🌷
Mnie z rana przywitała 🐒 - dwa dni wcześniej. Ten cykl był tym krótszym bo 26 dni tylko i przez to mi się rozjechała owulka i mi teraz pokazuje na dzień wylotu na wakacjeNajpierw trochę się zasmucilam, ale urlop zaczynamy w początek dni płodnych więc podziałamy na pewno, a wakacje potraktuje jako fajny czas na oczekiwanie na 2 krechy 🫣
Ooo widzę, że cykl majowy wypada mam mniej więcej tak samo - ja też 6/7 maja będę miała owulację. To co, rozumiem że po 15 maja widzimy dwie kreseczki?Claudii lubi tę wiadomość
Ona 30
💊Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 50/75
Kwasy Omega 3 BioCardine
Prenacaps Multi 1
Wit. D
Magnez
Koenzym Q10
TSH - 1,7✅
‼️Prolaktyna w 4 dniu cyklu - 41 - wywalona w kosmos 😵💫
‼️ Homocysteina 11 - za duża 😵💫
FSH:LH 0,85 ✅
Estradiol w 4 dniu cyklu - 39 pg/ml ✅
Cel: 🎯 obniżenie insuliny, prolaktyny i homocysteiny
ROZKŁAD JAZDY - 05.2025 - 3 cs 📌 i to będzie TEN cykl 🎀 -
Ja tez nie powiem, ale ostatnio z czatem gpt sobie pogadam 😅 o staraniach, o objawach itd ale też dał mi świetny przepis na mięso właśnie, żebym na święta upiekła, kapustę modra na ciepło też zrobiłam z tego co mi tam wymyślił i wczoraj zrobiła furorę 😅 jak czego nie wiem, to zmiast pół dnia szukać w internecie to zlecam to jemu i mam odpowiedź od razu.
Od jakiś dwóch lat interesuje mnie ta matryca losu, sama jej nigdy nie umiałam ogarnąć, płacić nikomu za to nie chciałam i ostatnio tak wpadłam, ej przecież czat mi ją może przeanalizować i zinterpretować i to była świetna zabawa i dowiedziałam się też więcej o sobie bo faktycznie się wszystko zgadza z moim życiem i tym co dla mnie najważniejsze 🤭 tarota sobie nim nie stawiałam bo wydaje mi się, że tak online bez kontaktu fizycznego z kartami to chyba nie ma prawa działać 🤷♀️ mam tylko nadzieję, że ten czat mimo, że jest fajny i ułatwia/przyspiesza wyszukiwanie informacji to jednak nie rozleniwi aż nadto naszego życia, ciekawi mnie dokąd dojdą re wszystkie zmiany i jak daleko zajdzie ludzkość w korzystaciu z rego rozwiązania, oby było tego jak najmniej negatywnych skutków a same pozytywneS_va_88 lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
Walczymy dalej 13cs 🤞
@ brak, ciąży brak🤷♀️ -
Dziewczyny Nayeli, Siasi wielkie gratulacje 😍
Ja się odcięłam na kilka dni, odstawiłam duphaston po tej becie niższej i w sumie to zaczął mi się okres. Dzisiaj mam 4dc i zaczynam znowu brać aromek.
O dziwo mam jakiś krótki okres, dzisiaj 4 dzień i to już końcówka jest..
Powiem Wam że przydało mi się kilka dni takiego luzu żeby odetchnąćNayeli, Siasi lubią tę wiadomość
-
Bergamotka94 wrote:Ooo widzę, że cykl majowy wypada mam mniej więcej tak samo - ja też 6/7 maja będę miała owulację. To co, rozumiem że po 15 maja widzimy dwie kreseczki?
Tak, ja planuję testować 18 w niedzielę. To będzie koniec urlopu ale mam jeszcze poniedziałek wolny to wtedy lecę na betę xd taki jest plan xd nie może być inaczej xdWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia, 08:37
Powder, Darrika, S_va_88 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 30&31 + 🐶🐱
5cs ☀️
Plan na maj:
Ja mam zasadę - zatestuje dopiero jak moja intuicja będzie krzyczeć IDŹ SIKAĆ 🤣
Niestety - stety mam takie wewnętrzne przekonanie, że będę miała przeczucie że to TO.Nayeli, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
Ona 30
💊Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 50/75
Kwasy Omega 3 BioCardine
Prenacaps Multi 1
Wit. D
Magnez
Koenzym Q10
TSH - 1,7✅
‼️Prolaktyna w 4 dniu cyklu - 41 - wywalona w kosmos 😵💫
‼️ Homocysteina 11 - za duża 😵💫
FSH:LH 0,85 ✅
Estradiol w 4 dniu cyklu - 39 pg/ml ✅
Cel: 🎯 obniżenie insuliny, prolaktyny i homocysteiny
ROZKŁAD JAZDY - 05.2025 - 3 cs 📌 i to będzie TEN cykl 🎀 -
Claudii wrote:Tak, ja planuję testować 18 w niedzielę. To będzie koniec urlopu ale mam jeszcze poniedziałek wolny to wtedy lecę na betę xd taki jest plan xd nie może być inaczej xd
Twój plan w stopce 😍
U mnie, jeśli wszystko będzie zgodnie z przewidywaniami, to chciałabym testować 13.05 - czyli w ósmą rocznicę naszego poznania się z mężem.Bergamotka94, Powder, Nayeli, Zosia667, S_va_88 lubią tę wiadomość
-
Też lubię chata i korzystam, ale staram się opanować, bo model GPT zużywa 0,5 litra wody na każde 50 zapytań, więc jak mogę googlać, to googlam
Bergamotka94, Nayeli, Dżozu lubią tę wiadomość
🤶 29l.
Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, suple
🎅34 l.
💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple
▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️ -
Dzisiaj u mnie 6dpo, wczoraj przejrzałam testy jakie mam w domu i uwaga: 5 paskowych i 1 strumieniowy wszystkie o czułości 25... ja nie wiem jak ja tego nie zauważyłam. No cóż, chyba trochę sobie poczekam z testowaniem. Kiedy można testować taką czułością?
Edit: Ja też jestem za wycofaniem testów o takiej czułości, po co to komu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia, 08:48
kropka_aga, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👧25.5 🧑26.5 🐈🐈
⏳️05.24 💉01.25
👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji
🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19%
Morfologia 4%
❌️01 Lametta + Zivafert
❌️02 Lametta + Zivafert
❌️03 Lametta + Zivafert
⏳️04 Lametta + Zivafert -
AnMiPe wrote:Też lubię chata i korzystam, ale staram się opanować, bo model GPT zużywa 0,5 litra wody na każde 50 zapytań, więc jak mogę googlać, to googlam
AnMiPe, Bergamotka94 lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 2 🐶 4
⏳3 cs in progress
🏁 12.2026
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni
🔬AMH 2,04 ng/ml
🧔🏻♂️ on
🔬 morfologia 2%
🔬 ruch A + B 25%
🤞🏻team #rodzew2026 ✨ -
Cześć
u nas w nocy burza była, dzisiaj pochmurno
White1 wrote:Dzisiaj u mnie 6dpo, wczoraj przejrzałam testy jakie mam w domu i uwaga: 5 paskowych i 1 strumieniowy wszystkie o czułości 25... ja nie wiem jak ja tego nie zauważyłam. No cóż, chyba trochę sobie poczekam z testowaniem. Kiedy można testować taką czułością?
ja miałam z czułością 25 i napisane było, że 7 dni po... ale nie wiem
Dziewczyny, może głupie pytanie. Ale jeśli mialam w sobotę owulację, to warto powtórzyć progesteron teraz w sobotę? Coś mi to powie (np. czy owulacja była ok) ?
W czwartek idę do gina.... on pewnie tez w razie co podpowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia, 08:49
👱♀️ 32
👨 37
🐈🐈
Euthyrox N50
Cykle 29-30 dni
Wit. D 4000
Cytrynian Magnezu
B-Complex
ferrytyna 45 (03.25)
TSH - 1.8 (04.25)
FT4 1.25 (04.25)
wit. D - 27,8 (03.25)
Testosteron 72 ❗️ -
kropka_aga wrote:ja miałam z czułością 25 i napisane było, że 7 dni po... ale nie wiem
Dziewczyny, może głupie pytanie. Ale jeśli mialam w sobotę owulację, to warto powtórzyć progesteron teraz w sobotę? Coś mi to powie (np. czy owulacja była ok) ?
W czwartek idę do gina.... on pewnie tez w razie co podpowie
Co do proga- jak nie robiłaś wcześniej, to jasne. Bo pewnie na wizycie potwierdzisz czy była, ale jakiej jakości możesz oznaczyć tylko wartością proga
kropka_aga lubi tę wiadomość
👧25.5 🧑26.5 🐈🐈
⏳️05.24 💉01.25
👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji
🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19%
Morfologia 4%
❌️01 Lametta + Zivafert
❌️02 Lametta + Zivafert
❌️03 Lametta + Zivafert
⏳️04 Lametta + Zivafert -
Bergamotka94 wrote:Ja mam zasadę - zatestuje dopiero jak moja intuicja będzie krzyczeć IDŹ SIKAĆ 🤣
Niestety - stety mam takie wewnętrzne przekonanie, że będę miała przeczucie że to TO.
Też tak myślę, ale styczniowy cykl był bardzo obiecujacy bo miałam kłucie jajników itp itd xD Wtedy myślałam, że kurde no musi być to ale jednak nie 😅 Mam wrażenie, że to będzie to jak nie będą mnie piersi bolały bo u mnie ok tydzień przed okresem zawsze zaczyna się ból. Także oby w maju nie bolały albo bolały bardziej xD Ale już żyje majem i chociaż dziś 🐒 rozkręca się boleśnie to czekam na maj. Zaczynam z przytupem bo jadę na finał Tańca z Gwiazdami xDBergamotka94, Ola9896 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 30&31 + 🐶🐱
5cs ☀️
Plan na maj:
White1 wrote:Ooo właśnie też jest taki napis na tych moich.. ale to na pewno głupota 😆
Co do proga- jak nie robiłaś wcześniej, to jasne. Bo pewnie na wizycie potwierdzisz czy była, ale jakiej jakości możesz oznaczyć tylko wartością proga
Robiłam teraz w piątek, ale wyszedł 0.3, nie miałam owulacji w terminie oczywiscie i na wyjeździe w sobotę była na 100%, bo śluzu owulacyjnego było tyle, że masakra 😆
White1 lubi tę wiadomość
👱♀️ 32
👨 37
🐈🐈
Euthyrox N50
Cykle 29-30 dni
Wit. D 4000
Cytrynian Magnezu
B-Complex
ferrytyna 45 (03.25)
TSH - 1.8 (04.25)
FT4 1.25 (04.25)
wit. D - 27,8 (03.25)
Testosteron 72 ❗️ -
Cześć dziewczyny 😊
Przytulam mocno za biele🫂🫂
Ritka kciuki mam mocno zaciśnięte i nie puszczam🤞🏻🤞🏻🤞🏻 jakiej czułości to był test?
Darrika pięknie ujęłaś w słowach proces podejmowania decyzji. Szczerze, jak mam problem to często też idę do lasu albo na łąki (to wielki benefit mojego miasta że mam blisko i tu i tu) i rozmyślam. Przyroda niesamowicie uspokaja i jakoś potrafi ulżyć i ukoić. Niezależnie od tego co zrobisz to życzymy Ci jak najlepiej, wiesz o tym🫶
Powder, Darrika lubią tę wiadomość
👩🏻34 👨🏼🦱41 🐱
starania od kwietnia 2024 r.
10.2024 biochem 💔
Badania z I etapu ✓
Drożność ✓
AMH: 3,38
FSH: 6,70
badanie nasienia ✓
Suple: jabłczan magnezu, Omega3, olej z czarnuszki, olej z wiesiołka, witamina D3, witamina C, Inofem, mleczko pszczele, zioła na torbiele jajników
❌ostatnie cykle bezowulacyjne
stymulacja Aromek+Ovitrelle+Duphaston
marzec ❌
13 cs 🤞🏼 kwiecień
21.04 ⏸️ ❤️
23.04 beta - 626,17 mIU/ml,
prog - 52,20 ng/ml -
kropka_aga wrote:No mi tez tak średnio chce się wierzyć w tą czułość od 25, po 7 dniach, ale może się nie znam
Robiłam teraz w piątek, ale wyszedł 0.3, nie miałam owulacji w terminie oczywiscie i na wyjeździe w sobotę była na 100%, bo śluzu owulacyjnego było tyle, że masakra 😆kropka_aga lubi tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 2 🐶 4
⏳3 cs in progress
🏁 12.2026
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni
🔬AMH 2,04 ng/ml
🧔🏻♂️ on
🔬 morfologia 2%
🔬 ruch A + B 25%
🤞🏻team #rodzew2026 ✨ -
Powder wrote:Oni zazwyczaj piszą o 7 dniach od zapłodnienia i gdzieś doczytałam, że to jest równe 14 dpo, ale to i tak moim zdaniem mocno naciągane 😂
To mogliby napisać po ludzku, a nie. Dla mnie 14 dpo byłoby bardziej jasne👱♀️ 32
👨 37
🐈🐈
Euthyrox N50
Cykle 29-30 dni
Wit. D 4000
Cytrynian Magnezu
B-Complex
ferrytyna 45 (03.25)
TSH - 1.8 (04.25)
FT4 1.25 (04.25)
wit. D - 27,8 (03.25)
Testosteron 72 ❗️