Zając kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄
-
WIADOMOŚĆ
-
Siasi wrote:Cześć dziewczyny 🥰 ufff ale miałam piękną lekturkę do nadrobienia.
Ellevv Wooow ale piękny test! To nie żaden cień to piękne dwie krechy! Jakie to życie przewrotne, wczoraj dostałaś zielone światło na nowy cykl, a tu nowego cyklu nie będzie przez najbliższe 9 miesięcy. Kciuki na pokładzie, za piękną betę ❤️ cieszę się ogromnie!
AnitaK Przykro mi tak jak któraś z dziewczyn napisała, za fałszywe testy powinna być sroga kara 😥 Uważam że powinny przechodzić jakieś testy zanim trafią na polki sklepowe/apteczne bo coraz częściej się tu z tym spotykamy. Chyba, że beta dopiero staruje?
Deyansu Wooo Ty już w 20tc jesteś? No pięknie 😍 czy Wy przypadkiem nie przywieźliście dzidzi z wakacji? U nas będzie podobnie, bo przed wakacjami były cienie a teraz juz grube krechy i liczymy, że nasz cud zostanie z nami.
Ogromnie się cieszę i właśnie sobie uświadomiłam, że jestem tu już tak długo. Wszystkie słowa które napisałaś są niesamowicie mądre i zgadzam się z Tobą w 100%. Trafiasz w moje serce 🥹 Co u naszej Cel? Jak czytasz to daj znać. Czy przypadkiem nie jesteś już na końcówce ciąży? 🤭
Dzozu Zrobiłaś mi wieczór tym zdjęciem 😂🤣
Darrika Ta małpa pogrywa i to bardzo nieładnie. Ponarzekaj tu na forum to w nocy Cię nawiedzi, wiesz że to działa. Chyba że tam się zadziało coś innego i pora powtórzyć test 🤭
Niezmiennie przytulam za wszystkie biele i liczę na wysyp tulipanów. Niech Ellev rozkręci ten wątek! 30go szykuje się zacna ekipa i macie moje kciuki.
Edit. Nayeli jaka piękna beta!! Macie bliźniaki w rodzinie? Pachnie mi to nie jednym szczęściem 🫢❤️
Właśnie nie, żadnych bliźniaków ani w bliskiej ani wśród dalszej rodziny🙈 wczoraj jak robiłam przyrost to byłam 19dpo to aż taka wysoka beta?
Jak Ty się czujesz? ☺️ idziesz w poniedziałek na powtórkę bety?Siasi lubi tę wiadomość
👩🏻34 👨🏼🦱41 🐱
starania od kwietnia 2024 r.
10.2024 biochem 💔
Badania z I etapu ✓
Drożność ✓
AMH: 3,38
FSH: 6,70
badanie nasienia ✓
Suple: jabłczan magnezu, Omega3, olej z czarnuszki, olej z wiesiołka, witamina D3, witamina C, Inofem, mleczko pszczele, zioła na torbiele jajników
❌ostatnie cykle bezowulacyjne
stymulacja Aromek+Ovitrelle+Duphaston
marzec ❌
13 cs 🤞🏼 kwiecień
21.04 ⏸️ ❤️
23.04 beta - 626,17 mIU/ml, prog - 52,20 ng/ml
25.04 1479 mlU/ml -
Hej dziewczyny! Dawno się nie odzywałam, bo jakoś tak odłożyłam ostatnio telefon na bok. Nie wiem kto mnie pamięta, a kto nie ale przychodzę z małą aktualizacja. Oczywiście dostałam okres i zakończyłam 11 cykl starań, robimy sobie teraz przerwę na kilka miesięcy mam nadzieję, że jakieś 3-5 maks, ale mam w planach przeprowadzkę i zmianę pracy, więc postaram się najpierw to poukładać a potem chyba już leczenie w klinice
ale chciałam napisać o wynikach męża, bo morfo nasienia 0%, ruch też bardzo słaby po suplementach wyniki powtórzone po trzech miesiącach, ale było bez zmian teraz pani androlog przepisała clostilbegyt po dwóch opakowaniach w miesiąc z hakiem testosteron skoczył z niecałych 3 na 22! Powtórzyliśmy po miesiącu też badania nasienia i morfo 1% ale za to ruch jeszcze słaby a do tego ilość drastycznie spadła z 25 mln na 11 mln w 1 ml 😫
S_va_88, Darrika, Powder lubią tę wiadomość
-
almost.there, taka morfologia i koncentracja to nie wyrok ♥️ mój mąż w ostatnim badaniu miał koncentrację 12 mln, miał powtarzać po kilku miesiącach i już nie musiał 😅 co do morfologii, to jest mocno subiektywny parametr i sami diagności laboratoryjni mówią, żeby się do niego mocno nie przywiązywać
Powtórzenie badania po miesiącu też może być niemiarodajne, skoro pełna spermatogeneza trwa 72 dni bodajże. Czy w tych badaniach mieliście rozbieżność w dniach abstynencji? Niby jest zalecane 2-7 dni, ale ruchliwość może wyjść zupełnie inna (lepsza) po 2 dniach niż po 7White1, AnMiPe, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
-
White1 wrote:Oooo @izzou97 a co u ciebie?
Ojej, miło że pytasz 🥰 w porządku, cieszę się, że już ten najbardziej newralgiczny okres chyba minął, na razie każdą wizytę przypłacam migreną ze stresu, a teraz to masakra, wcześniej przed ciążą jechałam na tryptanach, teraz to nic mnie nie ratuje 🫣 oprócz tych migren trochę dają mi w kość mdłości, i baby brain - brakuje mi słów i zapominam wiele rzeczy 🫢 ale generalnie myślę, że całkiem łaskawie przeszłam ten pierwszy trymestr. We wtorek mam prenatalne, więc może zobaczymy kto tam się chowa, lekarka przebąkiwała coś o chłopaku, my mamy nadzieję na dziewczynkę 🎀 ale wiadomo, najważniejsze żeby było wszystko w porządku
Ciągle Was podczytuję i trzymam za Was kciuki, rzadko coś od siebie wtrącam, ale jestem na bieżąco ♥️
I zostawiam wiruski 🦠🦠🦠 bo widzę, że jeszcze tego w tym miesiącu nie robiłam, to tak apropos zapominania 😅almost.there, Mardotka, Nayeli, White1, Justa28, Siasi, Olisska, S_va_88, Marzycielka94, Zosia667, Darrika, Meggi_**, Powder, emciak lubią tę wiadomość
-
izzou97 wrote:almost.there, taka morfologia i koncentracja to nie wyrok ♥️ mój mąż w ostatnim badaniu miał koncentrację 12 mln, miał powtarzać po kilku miesiącach i już nie musiał 😅 co do morfologii, to jest mocno subiektywny parametr i sami diagności laboratoryjni mówią, żeby się do niego mocno nie przywiązywać
Powtórzenie badania po miesiącu też może być niemiarodajne, skoro pełna spermatogeneza trwa 72 dni bodajże. Czy w tych badaniach mieliście rozbieżność w dniach abstynencji? Niby jest zalecane 2-7 dni, ale ruchliwość może wyjść zupełnie inna (lepsza) po 2 dniach niż po 7
Pierwsze badania mieliśmy po 4 dniach wstrzemięźliwości powtórzyliśmy je po 3 miesiącach po 3 dniach wstrzemięźliwości i teraz po 1,5 miesiąca znowu powtórka też po 3 dniach wstrzemięźliwości. Od samego początku bierze suple a teraz właśnie jeszcze te 1,5 miesiąca lekogólnie byłam po prostu w szoku że ta ilość się na początku nie zmieniła i morfo 0% a tu nagle morfo ruszyła a ilość tak mocno spadła 🤷♀️ a teraz w sumie nie wiem czy ma kończyć ten lek chyba sobie darujemy, bo może w lipcu zaczniemy już leczenie w klinice ale w Norwegii po mojej przeprowadzce.
-
almost.there wrote:Pierwsze badania mieliśmy po 4 dniach wstrzemięźliwości powtórzyliśmy je po 3 miesiącach po 3 dniach wstrzemięźliwości i teraz po 1,5 miesiąca znowu powtórka też po 3 dniach wstrzemięźliwości. Od samego początku bierze suple a teraz właśnie jeszcze te 1,5 miesiąca lek
ogólnie byłam po prostu w szoku że ta ilość się na początku nie zmieniła i morfo 0% a tu nagle morfo ruszyła a ilość tak mocno spadła 🤷♀️ a teraz w sumie nie wiem czy ma kończyć ten lek chyba sobie darujemy, bo może w lipcu zaczniemy już leczenie w klinice ale w Norwegii po mojej przeprowadzce.
Ech płodność męska to ciężki temat, na własną rękę leku bym nie odstawiała na pewno :c może konsultacja z innym lekarzem? Na pewno leczenie działa, skoro testosteron tak ładnie skoczył, może potrzebujecie więcej czasu, żeby to przełożyło się na nasienie 🫂 Mino wszystko dałabym ten jeden cykl spermatogenezy, żeby sprawdzić jak się sprawy mają, 1,5 msc to dopiero połowa tego czasu
-
No chyba skonsultujemy czy to dalej brać z innym lekarzem, bo ta babeczka średnio wzbudziła moje zaufanie mimo że to babeczka z kliniki leczenia niepłodności, a tak to raczej już poczekamy na kwalifikacje po przeprowadzce. Dzięki 🖤
izzou97 lubi tę wiadomość
-
Trzymam za Was kciuki ♥️♥️
White1 lubi tę wiadomość
-
Meggi_** wrote:Kokosiku piękne wyniki! I tak jak dziewczyny mowia, nie odstawiaj. Ja przy początkach problemow z tarczycą - wyniki były "w normie", ale jakies małe guzki w USG były generalnie taka niejednorodna jakas i dostalam letrox. Pobrałam trochę i sama stwierdzilam, ze w sumie to po co, skoro wyniki w normie. Juz nie pamietam po jakim to czasie bylo, ale jak poszlam na kontrolę to TSH juz nie było w normie, jakos wywalilo w okolicach 6 jak dobrze pamiętam. Wiec juz wtedy to musialam brac i jako niedoczynnośc poszlo. Teraz w sumie nic nie biorę, wyniki są dobre i ostatnio mi napisala rozpoznanie jako wole nietoksyczne czy jakoś tak 🙃31 👩34 🧔♂️
10 lat AH
05.2024 rozpoczęcie starań
11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
01.2025 walczymy od nowa 🍀
🚺 cykle regularne, owulki potwierdzone, endometrium książkowe, hormony w normie
🚹 wszystkie parametry nasienia ponad normę oprócz morfologii 1% 😭
☀️ Jeszcze zaświeci słoneczko ☀️ -
Nayeli wrote:Właśnie nie, żadnych bliźniaków ani w bliskiej ani wśród dalszej rodziny🙈 wczoraj jak robiłam przyrost to byłam 19dpo to aż taka wysoka beta?
Jak Ty się czujesz? ☺️ idziesz w poniedziałek na powtórkę bety?
A Ty jak się czujesz? Masz jakies objawy/ obawy / coś Cię niepokoi?🧩 11cs o brakującego puzzelka. To będzie nasza wiosna 🫵
⏸️ 20.04, 9dpo.
💌 22.04 11dpo = beta 22, prog 13.2
Zostań z Nami 🌷
✅ szczęśliwa żona
✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
⚠️ Są dwa wilki które zawsze ze sobą walczą. Pierwszy jest ciemnością i rozpaczą. Drugi światłem i nadzieją.
Który wilk wygra?
Wygra ten którego nakarmisz. -
Nayeli wrote:Właśnie nie, żadnych bliźniaków ani w bliskiej ani wśród dalszej rodziny🙈 wczoraj jak robiłam przyrost to byłam 19dpo to aż taka wysoka beta?
Jak Ty się czujesz? ☺️ idziesz w poniedziałek na powtórkę bety?
Też mam jakieś przeczucie co do bliźniaków u Ciebie 🤭 u nas w rodzinie też nigdy nie było, ani u szwagra a teraz pyk u nich bliźniaki, każdy w szoku 😅 także nigdy nie wiadomo 😜Siasi, ellevv lubią tę wiadomość
2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs (wcześniej jeden niedrożny jajowód, obniżone parametry nasienia i wysokie TSH)
•niedoczynność tarczycy(euthyrox 25)
09.24 - TSH 3,09
11.24 - TSH 1,26
03.25 - TSH 1,72
🤷🏼♀️Ona
09.24- HSG oba jajowody drożne
Badania 4dc
FSH 6,44
LH 3,24
Estradiol 35
Testosteron 26,62
SHBG 31,70
Prolaktyna 19,23
AMH 4,72
💁🏼♂️On
Ilość plemników 224 mln
Koncentracja 44 mln
Ruch a 35%, ruch b 33%
Morfologia 18% 🔥
Aktualnie 17cs o rodzeństwo 🥲
Team #rodzew2026 -
W ogóle zrobiłyście mi dzień tym tytułem i grafika od @dżozu 😂 kisne 😂 po co my w ogóle to głosowanie robimy 🤣🤣
Może właśnie trzeba ten maj tak ordynarnie zacząć,skoro po dobroci dalej nie wychodzi 😜
U mnie od dwóch godzin silny ból owulacyjny, właśnie uśpiłam pierworodnego i idę budzić małża bo mi też niespodziewanie odpłynął czekając aż młody pójdzie spać 😂 także ten, mam nadzieję że zarażę się tu szczęściem od ellevv i nie będę musiała zaczynać stymulacji w maju 😆🙈Siasi, White1, Marty.Na, Nayeli, Marzycielka94, ater, Meggi_**, Powder lubią tę wiadomość
2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs (wcześniej jeden niedrożny jajowód, obniżone parametry nasienia i wysokie TSH)
•niedoczynność tarczycy(euthyrox 25)
09.24 - TSH 3,09
11.24 - TSH 1,26
03.25 - TSH 1,72
🤷🏼♀️Ona
09.24- HSG oba jajowody drożne
Badania 4dc
FSH 6,44
LH 3,24
Estradiol 35
Testosteron 26,62
SHBG 31,70
Prolaktyna 19,23
AMH 4,72
💁🏼♂️On
Ilość plemników 224 mln
Koncentracja 44 mln
Ruch a 35%, ruch b 33%
Morfologia 18% 🔥
Aktualnie 17cs o rodzeństwo 🥲
Team #rodzew2026 -
Siasi wrote:Ja się czuje świetnie, nie czułam się już tak dawno… chyba z tej radości. Piersi bolą, jestem wzdęta i śpiąca. Ale jestem na wakacjach więc dużo wypoczywam, śpię, słucham swojego organizmu i dużo jem 🤓 Apetyt mam ogromy, zero wymiotów czy mdłości. Czuję się chyba aż za dobrze i czasem się martwię, że mam mało objawów „ciążowych”, ale mąż sprowadza na ziemię. Ogólnie mam błogi stan psychiczny. Wracamy we wtorek i w środę zrobię betę i mam wizytę u gina bo potrzebuje L4.
A Ty jak się czujesz? Masz jakies objawy/ obawy / coś Cię niepokoi?
Cieszę się bardzo, że masz okazję do prawdziwego odpoczynku. Niech Ci służy☺️ apetyt teraz można spokojnie usprawiedliwić. W zasadzie nie czuję żadnych objawów. Mam większe piersi i tyle. Staram się być spokojna, wiem że u każdej może być inaczej. Powinnam się cieszyć, że nic mi nie doskwiera. Skupiam się tylko na tym, że na pewno będzie dobrze😁❤️ daj znać po wizycie koniecznie.Siasi lubi tę wiadomość
👩🏻34 👨🏼🦱41 🐱
10.2024 biochem 💔
Badania z I etapu ✓
Drożność ✓
badanie nasienia ✓
Suple: jabłczan magnezu, Omega3, olej z czarnuszki, olej z wiesiołka, witamina D3, witamina C, Inofem, mleczko pszczele, zioła na torbiele jajników
marzec ❌
13 cs 🤞🏼 kwiecień
21.04 ⏸️ ❤️
25.04 1479 mlU/ml -
Podziele sie z wami Dziewczyny moja rozkmina z wczoraj. Bylam na monitorongu i cos Gin narzeka, ze za maly pecherzyk na 9dc. I juz mi wjechalo zamartwianie sie o ten biedny pecherzyk. Czy to on aby da rade dorosnac. Robie owulaki i sie zamartwiam- niech jeszcze nie bedzie piku, niech sie zdarzy rozwinac… i nagle mnie uderzylo. Kurde, przeciez to nigdy nie bedzie latwiej- pecherzyk zmieni sie w zarodek, zarodek w plod a plod w dzieciora. Przeciez jak ja sie tak o pecherzyk zamartwiam to bedzie tylko gorzej 😅. I sobie obiecalam- a wlasnie ze bede spokojna juz na etapie pecherzyka i dam mu to co chce dziecku- wiare w jego mozliwisci 💗
Za to dzis rano wjechał Brajan na calego, zobaczylam strozke krwi ( 10dc, przed owulacja, zdaje sie krew po cytologii ), na co Brajan rzecze „ IMPLANTACJA!!!” 🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia, 21:32
Siasi, NinaB, S_va_88, S_va_88, karczoch321, ater, Powder lubią tę wiadomość
👩🏼🧔🏻♂️1983 🧒🏼2021 🐕2013
Starania od 2022, 2023 cb, 2024 👼🏻👼🏻
✅ kariotypy, 4 z 5 KIROW, zesp. antyfosfolipid, ana, biopsja endo ( wyleczony stan zapalny), parametry nasienia
❓mthfr i pai hetero, allo mlr i cross match ( nie bede sie szczepic), 1 nieobecny KIR, rozjechane cytokiny, lekkie zaburzenia gospodarki cukrowej, tsh powyzej 2, niska ferrytyna
Leki- metformina, acard, prograf
Suple- nattaspin, mioinozytol, nac, kw alfa, rosweratrol, sulfasofran, laktoferyna, zelazo, homocysteine resist ( metylowane B plus foliany ) jod, d, cynk, selen, omega 3, cholina, l- karnityna, wiesiolek -
Olisska wrote:Też mam jakieś przeczucie co do bliźniaków u Ciebie 🤭 u nas w rodzinie też nigdy nie było, ani u szwagra a teraz pyk u nich bliźniaki, każdy w szoku 😅 także nigdy nie wiadomo 😜
Przez myśl mi to nie przeszło do wczoraj, jak zaczęłyście to sugerować 😁 coraz częściej miałam w głowie scenariusz życia we dwoje z kotem a ciąży mnogiej nie brałam pod uwagę.
Działajcie 🤞🏻 życzę Ci pięknych pęcherzyków. Może się spełni jak u ellevv😁😜❤️Siasi, Olisska, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👩🏻34 👨🏼🦱41 🐱
10.2024 biochem 💔
Badania z I etapu ✓
Drożność ✓
badanie nasienia ✓
marzec ❌
13 cs 🤞🏼 kwiecień
21.04 ⏸️ ❤️
25.04 1479 mlU/ml -
Kokosik wrote:Dziewczyny, dzisiaj badałam tarczycę żeby ze świeżym wynikiem udać się do endokrynologa ale potrzebuję mimo wszystko jakiejś rady, analizy, bo temat tarczycy jest dla mnie kompletnie obcy.
We wrześniu poziom TSH miałam około 2,5 i moja ginka przepisała mi euthyrox, który biorę do dziś. 4x25 i 3x50 dawkę. Wszystko po to żeby te TSH zbić poniżej 2- taki poziom wg niej i zresztą według wielu ginów jest idealny do starań.
W styczniu moje TSH już spadło do 1,76 i obecnie wygląda to tak:
Anty- TG 0,77
Anty-TPO 0,91
TSH 1,53
FT3 2,7
FT4 1,13
Wrzuciłam oczywiście w czata i wg niego jest wszystko ok i nie mam niedoczynności, nadczynności, czy hashimoto. Czyli biorę lek żeby trzymać poziom TSH przy staraniach? Bo innego powodu nie widzę 🙈
A czat GBT powiedział tak:
„Nie odstawiaj Euthyroxu!
Twoje leczenie działa bardzo dobrze.
Jesteś idealnie przygotowana do ciąży pod względem tarczycy.
Euthyrox powoduje, że Twoja gospodarka hormonalna tarczycy jest optymalna i organizm jest przygotowany na ciążę.”31🙆🏻♀️ 33🧔🏼
Starania od 10.24'
♂️:
- Łuszczyca (Daivobet)
💊
- Omega3
- Witamina D
- Magnez
-TENfertil ON
♀️
- Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka
- Subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50)
- PCOS (w trakcie diagnozy)
💊
- Witamina D
- Omega 3
- Magnez
- Witamina B6 i B12
- Aktywny kwas foliowy Neofolic
- Ogestan 4000
Beta HCG:
08.03.25- 68.60
10.03.25- 104.60
12.03.25- 147.50
14.03.25- 216.60
19.03.25- 1036.60
20.03.25- 1313.30
02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔
⏳02.06.25'- wizyta u doktor Janosz -
Nayeli wrote:Cieszę się bardzo, że masz okazję do prawdziwego odpoczynku. Niech Ci służy☺️ apetyt teraz można spokojnie usprawiedliwić. W zasadzie nie czuję żadnych objawów. Mam większe piersi i tyle. Staram się być spokojna, wiem że u każdej może być inaczej. Powinnam się cieszyć, że nic mi nie doskwiera. Skupiam się tylko na tym, że na pewno będzie dobrze😁❤️ daj znać po wizycie koniecznie.
Nayeli lubi tę wiadomość
🧩 11cs o brakującego puzzelka. To będzie nasza wiosna 🫵
⏸️ 20.04, 9dpo.
💌 22.04 11dpo = beta 22, prog 13.2
Zostań z Nami 🌷
✅ szczęśliwa żona
✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
⚠️ Są dwa wilki które zawsze ze sobą walczą. Pierwszy jest ciemnością i rozpaczą. Drugi światłem i nadzieją.
Który wilk wygra?
Wygra ten którego nakarmisz. -
Troszkę nadrobiłam:
ellevv gratulacje II kresek1
Mara przytulam
Kokosik - oczywiście nie odstawiaj sama leków
AnitaK przykro mi
Fota wymiata, głos na tytuł oddany
ellevv, S_va_88, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👱♀️ 32
👨 37
🐈🐈
Euthyrox N50
Cykle 29-30 dni
Wit. D 4000
Cytrynian Magnezu
B-Complex
ferrytyna 23 (04.25) 😡
TSH - 1.8 (04.25)
FT4 1.25 (04.25)
wit. D - 27,8 (03.25) -
Miracle25 wrote:Podziele sie z wami Dziewczyny moja rozkmina z wczoraj. Bylam na monitorongu i cos Gin narzeka, ze za maly pecherzyk na 9dc. I juz mi wjechalo zamartwianie sie o ten biedny pecherzyk. Czy to on aby da rade dorosnac. Robie owulaki i sie zamartwiam- niech jeszcze nie bedzie piku, niech sie zdarzy rozwinac… i nagle mnie uderzylo. Kurde, przeciez to nigdy nie bedzie latwiej- pecherzyk zmieni sie w zarodek, zarodek w plod a plod w dzieciora. Przeciez jak ja sie tak o pecherzyk zamartwiam to bedzie tylko gorzej 😅. I sobie obiecalam- a wlasnie ze bede spokojna juz na etapie pecherzyka i dam mu to co chce dziecku- wiare w jego mozliwisci 💗
Za to dzis rano wjechał Brajan na calego, zobaczylam strozke krwi ( 10dc, przed owulacja, zdaje sie krew po cytologii ), na co Brajan rzecze „ IMPLANTACJA!!!” 🤣🤣
Ja sobie ostatnio myślałam to samo. Dosłownie. Skoro tak się zamartwiam o owulację, pęcherzyk, śluz, czy endometrium to co dopiero jak ten bobasek się urodzi i będzie taki malutki i bezbronny? Co ja z nim zrobię, no przecież zwariuję i nie zasnę 🤯 będę się martwić czy oddycha, czy coś go nie boli, czy dobrze się rozwija itd itp.
Tylko spokój nas uratuje 😖Miracle25, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
31 👩34 🧔♂️
10 lat AH
05.2024 rozpoczęcie starań
11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
01.2025 walczymy od nowa 🍀
🚺 cykle regularne, owulki potwierdzone, endometrium książkowe, hormony w normie
🚹 wszystkie parametry nasienia ponad normę oprócz morfologii 1% 😭
☀️ Jeszcze zaświeci słoneczko ☀️