X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zając kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄
Odpowiedz

Zając kica🐇, bocian leci🪺, w grudniu będą z tego dzieci🫄

Oceń ten wątek:
  • Nayeli Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroliczek2411 wrote:
    Dzień dobry :)
    Melduję 🐒. Także jedziemy z tym nowym cyklem 😆.
    🫂 niech będzie szczęśliwy!

Kroliczek2411 lubi tę wiadomość

👩🏻34 👨🏼‍🦱41 🐱

starania od kwietnia 2024 r.

10.2024 biochem 💔

Badania z I etapu ✓
    Drożność ✓
    AMH: 3,38
    FSH: 6,70
    badanie nasienia ✓
    Suple: jabłczan magnezu, Omega3, olej z czarnuszki, olej z wiesiołka, witamina D3, witamina C, Inofem, mleczko pszczele, zioła na torbiele jajników
    ❌ostatnie cykle bezowulacyjne
    stymulacja Aromek+Ovitrelle+Duphaston
    marzec ❌
    13 cs 🤞🏼 kwiecień
  • Lani27 Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emciak i Paula tulę za biele ale dalej trzymam kciuki 🤞🏻

Nayeli, nic tak nie drażni jak podejście lekarza. Jeśli coś Ci nie odpowiada to pomyśl nad zmianą, a nóż może trafisz na kogoś lepszego, a jak nie to wrócisz, przynajmniej będziesz miała porównanie.

Liliuszka, ja bym chyba na @ aż tak nie patrzyła w tym momencie. Zadzwoniłabym tylko powiedzieć, że miesięczka się spóźniła i czy masz przez to przekładać wizytę, czy nie jest to konieczne. Jeśli lekarz uzna, że możesz przyjść to idź, może czegoś się dowiesz chociaż. Nie wiem jak jest z dostępnością wizyt u tego lekarza, zawsze lepiej zadzwonić i podpytać, niż później czekać i znów trafić w mało korzystnym momencie 🙈

Nayeli, Paula08, emciak lubią tę wiadomość

👩🏽 29 🧔🏽‍♂️ 31 👧🏽2020
    Starania o rodzeństwo.

🔬Świadome staranie od 04.2024

13cs 🤞🏻

💔 5tc (01.2025)

👸 cykle 27 dni

👩🏽 ona
    🩺 niedokrwistość
    💊 kwas foliowy, witamina D3, żelazo, prenatal duo

🧔🏽‍♂️ on
    🩺 badanie nasienia 11.2024
    💊 FertilMan Plus, Tribulus Terrestris
  • Lani27 Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroliczek2411 wrote:

Tulę za biel, ale niech to będzie pierwszy dzień Twojej ciąży 🤞🏻

👩🏽 29 🧔🏽‍♂️ 31 👧🏽2020
    Starania o rodzeństwo.

13cs 🤞🏻

💔 5tc (01.2025)

👸 cykle 27 dni

👩🏽 ona
    🩺 niedokrwistość

🧔🏽‍♂️ on
  • Liliuszka_2024 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nayeli wrote:
    Z jednej strony jak nie jest się zadowolonym z lekarza to lepiej zmienić ale z drugiej też nie ma pewności jaki będzie ten nowy i jak szybko się dopasuje.
    Liluszka a z jakiego województwa jesteś jeśli mogę zapytać? 😊
    Mazowieckie

Nayeli lubi tę wiadomość

• Bergamotka94 Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula08 wrote:
    Dziewczyny, dziś jestem 12 dpo, 13 dni po zastrzyku ovitrelle, test oczywiście biel wizira…😒 czy jest jeszcze jakaś szansa jak powtórzę test 10.04 ? Robiłam ten najczulszy test…

Paula, a dasz znać jak sam zastrzyk? Mnie też chyba dziś to czeka…

Paula08 lubi tę wiadomość

Ona 30
    Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 50/75
    Kwasy Omega 3 BioCardine
    Prenacaps Multi 1
    Wit. D
    Magnez
    Koenzym Q10

TSH - 1,7✅
    ‼️Prolaktyna w 4 dniu cyklu - 41 - wywalona w kosmos 😵‍💫
    ‼️ Homocysteina 11 - za duża 😵‍💫
    FSH:LH 0,85 ✅
    Estradiol w 4 dniu cyklu - 39 pg/ml ✅

Starania od 03/2025 na poważnie
  • Liliuszka_2024 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lani27 wrote:
    Emciak i Paula tulę za biele ale dalej trzymam kciuki 🤞🏻

Nayeli, nic tak nie drażni jak podejście lekarza. Jeśli coś Ci nie odpowiada to pomyśl nad zmianą, a nóż może trafisz na kogoś lepszego, a jak nie to wrócisz, przynajmniej będziesz miała porównanie.

Liliuszka, ja bym chyba na @ aż tak nie patrzyła w tym momencie. Zadzwoniłabym tylko powiedzieć, że miesięczka się spóźniła i czy masz przez to przekładać wizytę, czy nie jest to konieczne. Jeśli lekarz uzna, że możesz przyjść to idź, może czegoś się dowiesz chociaż. Nie wiem jak jest z dostępnością wizyt u tego lekarza, zawsze lepiej zadzwonić i podpytać, niż później czekać i znów trafić w mało korzystnym momencie 🙈
    Niby tak akurat w tej przychodni pani dr jest raz w tygodniu. Ale przyjmuje też w innej tylko tu mam najbliżej domu. No nic jak już będę bliżej piątku wiedziała na czym stoję to będzie dobrze .

Króliczek powodzenia w kolejny cyklu♥️ aby okazał się tym szczęśliwym.

• karczoch321 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SanderkaA wrote:
    Dziewczyny, jakie suplementy poleciłybyście na podbicie ferrytyny? Mam ją w normie co prawda ale bardzo blisko ten najniższej normy więc chciałabym ją polepszyć. Norma jest między 15-150 a ja mam 25 to może warto by ją polepszyć 🧐

Suplementów nie polecę, bo na razie walczę dietą. Zaliczyłam podniesienie z 16 na 20 w ciągu miesiąca więc chyba nieźle.
    Wyciskam sobie prawie codziennie sok z buraka z pomarańczą (bo dzięki wit C żelazo lepiej się wchłania).
    Do tego 2 razy w tygodniu jem wątróbkę (łącznie 600g) z kaszą jaglaną i też dorzucam coś z witaminą C, albo zapijam sokiem pomarańczowym.
    No i pilnuje żeby około 1,5-2h przed i po posiłkach, szczególnie tych z żelazem, nie pić kawy i herbaty ;) w sumie trzy małe rzeczy 💪

Dżozu, CrazyDaisy, Marzycielka94 lubią tę wiadomość

„bądź dobrej myśli, bo po co być złej?” 🤞

🙎‍♀️🧔‍♂️ 34
    🍀 9 cs
    💔 02.25 - 6tc
    💊 Pueria Uno, inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina i zioła Ojca Sroki 🍵
  • Agat99 Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroliczek2411 wrote:
    Powodzenia niech to będzie pierwszy dzień Twojej szczęśliwej ciąży! 😘🤞🏻

👱‍♀️35 👱‍♂️37
    04.2025 powrót do starań 🐣

01.2025 13tc 💙👼 💔
  • Nayeli Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergamotka94 wrote:

Nie martw się, zrobisz sobie bez problemu 😊 igiełka jest krótka i cienka i nic nie czuć. Są filmiki na YouTubie, możesz sobie zerknąć, w które miejsce mniej więcej się wkłuć. Z resztą, na recepcie też jest wszystko opisane. Pierwszy raz jest stresujący ale serio, nie poczujesz nic nawet.

Paula08, Marzycielka94, Bergamotka94 lubią tę wiadomość

👩🏻34 👨🏼‍🦱41 🐱

10.2024 biochem 💔

Badania z I etapu ✓
    Drożność ✓
    badanie nasienia ✓
    Suple: jabłczan magnezu, Omega3, olej z czarnuszki, olej z wiesiołka, witamina D3, witamina C, Inofem, mleczko pszczele, zioła na torbiele jajników
    marzec ❌
    13 cs 🤞🏼 kwiecień
  • karczoch321 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to my chyba zaraz wstrzymujemy starania, bo zwolnienia w toku, więc jest bardzo duża szansa, że zaraz zostanę bez pracy. Czas odświeżyć CV i zacząć szukać nowej, ale to przedłuża wszystko o kolejne miesiące (okres, próbny, umowa na czas określony itd).
    Tu miałam idealne warunki, dobrą umowę, super zespół. Na razie nie nastawiam się, że zostanę w tej garstce osób którą ominą zwolnienia i powoli myślę, że będę team #rodzew2027. Chyba po prostu trzeba zmienić życiowe założenie na „urodzić przed 40stką” 🙄

„bądź dobrej myśli, bo po co być złej?” 🤞

🙎‍♀️🧔‍♂️ 34
    🍀 9 cs
    💔 02.25 - 6tc
    💊 Pueria Uno, inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina i zioła Ojca Sroki 🍵
  • CrazyDaisy Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka94 wrote:
    Hej, ja jestem z Warszawy i na razie chodzę prywatnie. Dzisiaj zaczęłam sobie szukać ginekologa żeby był blisko pracy i na NFZ. Znalazłam wydaje mi się fajną przychodnię, jest to prywatna przychodnia ale niektórzy lekarze przyjmują na NFZ, na stronie każdy lekarz ma zdjęcie i opis więc możesz sobie sprawdzić. Wpisz sobie Feminature Clinic. Ja się zapisałam do babeczki która się specjalizuje w prowadzeniu ciąży i miała piątki na znanym lekarzu. Dostałam wizytę na za miesiąc, więc na razie nie mogę zrecenzować jak wyglądała wizyta ale intuicja mi mówi że będę zadowolona, zobaczymy

Hej, ja przerabiałam feminature i mogę powiedzieć coś więcej. Do kogo się zapisałaś? :)
    Ja byłam u dr Wiśniewskiej która miała się specjalizować w pcos I bardzo się zawiodłam i musiałam zmieniać lekarza bo miałam krwawienia po duphastonie i znikające pęcherzyki których nie była w stanie wyjaśnić. Chodziłam też na masę monitoringów tam do różnych lekarzy i mogę dobrą rzecz powiedzieć, że wszyscy są bardzo uprzejmi i sprawiają, że czujesz się komfortowo w gabinecie. Czuć, że tam jednak jest prywatnie i lekarze poświęcają ci tyle czasu ile potrzebujesz.
    Ale wszystkie badania drogo. Same monitoringi ok kosztują między 150 a 170 zł, zależy od lekarza. Podobno polecany tam jest bardzo doktor Drobniak który też w szpitalu południowym przyjmuje na NFZ

Stokrotka94 lubi tę wiadomość

28 lat
    2 lata starań
    PCOS i Endometrioza

Objawy: Długie lub niekończące się cykle, słabej jakości owulacje, niedomoga progesteronowa, LUF, niepłodność

Leczenie:
    Naprotechnologia (od września 2024)
    Suple (od września 2024)
    Lametta + Cyclogest
    Sono HSG z lipiodolem (listopad 2024)
    Posiewy, wymazy, biopsja endometrium - czysto
    Od lutego 2025 przerwa od stymulacji. 1-8dc Adalift, neurovit co 3 dni i aspiring cardio wieczorem
  • Lani27 Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karczoch321 wrote:
    No to my chyba zaraz wstrzymujemy starania, bo zwolnienia w toku, więc jest bardzo duża szansa, że zaraz zostanę bez pracy. Czas odświeżyć CV i zacząć szukać nowej, ale to przedłuża wszystko o kolejne miesiące (okres, próbny, umowa na czas określony itd).
    Tu miałam idealne warunki, dobrą umowę, super zespół. Na razie nie nastawiam się, że zostanę w tej garstce osób którą ominą zwolnienia i powoli myślę, że będę team #rodzew2027. Chyba po prostu trzeba zmienić życiowe założenie na „urodzić przed 40stką” 🙄

Współczuję sytuacji, nie wiem co zrobiłabym na Twoim miejscu, ale chyba najpierw poszłabym szczerze pogadać z przełożonym, czy mam się spodziewać zwolnienia i szukać innej pracy, czy mogę mieć szansę na stabilne zatrudnienie w tej firmie. Przynajmniej byłabym spokojna pod tym względem i wiedziała co robić dalej. Najwyżej szukałabym lepszego stanowiska. Chociaż ja zawsze staram się szukać plusów nawet w największych minusach. Ściskam mocno i mam nadzieję, że w kwestii pracy wszystko się szybko ułoży!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia, 07:58

👩🏽 29 🧔🏽‍♂️ 31 👧🏽2020
    Starania o rodzeństwo.

13cs 🤞🏻

💔 5tc (01.2025)

👸 cykle 27 dni

👩🏽 ona
    🩺 niedokrwistość

🧔🏽‍♂️ on
  • Dżozu Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karczoch321 wrote:

Przykro mi :( kosmos...

Tulę Dziewczyny za biele... 🫂🫂

U mnie 20dc, na testach owu cos zaczyna się dziac, ale myślę, że jeszcze ze 2 dni, a tymczasem mi rozsadza piersi 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ i czasem czuje pobolewanie w podbrzuszu, wtf. Nigdy tak nie miałam. Zaczynało bolec po owu, a nie od 10 dc. Co się w tym moim ciele dzieje... chciałabym codziennie dostawać komplet swoich badań hormonalnych 😅 zrobiłabym sobie pełno wykresów i może cos bym zrozumiała.

Powder, Nayeli, Zosia667 lubią tę wiadomość

🙋‍♀️34
    probiotyk sanprobi stress, pueria uno, prenacaps ovi, selen, adek, potas, magnez, ubichinol, l-arganina, liver caps NOW + pyłek pszczeli, chlorofil i inne eliksiry by Kasia z WNH

starania na luza od 2/24
    nieregularne cykle 28-50 dni, cykle bezowulacyjne;
    pasożytów i infekcji (???) brak...
    hipoglikemia reaktywna
    migreny, trądzik

żelazo 49 (50-170)🔻; ferrytyna 24.77 (4,6 - 204)🔻; cynk 152 ug/dl (66-110)🔺; selen 64,2 ug/dl (75-85)🔻;
    homocysteina 6.94 (4,44 - 13,56)✔️
    D3 metabolit (OH) 45,90 ng/mL🔻 ;
    B 12 151.20 (25,1 - 165)✔️; kwas foliowy 13.32 (3,1 - 20,5)✔️

TSH 0.746 (0,35 - 4,94); Estradiol 33,70
    fsh 3,94; lh 2,8
    prolaktyna 20.20; testosteron 1.25 nmol/L

6-7 dpo
    prog 9,3; estradiol 88 / kolejny cykl prog 0,17...

⏳ Clostilbegyt i monitoring cyklu

🧔‍41
    seminogram 👍 ten fertil on

🐶4
  • CrazyDaisy Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nayeli wrote:

Ja wczoraj byłam na monitoringu. Wkurza mnie strasznie mój lekarz bo na każdej wizycie uzywa słowa,,niby". Niby jest pecherzyk, niby pękł... no kurde🤪 albo jest owulacja albo jej nie ma. Niby z prawej strony była 🙈 jeszcze w czwartek mam podejść żeby się upewnić. Zostały 2 pęcherzyki, może do tego czasu jeszcze któryś pęknie.

Miłego dnia dziewczyny kochane❤️

O Jezu, nienawidzę takich lekarzy. Ukatrupić. My potrzebujemy konkretów i za to płacimy tyle pieniędzy tym specjalistom...

Btw jak pękł to nie było widać cialka zoltego? Jeśli nie wiadomo to działajcie dalej 😀

Trzymam kciuki!

Nayeli, Marzycielka94 lubią tę wiadomość

28 lat
    2 lata starań
    PCOS i Endometrioza

Objawy: Długie lub niekończące się cykle, słabej jakości owulacje, niedomoga progesteronowa, LUF, niepłodność

Leczenie:
    Suple (od września 2024)
    Lametta + Cyclogest
    Od lutego 2025 przerwa od stymulacji. 1-8dc Adalift, neurovit co 3 dni i aspiring cardio wieczorem
  • CrazyDaisy Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karczoch321 wrote:

Wiem, że ta utrata bezpieczeństwa jest przerąbana ale jeśli jesteście w sytuacji, że sobie moglibyście poradzić finansowo nawet gdybys była bez pracy (podliczcie świadczenia dla kobiet bez pracy takie jak zasiłek, 800+ itd.), to totalnie nie wstrzymujcie starań.
    Piszę to, bo też przechodziłam taką rozkminę jak podejmowałam swoje decyzje o l4 czy zmianie pracy. Moim zdaniem żal rezygowania z takiego ważnego marzenia i odkładania go w czasie też ma swój koszt, o którym czesto się zapomina przy podejmowaniu decyzji.

Ale wiadomo to indywidualna decyzja i rozumiem też, że każdy jest w innej sytuacji finansowej. Mnie po prostu ta perspektywa braku pracy tak paraliżowała i stresowała, a z perspektywy czasu widzę jak kompletnie niepotrzebne to było. ;)

Nayeli, Paula08, Marzycielka94 lubią tę wiadomość

28 lat
    2 lata starań
    PCOS i Endometrioza

Leczenie:
    Suple (od września 2024)
    Lametta + Cyclogest
  • Powder Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emciak, Liliuszka tulę za biele. To czekanie na spóźniony okres po bieli na teście jest chyba najgorszym, co może się wylosować 🫂🩷

Bergamotka, trzymam kciuki za powodzenie misji zastrzyk! Totalnie rozumiem Twoje obawy, ja póki co mam założenie, że w staraniu żadnych zastrzyków i „nieprzyjemnych” rzeczy, ale zobaczymy co pokaże czas…

Karczoszku, trzymam mocno kciuki za to, żeby Cię to ominęło. My nie wstrzymaliśmy starań, mimo zwolnienia, uznaliśmy, że co ma być to będzie 🙈

CrazyDaist, miałam nie pisać nic o Feminature, ale poczułam się wywołana do tablicy 🙈 generalnie moja przyjaciółka chodzi do doktora Drobniaka, jest bardzo zadowolona, poleciłam go innej i jest tak samo, a ja…jakoś mam poczucie, że nie ma na mnie pomysłu. To on zlecił mi te wszystkie badania o których pisałam jakiś czas temu, jak leptyna, gdzie nie ma ku temu najmniejszych podstaw. Wizyty bardzo drogie, badania również. No i niby był miły, ale nie do końca. Nie umiem tego opisać dobrze. Wrócę do niego jeszcze z tymi wynikami pewnie, ale na maj zapisaliśmy się do doktora Rawskiego z polecenia ginekolog u której robiłam poprzedni monitoring i zobaczymy…

Dżozu, mam tak samo z myślą o wykresach 😂😂

Ktoś wspominał też o kosmetyczce, chyba też się wybiorę, bo chociaż byłam niedawno na peelingu ananasowym, to moja cera po odstawieniu tych trzech nieszczęsnych opakowań ah jest w rozsypce i już sobie z nią nie radzę. Wyskoczyła mi podskórna gula nawet na policzku 😳

Miłego dnia dziewczyny! ✨🩷

CrazyDaisy, Nayeli, emciak, Bergamotka94 lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀️ 33 💁🏻‍♂️ 33 🐶 2 🐶 4

🔮Staranie na luzie od 02.2024
    🔬Świadome staranie od 02.2025

⏳3 cs in progress
    🏁 12.2026

👩🏻‍🦱 ona
    🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
    🕰️ cykle 29-31 dni
    💊 pregna start, witamina D3, euthyrox, brintellix, sanprobi stress
    🔬AMH 2,04 ng/ml

🧔🏻‍♂️ on
    💊 pregna start on, androvit, witamina D3
    🔬 morfologia 2%
    🔬 ruch A + B 25%

🤞🏻team #rodzew2026 ✨
  • Nayeli Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CrazyDaisy wrote:
    O Jezu, nienawidzę takich lekarzy. Ukatrupić. My potrzebujemy konkretów i za to płacimy tyle pieniędzy tym specjalistom...

Btw jak pękł to nie było widać cialka zoltego? Jeśli nie wiadomo to działajcie dalej 😀

Trzymam kciuki!

Nie uzyskałam jasnej informacji🙈 powiedzial, że niby pękł bo taki wklęśnięty ale nie mam pewności. Wyglądał na USG inaczej niż pozostałe dwa więc pozostaje mi wierzyć, że tak wygląda pęknięty pecherzyk ale za 200 zł oczekiwałabym żeby ktoś powiedział jasno czy tak czy nie. Mąż mówi, że jestem zbyt wymagajaca🤣😂

Działamy dalej🔥

CrazyDaisy, Powder, Zosia667 lubią tę wiadomość

👩🏻34 👨🏼‍🦱41 🐱

10.2024 biochem 💔

Badania z I etapu ✓
    Drożność ✓
    badanie nasienia ✓
    marzec ❌
    13 cs 🤞🏼 kwiecień
  • Paula08 Koleżanka

Wysłany: 8 kwietnia, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergamotka94 wrote:

Sam zastrzyk dla mnie w zasadzie bezbolesny:) mąż mi zrobił, w zasadzie nic nie poczułam, żadnych dolegliwości po też nie, może przez chwilę drobne szczypanie, ale to chwile trwało
    Igłą bardzo cieniutka, zastrzyk od razu gotowy do podania :)

Ogólnie 26 marca byłam na monitoringu i pęcherzyk dominujący miał 18 mm, tego samego dnia zrobiłam zastrzyk, ale nie wiem dokładnie w którym dniu nastąpiła owulacja, ale na pewno była, bo progesteron wyszedł mi 17,90. 8 dni po zastrzyku Chciałabym mieć nadzieję, ale jak to my staraczki, z miesiąca na miesiąc widząc te biele na teście to serio brak wiary i sił 😔

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia, 08:27

Nayeli lubi tę wiadomość

🙋🏽‍♀️30🙋🏽‍♂️32 +🐶

Starania od 6 miesięcy.
    Regularne cykle 29 dni.

👩🏽
    Amh 3,84
    LH 5,70
    FSH 5,45
    SHBG 116,6
    Tsh 1,53
    Ft4 1,09
    Prolaktyna 24,29
    Progesteron 7dpo 17,90 ( 2.04)
    Estradiol 3dc 30,4
    Ferrytyna 13,61🔽
    Cytologia ✅

👨🏽 wyniki nasienia :
    Koncentracja 42 mln
    Całkowita liczba plemników 248 mln
    Ruch całkowity 57
    Morfologia: 3%🔽

Suple: prenacare start, omegaMeprenatal, magnez oraz żelazo (Sorbifer) 😊

Przed badaniem drożności jajowodów, pierwszy cykl stymulowany ovitrelle🤞🏽🙏🏾
  • Lani27 Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 3dc i takie cyrki:

Screenshot-20250408-082335-Premom.jpg

Nie wiem dlaczego, ale zaczęłam się tymi testami teraz trochę przejmować i obawiać się, że przegapię pik 🥹😪

Zosia667 lubi tę wiadomość

👩🏽 29 🧔🏽‍♂️ 31 👧🏽2020
    Starania o rodzeństwo.

13cs 🤞🏻

💔 5tc (01.2025)

👸 cykle 27 dni

👩🏽 ona
    🩺 niedokrwistość

🧔🏽‍♂️ on
  • ater Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karczoch321 wrote:

Trzymam kciuki, żeby jednak nie trzeba było przetrwać starań i żebyś była w garstce osób, które zostaną! ✨

Dziewczyny tulę Was za biele i małpy! 🫂🫂

32🧝‍♀️33🧔🏻‍♂️
    starania od II.24
    02/25 💔
    pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
‹‹ 93 94 95 96 97 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ