Zajączku nie żałuj mi dwóch kreseczek, w Sylwestra chcę już prowadzić wózeczek 🐰🪺🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, mi też czas się ciągnie 🫣baassiia wrote:Odebrałam badania moczu, wszystko ok, idealne wrecz hmm. Nie wiem jakoś tak dziwne ostatnio przy tym sikaniu, może to bardziej podrażnione z zewnątrz cewka. No nic.
Udało mi się złapać 20min drzemki i trochę lepszy nastrój no i kontynuacja czekanie na dzień okresu... Każdemu się tak ciągnie? 🤣
baassiia lubi tę wiadomość
🩵 10.2019
🩵 02.2024
🤰 12.2026
👼 05.2023 (5tc) -
Cerva wrote:Hej. Ja nigdy nie brałam, ale pojedynczy wynik o niczym nie świadczy. 7 dpo to też bardzo wcześnie (miałaś od kogoś takie zalecenie żeby zbadać?) więc raczej są to resztki zastrzyku. Życzę Ci żeby zaczęła rosnąć i wtedy wszystko będzie jasne. ☺️
Dziękuję 🙏🏽 też mam taka nadzieję!❤️ mam wyniki proga 33,4 7dpo, kazała go zrobić ginekolog, ale nie wiem jak to interpretować skoro jestem na besins progesteronie
baassiia lubi tę wiadomość
• 25 lata| PCOS| wysokie androgeny| wysokie antyTPO antyTG| AMH 5,81
• starania od stycznia 2025
• diagnoza PCOS czerwiec 2025
• próby naturalne
• DIANE 35 od stycznia 2026 (obniżenie testosteronu)
• stymulacja letrozol + ovi od kwietnia 2026
• opanowane hormony, tarczyca, żelazo itp
• mąż - 29 lat, Koncentracja 167mln/ml,
objętość 0.2
Ruch postępowy 1,35
Żywe plemniki 20%
Morfologia budowa - 3%
Podwyższona lepkość
Agregacja -
Zula18 wrote:Dziękuję 🙏🏽 też mam taka nadzieję!❤️ mam wyniki proga 33,4 7dpo, kazała go zrobić ginekolog, ale nie wiem jak to interpretować skoro jestem na besins progesteronie
Pewnie chciała sprawdzić czy dawka jest odpowiednia i czy się ładnie wchłania. To piekny wynik. ☺️
Kompotlinka, Zula18 lubią tę wiadomość
33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
01.2026 💔 poronienie zatrzymane
03.2026 wznowienie starań 🌈
08.04 ⏸️ Fasolko zostań. 🙏
13.04 14 dpo - 263,11
15.04 16 dpo - 830,05
21.04 22 dpo - 8865,74 🍀
27.04 jest Maluszek z ❤️ -
Brak jakichkolwiek objawów. Dzisiaj miałam HSG z RTG i się okazało że oba były niedrożne. Prawy udało się udrożnić.Werox wrote:Hej dziewczyny,
Jakie miałyście objawy przy niedrożnym jajowodzie?
Także dobrze że się zdecydowałam na badanie bo byśmy starali się w nieskończoność .
BillieJean, askowe lubią tę wiadomość
-
Murena96 wrote:Brak jakichkolwiek objawów. Dzisiaj miałam HSG z RTG i się okazało że oba były niedrożne. Prawy udało się udrożnić.
Także dobrze że się zdecydowałam na badanie bo byśmy starali się w nieskończoność .
Oby teraz pięknie zaskoczyło. Od kiedy możecie się starać? ✊33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
01.2026 💔 poronienie zatrzymane
03.2026 wznowienie starań 🌈
08.04 ⏸️ Fasolko zostań. 🙏
13.04 14 dpo - 263,11
15.04 16 dpo - 830,05
21.04 22 dpo - 8865,74 🍀
27.04 jest Maluszek z ❤️ -
Możemy już w tym cyklu. Mam tylko delikatne planie idę teraz ale mam nadzieję że już jutro przejdzie.Cerva wrote:Oby teraz pięknie zaskoczyło. Od kiedy możecie się starać? ✊
Na USG pęcherzyk 16 mm więc w poniedziałek najprawdopodobniej owulacja a w niedzielę mąż wyjeżdża więc będzie pracowity weekend .
Cerva, baassiia, Werox, Kompotlinka lubią tę wiadomość
-
Murena96 wrote:Brak jakichkolwiek objawów. Dzisiaj miałam HSG z RTG i się okazało że oba były niedrożne. Prawy udało się udrożnić.
Dzieki, a powiesz mi po ilu próbach zdecydowałaś się na drożność? Jak ogólnie zabieg?🙎♀️25
Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
👨💼27 -
Super, trzymam kciuki 👌Murena96 wrote:Możemy już w tym cyklu. Mam tylko delikatne planie idę teraz ale mam nadzieję że już jutro przejdzie.
Na USG pęcherzyk 16 mm więc w poniedziałek najprawdopodobniej owulacja a w niedzielę mąż wyjeżdża więc będzie pracowity weekend .3.2016 dziewczynka
9.2017 chlopiec -
Werox wrote:Dzieki, a powiesz mi po ilu próbach zdecydowałaś się na drożność? Jak ogólnie zabieg?
My już staramy się ponad rok, także niby krótko a jednak długo.
Jeżeli chodzi o zabieg to do momentu podania kontrastu było ok a jak wleciał kontrast to zemdlałam z bolu.
Ale nie sugeruje się tym bo każda przechodzi to inaczej.
Werox lubi tę wiadomość
-
Murena96 wrote:My już staramy się ponad rok, także niby krótko a jednak długo.
Jeżeli chodzi o zabieg to do momentu podania kontrastu było ok a jak wleciał kontrast to zemdlałam z bolu.
Ale nie sugeruje się tym bo każda przechodzi to inaczej.
Dziękuję, trzymam kciuki za Ciebie, oby to był ten przełomowy element!
🙎♀️25
Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
👨💼27 -
A ja w sumie odciągam test bo 9dpo biel ale ból jajnika... dzisiaj chyba 11dpo ale nie czuje tej ciąży wiec przypuszczam, że jej brak🥲 wiem, że nie ma zasady ale skoro przez 2x czułam że to ciąża, a teraz nie to jakoś demotywuje. Co wiecej chyba poczekam do @ i przyjdzie albo nie 😅
KamilaAnt2026, KAaareii lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, zrobiłam dzisiaj test i wyszedł bladzioch, odłożyłam go, teraz patrzę po 2 h pojawiła się druga kreska, delikatna, ale jednak jest, czy jest jakaś szansa, że mogę być w ciąży? Miałyście kiedyś tak, że test był biały, a później wyszła kreska i przy kolejnym teście były już dwie kreseczki? 🤞
-
Według mnie jest szansa, jutro powtórz ranoMiśka9025 wrote:Hej dziewczyny, zrobiłam dzisiaj test i wyszedł bladzioch, odłożyłam go, teraz patrzę po 2 h pojawiła się druga kreska, delikatna, ale jednak jest, czy jest jakaś szansa, że mogę być w ciąży? Miałyście kiedyś tak, że test był biały, a później wyszła kreska i przy kolejnym teście były już dwie kreseczki? 🤞
3.2016 dziewczynka
9.2017 chlopiec -
A kiedy powinna być @?Basiax wrote:A ja w sumie odciągam test bo 9dpo biel ale ból jajnika... dzisiaj chyba 11dpo ale nie czuje tej ciąży wiec przypuszczam, że jej brak🥲 wiem, że nie ma zasady ale skoro przez 2x czułam że to ciąża, a teraz nie to jakoś demotywuje. Co wiecej chyba poczekam do @ i przyjdzie albo nie 😅
♀️95 ♂️97
♀️
* zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
2/2026 (2dc)
Ferrytyna - 17 ng/ml -> 46 ng/ml w 5 tyg
TSH - 1,33 mIU/L
E2 – 176 pmol/l
FT4 - 15,50 pmol/L
FSH – 5,1 mIU/mL
LH – 4,67 mIU/ml
Prolaktyna – 6,91 ng/mL
♂️
Morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 9cs -
Miśka9025 wrote:Hej dziewczyny, zrobiłam dzisiaj test i wyszedł bladzioch, odłożyłam go, teraz patrzę po 2 h pojawiła się druga kreska, delikatna, ale jednak jest, czy jest jakaś szansa, że mogę być w ciąży? Miałyście kiedyś tak, że test był biały, a później wyszła kreska i przy kolejnym teście były już dwie kreseczki? 🤞
Coś ten test musiał wykryć skoro wybarwił się. Ja bym rano powtórzyła z pierwszego siku
🩵 14.04.2019
10.04.2022 💔 zgubiłam cząstkę siebie, której nigdy nie odnajdę.
💚 05.05.2023 -
Miśka9025 wrote:Hej dziewczyny, zrobiłam dzisiaj test i wyszedł bladzioch, odłożyłam go, teraz patrzę po 2 h pojawiła się druga kreska, delikatna, ale jednak jest, czy jest jakaś szansa, że mogę być w ciąży? Miałyście kiedyś tak, że test był biały, a później wyszła kreska i przy kolejnym teście były już dwie kreseczki? 🤞
Nie patrzymy na testy po czasie. I radzę zrobić jutro test nowy lub betę, a nie pytać tutaj na forum.
Werox, Kompotlinka, Remedios lubią tę wiadomość
👩🏻 33 👦🏻 32
Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami
Jestem wege od ponad 10 lat
28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna
Nie poddajemy się!
Update 28.01💊: Omega-3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Wit. E, C, Cynk, Melatonina, Tyrozyna, Selen, Jod
IO -> Siofor 500 -
Chciałam tylko zameldować, ze u mnie 12dc, owulacji jeszcze nie było. Testy blade. Temperatura nie wiem, bo zmierzyłam tylko raz w 8 dniu. Jakos nie chce mi sie w tym miesiacu nic. Biorę tylko folian, czasami zapomnę. I jakos leci to żyćko. 22 kwietnia mam rozmowę z lekarzem rodzinnym o moim TSH, W Polsce zrobię rozszerzone badanie.
Werox, Kompotlinka lubią tę wiadomość
♀️1994
♂️1988
12/2025 💔 5t
5/2026 ⏸️ -
Kupiłam te testy Pink digital trio i nie zauważyłam że mają tak krótką date ważności 🤦♀️ nie doczytałam, przyszły mi dzisiaj. Nie zdążę ich użyć wszystkich. Już wiem dlaczego były takie tanie🤣 ale i tak je wykorzystam, może nie zafałszują wyniku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia, 21:36
👩 29 👨28
🔹2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - poród SN🥰
🔹3 cs starań o drugie dziecko
⏸️16.10.2025