Zajączku nie żałuj mi dwóch kreseczek, w Sylwestra chcę już prowadzić wózeczek 🐰🪺🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, mi też czas się ciągnie 🫣baassiia wrote:Odebrałam badania moczu, wszystko ok, idealne wrecz hmm. Nie wiem jakoś tak dziwne ostatnio przy tym sikaniu, może to bardziej podrażnione z zewnątrz cewka. No nic.
Udało mi się złapać 20min drzemki i trochę lepszy nastrój no i kontynuacja czekanie na dzień okresu... Każdemu się tak ciągnie? 🤣
baassiia lubi tę wiadomość
Mama dwóch chłopców 🥰
🩵 2019 (3cs)
🩵 2024 (9cs)
Staramy się o trzecie dziecko od stycznia 2026 🥰
Nasz mały Aniołek 👼
💔 05.2023 (ciąża biochemiczna) -
Cerva wrote:Hej. Ja nigdy nie brałam, ale pojedynczy wynik o niczym nie świadczy. 7 dpo to też bardzo wcześnie (miałaś od kogoś takie zalecenie żeby zbadać?) więc raczej są to resztki zastrzyku. Życzę Ci żeby zaczęła rosnąć i wtedy wszystko będzie jasne. ☺️
Dziękuję 🙏🏽 też mam taka nadzieję!❤️ mam wyniki proga 33,4 7dpo, kazała go zrobić ginekolog, ale nie wiem jak to interpretować skoro jestem na besins progesteronie
baassiia lubi tę wiadomość
• 24 lata| PCOS| wysokie androgeny| wysokie antyTPO antyTG| AMH 5,81
• starania od stycznia 2025
• diagnoza PCOS czerwiec 2025
• próby naturalne
• DIANE 35 od stycznia 2026 (obniżenie testosteronu)
• stymulacja letrozol + ovi od kwietnia 2026
• opanowane hormony, tarczyca, żelazo itp -
Zula18 wrote:Dziękuję 🙏🏽 też mam taka nadzieję!❤️ mam wyniki proga 33,4 7dpo, kazała go zrobić ginekolog, ale nie wiem jak to interpretować skoro jestem na besins progesteronie
Pewnie chciała sprawdzić czy dawka jest odpowiednia i czy się ładnie wchłania. To piekny wynik. ☺️
Kompotlinka, Zula18 lubią tę wiadomość
33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
01.2026 💔 poronienie zatrzymane
03.2026 wznowienie starań 🌈
08.04 ⏸️ Fasolko zostań. 🙏 -
Brak jakichkolwiek objawów. Dzisiaj miałam HSG z RTG i się okazało że oba były niedrożne. Prawy udało się udrożnić.Werox wrote:Hej dziewczyny,
Jakie miałyście objawy przy niedrożnym jajowodzie?
Także dobrze że się zdecydowałam na badanie bo byśmy starali się w nieskończoność .
BillieJean, askowe lubią tę wiadomość
-
Murena96 wrote:Brak jakichkolwiek objawów. Dzisiaj miałam HSG z RTG i się okazało że oba były niedrożne. Prawy udało się udrożnić.
Także dobrze że się zdecydowałam na badanie bo byśmy starali się w nieskończoność .
Oby teraz pięknie zaskoczyło. Od kiedy możecie się starać? ✊33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
01.2026 💔 poronienie zatrzymane
03.2026 wznowienie starań 🌈
08.04 ⏸️ Fasolko zostań. 🙏 -
Możemy już w tym cyklu. Mam tylko delikatne planie idę teraz ale mam nadzieję że już jutro przejdzie.Cerva wrote:Oby teraz pięknie zaskoczyło. Od kiedy możecie się starać? ✊
Na USG pęcherzyk 16 mm więc w poniedziałek najprawdopodobniej owulacja a w niedzielę mąż wyjeżdża więc będzie pracowity weekend .
Cerva, baassiia, Werox lubią tę wiadomość
-
Murena96 wrote:Brak jakichkolwiek objawów. Dzisiaj miałam HSG z RTG i się okazało że oba były niedrożne. Prawy udało się udrożnić.
Dzieki, a powiesz mi po ilu próbach zdecydowałaś się na drożność? Jak ogólnie zabieg?🙎♀️25
Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
👨💼27 -
Super, trzymam kciuki 👌Murena96 wrote:Możemy już w tym cyklu. Mam tylko delikatne planie idę teraz ale mam nadzieję że już jutro przejdzie.
Na USG pęcherzyk 16 mm więc w poniedziałek najprawdopodobniej owulacja a w niedzielę mąż wyjeżdża więc będzie pracowity weekend .3.2016 dziewczynka
9.2017 chlopiec -
Werox wrote:Dzieki, a powiesz mi po ilu próbach zdecydowałaś się na drożność? Jak ogólnie zabieg?
My już staramy się ponad rok, także niby krótko a jednak długo.
Jeżeli chodzi o zabieg to do momentu podania kontrastu było ok a jak wleciał kontrast to zemdlałam z bolu.
Ale nie sugeruje się tym bo każda przechodzi to inaczej.
Werox lubi tę wiadomość
-
Murena96 wrote:My już staramy się ponad rok, także niby krótko a jednak długo.
Jeżeli chodzi o zabieg to do momentu podania kontrastu było ok a jak wleciał kontrast to zemdlałam z bolu.
Ale nie sugeruje się tym bo każda przechodzi to inaczej.
Dziękuję, trzymam kciuki za Ciebie, oby to był ten przełomowy element!
🙎♀️25
Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
👨💼27 -
A ja w sumie odciągam test bo 9dpo biel ale ból jajnika... dzisiaj chyba 11dpo ale nie czuje tej ciąży wiec przypuszczam, że jej brak🥲 wiem, że nie ma zasady ale skoro przez 2x czułam że to ciąża, a teraz nie to jakoś demotywuje. Co wiecej chyba poczekam do @ i przyjdzie albo nie 😅
KamilaAnt2026 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, zrobiłam dzisiaj test i wyszedł bladzioch, odłożyłam go, teraz patrzę po 2 h pojawiła się druga kreska, delikatna, ale jednak jest, czy jest jakaś szansa, że mogę być w ciąży? Miałyście kiedyś tak, że test był biały, a później wyszła kreska i przy kolejnym teście były już dwie kreseczki? 🤞
-
Według mnie jest szansa, jutro powtórz ranoMiśka9025 wrote:Hej dziewczyny, zrobiłam dzisiaj test i wyszedł bladzioch, odłożyłam go, teraz patrzę po 2 h pojawiła się druga kreska, delikatna, ale jednak jest, czy jest jakaś szansa, że mogę być w ciąży? Miałyście kiedyś tak, że test był biały, a później wyszła kreska i przy kolejnym teście były już dwie kreseczki? 🤞
3.2016 dziewczynka
9.2017 chlopiec -
A kiedy powinna być @?Basiax wrote:A ja w sumie odciągam test bo 9dpo biel ale ból jajnika... dzisiaj chyba 11dpo ale nie czuje tej ciąży wiec przypuszczam, że jej brak🥲 wiem, że nie ma zasady ale skoro przez 2x czułam że to ciąża, a teraz nie to jakoś demotywuje. Co wiecej chyba poczekam do @ i przyjdzie albo nie 😅
♀️95 ♂️97
2/2026 (2dc)
Ferrytyna - 17 ng/ml -> 46 ng/ml w 5 tyg
TSH - 1,33 mIU/L
E2 – 176 pmol/l
FT4 - 15,50 pmol/L
FSH – 5,1 mIU/mL
LH – 4,67 mIU/ml
Prolaktyna – 6,91 ng/mL
Starania od 09.25 - 8cs -