zioła/tabletki wspomagajace zajscie w ciaze!
-
WIADOMOŚĆ
-
Papi77 wrote:Pewnie, że możesz już teraz. Ja za pierwszym razem zaczęłam pić w środku cyklu
Gosiacu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolcia23369 wrote:Castagnus polecam 17,50zł ja zaciążyłam a brałam tylko miesiąc:D to są ziołowe tabletki wspomogające również cykle;)
-
Karolcia23369 wrote:Castagnus polecam 17,50zł ja zaciążyłam a brałam tylko miesiąc:D to są ziołowe tabletki wspomagające również cykle;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolcia23369 wrote:Castagnus polecam 17,50zł ja zaciążyłam a brałam tylko miesiąc:D to są ziołowe tabletki wspomogające również cykle;)
Radze nie brac castagnusa, jesli nie macie podwyzszonej prolaktyny! ja czulam sie strasznie po nim, brala rowne 90 dni jak wskazane a cykl dopiero po wywolaniu luteina sie zakonczyl w 153 dniu! -
Ja dzisiaj idę do gina to zapytam się o te leki. Wiem, że nie wolno ich brać jak hormony są ok, bo można sobie bardzo zaszkodzić.
Ale na pewno zostanę przy dziurawcu i całym kompleksie witamin. Plus herbata zielona dla oczyszczenia organizmu. Wczoraj dowiedziałam się, że będę ciocią, kuzynka także piła dziurawca, 2 miesiące A wcześniej starali się prawie rok. I teraz nie wiem, czy to faktycznie działa czy my myślimy, że działa i dlatego się udaje? -
nick nieaktualny
-
Papi77 wrote:Ja dzisiaj idę do gina to zapytam się o te leki. Wiem, że nie wolno ich brać jak hormony są ok, bo można sobie bardzo zaszkodzić.
Ale na pewno zostanę przy dziurawcu i całym kompleksie witamin. Plus herbata zielona dla oczyszczenia organizmu. Wczoraj dowiedziałam się, że będę ciocią, kuzynka także piła dziurawca, 2 miesiące A wcześniej starali się prawie rok. I teraz nie wiem, czy to faktycznie działa czy my myślimy, że działa i dlatego się udaje?Papi77 lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Czy ktoras z was pila ziola ojca sroki nr 3?