zioła/tabletki wspomagajace zajscie w ciaze!
-
WIADOMOŚĆ
-
Papi77 wrote:A mi zielarka mówiła, że szałwia i liście malin są niebezpieczne, tzn. bardzo często prowadzą do poronienia, gdyż przy nich coś tam nie tak wychodzi przy zagnieżdżaniu. Mam krótkie notatki tylko sprzed 3 lat, więc szczegółów brak. Już mi te zioła się w głowie mieszają
Tyle, że ten skład na I fazę pije się tylko do owulacji, potem już nie, więc o poronieniu z ich powodu nie może być mowy.
mala_mi lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Ogólnie witaminy B complex warto brać, folik i tran żeby było dużo kwasów omega, albo dużo orzeszków jeść
a te kwasy omega to chyba są właśnie w wiesiołku i siemieniu, prawda? czy coś pokręciłam?..
-
aga.just wrote:Tyle, że ten skład na I fazę pije się tylko do owulacji, potem już nie, więc o poronieniu z ich powodu nie może być mowy.
Ale co do liści malin, to zdania są strasznie podzielone. Gdzieś nawet na forum napisał jakiś specjalista, że on je niekoniecznie poleca. Ale reszta jak najbardziej!
-
Papi każdej z nas MUSI się udać!
Ja chyba jestem straszny raptus i chciałabym wszystko na już. A tak się nie da
Dodatkowo jedna lekarka przepisała mi na kolejny cykl Clo, inny lekarz radzi poczekać i zgłupiałam kogo słuchać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 14:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam :)ja z wspomagaczy biore castagnus licze ze sie uda plus witaminy femibion natan 1 castagnus biore 1 tabl.dziennie juz drugi cykl moze sie uda w koncu...moze nie powinnam na tym watku ale zaryzykuje i napisze :)otoz z wyliczen kalkulatorow w necie na dzis przypada mi owulka po dzisiejszych nocnych przytulankach zauwazylam lekkie chwilowe jednorazowe plamienie rozowe i zastanawiam sie czym moglobyc to spowodowane przejrzalam rozne fora w poszukiwaniu odpowiedzi ale nic konktetnego nie znalazlam moze Wy mialyscie podobny przypadek i moglybyscie cos napisac...ostatna @ mialam 28 listopada ale byla dziwna pierwszy dzien plamienie drugi krwawienie a trzeci dzien to juz w zasadzie bardzo lekkie plamienie znaczaco roznila sie od poprzednich nie wiem moze to sprawka castagnusa?co myslicie?edytka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny