zioła/tabletki wspomagajace zajscie w ciaze!
-
WIADOMOŚĆ
-
Papi77 wrote:A mi zielarka mówiła, że szałwia i liście malin są niebezpieczne, tzn. bardzo często prowadzą do poronienia, gdyż przy nich coś tam nie tak wychodzi przy zagnieżdżaniu. Mam krótkie notatki tylko sprzed 3 lat, więc szczegółów brak. Już mi te zioła się w głowie mieszają
Tyle, że ten skład na I fazę pije się tylko do owulacji, potem już nie, więc o poronieniu z ich powodu nie może być mowy.
mala_mi lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Ogólnie witaminy B complex warto brać, folik i tran żeby było dużo kwasów omega, albo dużo orzeszków jeść
-
aga.just wrote:Tyle, że ten skład na I fazę pije się tylko do owulacji, potem już nie, więc o poronieniu z ich powodu nie może być mowy.
-
Papi każdej z nas MUSI się udać!
Ja chyba jestem straszny raptus i chciałabym wszystko na już. A tak się nie da
Dodatkowo jedna lekarka przepisała mi na kolejny cykl Clo, inny lekarz radzi poczekać i zgłupiałam kogo słuchać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 14:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam :)ja z wspomagaczy biore castagnus licze ze sie uda plus witaminy femibion natan 1 castagnus biore 1 tabl.dziennie juz drugi cykl moze sie uda w koncu...moze nie powinnam na tym watku ale zaryzykuje i napisze :)otoz z wyliczen kalkulatorow w necie na dzis przypada mi owulka po dzisiejszych nocnych przytulankach zauwazylam lekkie chwilowe jednorazowe plamienie rozowe i zastanawiam sie czym moglobyc to spowodowane przejrzalam rozne fora w poszukiwaniu odpowiedzi ale nic konktetnego nie znalazlam moze Wy mialyscie podobny przypadek i moglybyscie cos napisac...ostatna @ mialam 28 listopada ale byla dziwna pierwszy dzien plamienie drugi krwawienie a trzeci dzien to juz w zasadzie bardzo lekkie plamienie znaczaco roznila sie od poprzednich nie wiem moze to sprawka castagnusa?co myslicie?edytka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny