Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, też staramy się z mężem o Dzieciątko. Zakupiłam właśnie testy owulacyjne oraz zamówiłam żel Pre-Seed- korzystał ktoś z niego ?
mam nadzieje że zostaniemy Mamami w 2014 roku trzymam kciuki za wszystkie staraczki !kaarolaa, MalutkaEve, mała_mi, Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Madzik_1984 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:no zobaczymy, zobaczymy tez jestem ciekawa jak to u Ciebie wyglada, ja na szczescie gotowac nie musze, jescze do soboty hihi
kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik_1984 wrote:Cześć Dziewczyny, też staramy się z mężem o Dzieciątko. Zakupiłam właśnie testy owulacyjne oraz zamówiłam żel Pre-Seed- korzystał ktoś z niego ?
mam nadzieje że zostaniemy Mamami w 2014 roku trzymam kciuki za wszystkie staraczki !
również witam
o tym żelu czytałam kiedyś, ale jakoś nie daje wiary że pomaga w zajściu w ciąże. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:jutro odbiorę wyniki, to wieczorem napiszę, teraz już mam wieczór luzu, jutro rano idę na grzyby, o 6 pobudka,
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:grzybki a ja musze isc do pracy moze w niedziele sie wybiore, mam nadzieje, ze jeszcze będą po tych zimnych nocach
podzieliłabym się z tobą, ale zanim by dotarły na mazury to były by w opłakanym stanie,kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Grzybki to ja lubię jeść, zbierać niet. Kiedyś mnie M wziął na grzyby i się śmiał ze mnie ze bym przeszła, zdeptala a nie zauważyła taki grzybiarz ze mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2013, 19:02
kaarolaa, MalutkaEve, Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:po górach są, dziś maż przyniósł dużo, ale jeszcze rano idziemy bo podobno duże ilości są.
podzieliłabym się z tobą, ale zanim by dotarły na mazury to były by w opłakanym stanie,Aniqa, Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny