Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Carmen92 wrote:kochana ja w tamtym tygodniu dowiedziałam się od lekarki że ciąża się za wolo rozwija albo obumiera, a tu taka niespodzianka
za wolno, a może mylnie obliczyli jej czas trwania, być może zaszłaś w ciążę inaczej niż np owu wskazał Ci dni płodne i wtedy się przesuwa -
nick nieaktualnykaarolaa wrote:widzisz kochana super wiadomosc, jednak cuda sie zdarzaja
jednak się zdarzają, pytałam się lekarza o beta hcg to powiedział mi żebym więcej nie robiła tego badania, że skoro usg pokazuje że wszystko jest okey to nie powodów do paniki "każda ciąża jest inna"Anutka, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarmen92 wrote:jednak się zdarzają, pytałam się lekarza o beta hcg to powiedział mi żebym więcej nie robiła tego badania, że skoro usg pokazuje że wszystko jest okey to nie powodów do paniki "każda ciąża jest inna"
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:za wolno, a może mylnie obliczyli jej czas trwania, być może zaszłaś w ciążę inaczej niż np owu wskazał Ci dni płodne i wtedy się przesuwa
no powiedziała mi że dla niej to 4 tydzień bo nie widać zarodka, ani serca, pęcherzyk też jakiś mały, a dzisiaj nagle 6 tydzień i 2 dzień.Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Carmen92 wrote:no powiedziała mi że dla niej to 4 tydzień bo nie widać zarodka, ani serca, pęcherzyk też jakiś mały, a dzisiaj nagle 6 tydzień i 2 dzień.
no i po Cie tak straszyć ... jak się nie jest pewnym to lepiej się nie wypowiadać... lekarze...kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:moze w szpitalu cos zle sprawdziła i nie potrzebnie Cie w takie nerwy wprowadziła a bierzesz jakies tabletki na podtrzymanie???
Nie biorę nic, nie mam plamień, krwawienia, dobrze się czuje, lekarz też powiedział że zarodek ładnie zagnieżdżony i tygodnie ciąży z usg zgadzają się z domniemaną owulacjąAnutka, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:coś czuję, że w sobotę zabraknie miejsca na serduszka
Anutka, MalutkaEve, Carmen92, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anutka super ze się wam wypad udał. To tak dobrze człowiekowi robi.
Carmen cudowne wiadomości!! Teraz spokój, dbaj o siebie i fasolkę. No i ja poproszę jednego wiruska na przyszły cykl zamrozić, żeby świeżutki do mnie dotarł
Idę się podmyć trochę , drogie panie i może później zagladne jeszcze.kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość