Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:za 2 dni z porannego zrob jak sie małpa nie zjawi, trzymam kciuki
kaarolaa lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnytak trzymac, najwazniejsze pozytywne nastawienie moj tescik juz od ponad miesiaca w szafeczce lezy i czeka na dogodny moment zrobie jak mi @ 2 dni spozni...
kochana powodzenia z nastepnym testem, tempka jeszcze ładna trzymam kciukiEve lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:tak trzymac, najwazniejsze pozytywne nastawienie moj tescik juz od ponad miesiaca w szafeczce lezy i czeka na dogodny moment zrobie jak mi @ 2 dni spozni...
kochana powodzenia z nastepnym testem, tempka jeszcze ładna trzymam kciuki
Mój też ładnie leżał od poprzedniej @ alw dziś nie wytrzymałam i wykorzystałam go, także muszę odnowić zapasy:)
Pozostało cierpliwie czekaćkaarolaa lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnya wracajac do tego negatywu to dla pocieszenia dodam ze mi 2 dni @ sie spozniała, test zrobiłam i negatywny, ale po kolejnych 3 nadal @ nie było wiec zrobiłam powtornie i juz słaba kreseczka druga była liczac pozytywny wyszedł mi 18 dpo. wiec jeszcze wszystko moze sie zmienic
Eve, Anutka lubią tę wiadomość
-
Mój synuś pokazał się jako II kreseczka właśnie jakoś w 39 dc jako blada kreseczka, także luzik, co ma być to będzie:)
Ale fajnie, że nie tylko ja tak miałam:)kaarolaa, Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:roznie z tym bywa no niestety cieszyłam sie tylko 2 tyg bo szybko poronilam, ale to nic do 3 razy sztuka, teraz sie uda
MUSI się udać!! Trzymam kciuki!!kaarolaa lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
Cześć Anutka.
Ledwo na oczy patrzę, tak mnie bola od tego tel. Ale małż ma zrobić zakup i będę miała laptopa wieczorem
Nasz budżet zostanie poważnie nadszarpniety...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2013, 08:46
Anutka lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Cześć Anutka.
Ledwo na oczy patrzę, tak mnie bola od tego tel. Ale małż ma zrobić zakup i będę miała laptopa wieczorem
Nasz budżet zostanie poważnie nadszarpniety...
w imię bycia z nami na forum pieniądze nie graja roli hehe
dziś mój wykres wygląda tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2013, 08:48
MalutkaEve, Andzia33, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej ja tez jestem ,a le dzis dzien w którym musze zrobic duzo - bo by mnie ludzie zabili...hee.
odezwe sie jak sie wyrobie..pozdrowieniaAnutka lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Kalitira masz rację, przydały by się jakieś pozytywne wieści Ja już dzisiaj jestem w takim stresie, że nawet jeść nie mogę... Może dlatego moja temperatura zaliczyła zjazd z mount everestu? Byle do soboty wieczorem, będę już po egzaminie i będę już znać wyniki. Może wtedy wróci do normy : )
MalutkaEve lubi tę wiadomość