Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:oby Kochana, ja wczoraj z tego smutku że kolejny cykl do bani, gaszka do apteki wyciągnęłam i witamin za 100 zł kupiłam- dla siebie i dla niego.. nie wiem, może trzeba czegoś dostarczyć temu humorzastemu organizmowi, a może po prostu świadomie podziałam na psychę...
dobrze, że znów piątek...
Witaminki na pewno nie zaszkodzą a przy kolejnych staraniach warto wybrać się na romantyczny spacerek, wypić lampkę wina i wtedy działać
Psychika jest mega ważna, bez dwóch zdań.
Siostra tak miała - starali się z mężem jakieś 4 lata i nic, zupełnie. Wszystkie wyniki super, zdrowi, młodzi i gotowi na dziecko. Aż w końcu odpuścili, wyluzowali - pojechali na wakacje, kupili psa i pyk - teraz mają córeczkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 11:37
MalutkaEve, Andzia33, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:Kochana, życzę Ci z całego żebyś nie musiała dokładać swojego . Nawet nie wiesz jakie to smutne
wiem... przeżywam to co Ty każdego miesiąca i doskonale wiem jak się teraz czujesz dlatego nie będę Cię pocieszać ani nic w tym rodzaju, bo swoje wysmucic się trzeba żeby nabrać siła na kolejny cykl... wspieram :*marvenka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Witajcie stare i nowe staraczki.
Carmen no super wiadomości od rana .Bardzo się cieszę ,że ten strach okazał się niepotrzebny.Zdrowej i spokojnej ciąży!!!!! i proszę o wiruska
U mnie grzybów masa,m przynosi [z pracy] a ja tylko jem i robię słoiki.A najbardziej lubię zbierac ,no ale niestety brak czasu i lasy koło nas pryskane ,do pażdziernika nie wolno zbierac,a m jeżdzi daleko z 40-50 km i tam wolno.
Nadal przygotowania urodzinek córuni i ogólne porządki wiec szałkaarolaa, Anutka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyAnutka wrote:no to cymbał do kwadratu, że już mu nie zależy
Anutka lubi tę wiadomość
-
A ja jestem pewna, że się nam wszystkim wkrótce uda i już niedługo oprócz biustu dumnie prężyć i prezentować światu będziemy wspaniałe brzuszki
A te aktualne smuteczki i niepowodzenia pójdą w niepamięć.kaarolaa, Anutka, MalutkaEve, celia, Andzia33, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny