Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dodinka wrote:https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
heja dziewczyny pomożecie jestem tu nowa i to pierwszy cykl starań podpowiecie o co może chodzić wykres wyznaczył mi owulację a dwa dni po tym dniu testy owulacyjne wychodzą pozytywne
bo to system kochana, na niego się bierze poprawkę, jak dla mnie owu miałaś nawet dzień wcześniej niż Ci wyznaczyło, ale skoro testy pokazały inaczej to raczej sugeruj się nimi i -
Anutka wrote:bo to system kochana, na niego się bierze poprawkę, jak dla mnie owu miałaś nawet dzień wcześniej niż Ci wyznaczyło, ale skoro testy pokazały inaczej to raczej sugeruj się nimi i
Dzięki wielkie nie czaję jeszcze tego myślałam że będzie to łatwiejsze a okazuje się że jest to bardzo skomplikowane -
Jestem........ale dzis zajep miałam. a le w moim stanie to musze miec zawsze wszytsko na bieżąco...
No to co w trawie piszczy >>
Zenku jak tam ??aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Ok, a to czemu wszystkie ignorowane? Czy ja niedowidze?
Anutka taaa, ty może widzisz, ale ja nadal z tel i nie widzę chyba zamiast laptopa powinnam zainwestować w lepszy tel i wtedy zawsze was będę miała pod ręką
MariaAntonina wykonczysz się nim do twojego l4 dojedziesz? -
Mała mi nie boj sie wole robote niz siedzenie i pierdzenie w stołek.. ja zem jest pracoholik z natury....
Jak wytrzymam rok na macierzyńskim ??? sam budda tego nie wie..i pewnie najstarsi górale..kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
mała_mi wrote:Ok, a to czemu wszystkie ignorowane? Czy ja niedowidze?
Anutka taaa, ty może widzisz, ale ja nadal z tel i nie widzę chyba zamiast laptopa powinnam zainwestować w lepszy tel i wtedy zawsze was będę miała pod ręką
MariaAntonina wykonczysz się nim do twojego l4 dojedziesz?
lepiej tablet pod ręka a większemała_mi lubi tę wiadomość
-
Ja owszem pedantka i domu musi byc wszystko an swoim miejscu , ale ja bez pracy to jak pies z kulawa nogą...nie wyobrażam sobie tego..pracuje juz ponad 10 lat..ale nie ukrywam krótki odpoczynek czemu nie..gdybym nie musiał tak zyc jak teraz dom gdzie indziej praca gdzie indziej , to pewnie bym do pracy chodziła , ale chce sie nacieszyc moim N i domkiem.. bo tak to tylko zyje w nim weekendowo, w pon sie pakuje i jade do domu nr 2 pracuje i zyje swoim zyciem , w piatek do pon 6,00 rano zyje w moim domu.. tego mam juz dość.. serdecznie
Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.