Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
PA ...KOBIETKI JA TEZ WSKAKUJE DO MOJEGO PORCHE I ZASUWAM DO DOMKU.. godzina drogi...mnie czeka...

Milego weekendu kochane.. dbac o siebie i serduszkowac ile wlezie..
Zenek masz karniaka ...musze stworzyc dla ciebie regulamin.. obijasz sie chłopie drukarnia drukarnią , ale kobiety zaspokoić trzeba ..
Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Nie wiem ile nieszczęść jeszcze zniose. Właśnie się dowiedziałam ze zmarła moja babcia ukochana. Dziś rano u niej byłam i rozmawiałam i jescze mi dala czekoladki jakieś i mowi ze porozdaje wszystko jakby się wybrała na tamten świat. Tak jakby wiedziała. Ale dlaczego?! Boże pomóż mi wytrwać te ciężkie chwile
Andzia33, Iwone, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi bardzo mi przykro..
jestem tu nowa i zielona czy ktos mógłby zerknąć na mój wykres, co sie dzieje z owulacją? chciałam zdążyć a tu mi wyliczyło tak wczas... a testu wychodzą dziś i wczoraj tłuste grube krechy... to próbować dzisiaj? oby to była owulacja tylko ta temperatura spadła na łeb na szyje.... kto sie orientuje....pliss
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Nie wiem ile nieszczęść jeszcze zniose. Właśnie się dowiedziałam ze zmarła moja babcia ukochana. Dziś rano u niej byłam i rozmawiałam i jescze mi dala czekoladki jakieś i mowi ze porozdaje wszystko jakby się wybrała na tamten świat. Tak jakby wiedziała. Ale dlaczego?! Boże pomóż mi wytrwać te ciężkie chwile
nieszczęścia chodzą parami
wspieram
Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Nie wiem ile nieszczęść jeszcze zniose. Właśnie się dowiedziałam ze zmarła moja babcia ukochana. Dziś rano u niej byłam i rozmawiałam i jescze mi dala czekoladki jakieś i mowi ze porozdaje wszystko jakby się wybrała na tamten świat. Tak jakby wiedziała. Ale dlaczego?! Boże pomóż mi wytrwać te ciężkie chwile
Współczuję... Ale kochana babcia, rzeczywiście coś w tym jest że człowiek przeczuwa koniec... (*)
-
nick nieaktualny
-
współczucie, rzeczywiste ostatnio masz cięzki czass -
nick nieaktualnyAniqa wrote:mam wyniki badań, otóż
progesteron 0,27
> norma faza folikularna pon 0,1- 0,3
faza lutealna 1,2-15,9
prolaktyna 12,03
> norma do 35
a po tabletce 29,25
> norma do 35
badanie w 20 dniu cyklu, co to jest ta faza folikularna??
Faza folikularna, to ta przed lutealną. Czyli ta od początku cyklu do owulacji. Czemu nie mierzysz tempki?? Nie wiadomo w jakiej fazie jesteś
-
nick nieaktualnywg mnie masz za niski progesteron bo jestes teraz w tej drugiej fazie, a prolaktyna jak najbardziej w normie...Aniqa wrote:mam wyniki badań, otóż
progesteron 0,27
> norma faza folikularna pon 0,1- 0,3
faza lutealna 1,2-15,9
prolaktyna 12,03
> norma do 35
a po tabletce 29,25
> norma do 35
badanie w 20 dniu cyklu, co to jest ta faza folikularna?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-