Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
PA ...KOBIETKI JA TEZ WSKAKUJE DO MOJEGO PORCHE I ZASUWAM DO DOMKU.. godzina drogi...mnie czeka...
Milego weekendu kochane.. dbac o siebie i serduszkowac ile wlezie..
Zenek masz karniaka ...musze stworzyc dla ciebie regulamin.. obijasz sie chłopie drukarnia drukarnią , ale kobiety zaspokoić trzeba ..Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Nie wiem ile nieszczęść jeszcze zniose. Właśnie się dowiedziałam ze zmarła moja babcia ukochana. Dziś rano u niej byłam i rozmawiałam i jescze mi dala czekoladki jakieś i mowi ze porozdaje wszystko jakby się wybrała na tamten świat. Tak jakby wiedziała. Ale dlaczego?! Boże pomóż mi wytrwać te ciężkie chwile
Andzia33, Iwone, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi bardzo mi przykro..
jestem tu nowa i zielona czy ktos mógłby zerknąć na mój wykres, co sie dzieje z owulacją? chciałam zdążyć a tu mi wyliczyło tak wczas... a testu wychodzą dziś i wczoraj tłuste grube krechy... to próbować dzisiaj? oby to była owulacja tylko ta temperatura spadła na łeb na szyje.... kto sie orientuje....plissAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Nie wiem ile nieszczęść jeszcze zniose. Właśnie się dowiedziałam ze zmarła moja babcia ukochana. Dziś rano u niej byłam i rozmawiałam i jescze mi dala czekoladki jakieś i mowi ze porozdaje wszystko jakby się wybrała na tamten świat. Tak jakby wiedziała. Ale dlaczego?! Boże pomóż mi wytrwać te ciężkie chwile
nieszczęścia chodzą parami wspieramAnutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Nie wiem ile nieszczęść jeszcze zniose. Właśnie się dowiedziałam ze zmarła moja babcia ukochana. Dziś rano u niej byłam i rozmawiałam i jescze mi dala czekoladki jakieś i mowi ze porozdaje wszystko jakby się wybrała na tamten świat. Tak jakby wiedziała. Ale dlaczego?! Boże pomóż mi wytrwać te ciężkie chwile
Współczuję... Ale kochana babcia, rzeczywiście coś w tym jest że człowiek przeczuwa koniec... (*)
-
nick nieaktualny
-
współczucie, rzeczywiste ostatnio masz cięzki czass -
nick nieaktualnyAniqa wrote:mam wyniki badań, otóż
progesteron 0,27
> norma faza folikularna pon 0,1- 0,3
faza lutealna 1,2-15,9
prolaktyna 12,03
> norma do 35
a po tabletce 29,25
> norma do 35
badanie w 20 dniu cyklu, co to jest ta faza folikularna??
Faza folikularna, to ta przed lutealną. Czyli ta od początku cyklu do owulacji. Czemu nie mierzysz tempki?? Nie wiadomo w jakiej fazie jesteś -
nick nieaktualnyAniqa wrote:mam wyniki badań, otóż
progesteron 0,27
> norma faza folikularna pon 0,1- 0,3
faza lutealna 1,2-15,9
prolaktyna 12,03
> norma do 35
a po tabletce 29,25
> norma do 35
badanie w 20 dniu cyklu, co to jest ta faza folikularna?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny