Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:No wiesz co, ja uwielbiam w domu siedzieć. Gotować, piec, sprzątać, kwiatuszki sadzic, przesadzać, podlewać....
Ja to chyba typowa kura domowa jestem
to zupełnie tak jak ja, właśnie zupka zrobiona, domek posprzątany, prosiaczek nakarmionyAndzia33 lubi tę wiadomość
-
To teraz sobie możecie wyobrazić , ze moja ciąża to cud.. z takim byciem ze sobą.. nie miałam go przy sobie .. dni płodne swoja droga a nasz zycie swoaj wbić sie w ten czas było trudno.. ehh dziekuje ze mam juz to za soba
Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina wrote:To teraz sobie możecie wyobrazić , ze moja ciąża to cud.. z takim byciem ze sobą.. nie miałam go przy sobie .. dni płodne swoja droga a nasz zycie swoaj wbić sie w ten czas było trudno.. ehh dziekuje ze mam juz to za soba
CUD -
Ponad 2 lata zycia na walizkach..och ale jest co wspominać..kiedys pakowałam sie na weekend teraz pakuje sie na całe 5 dni.. to sobie wyobrazicie..
pakowanie na wakacje to juz dla mnie żaden problem..heeeekaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
kaaroola tez wie jak to jest miec chłopa z doskoku.. to kiedy na ten poligon jedziem ????
kaarolaa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
kaarolaa wrote:jestem na chwile zmeczona sie czuje i głodna przede wszystkim, a zjesc bede mogła dopiero za 2 godziny...
to widze Anutka, ze masz swojego prosiaczka na
to nie mój tylko taki obrazek
chciałam wkleić fotkę mojego, ale coś się nie da
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:kaaroola tez wie jak to jest miec chłopa z doskoku.. to kiedy na ten poligon jedziem ????
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:to nie mój tylko taki obrazek
chciałam wkleić fotkę mojego, ale coś się nie daAndzia33 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:kochana teraz nie predko kasa im sie skonczyła na takie miesieczne wypady ale zawsze jakis wyjazd na kilka dni sie znajdzie... hehe teraz tydzien tez go nie ma bo u rodzicow swoich jest, jutro wraca...ach te zycie, ale nie moge narzekac jest dobrze...no moze prawie bo trudno dziecko zmajstrowac
to ja sie nie będę może odzywać, że mi jest trudno bejbika zmajstrować, a mój chłop na miejscu jest... Wy to macie nie lada orzech do zgryzienia żeby się w TE DNI wstrzelić...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:a jak Twoj ma na imie ja miałam kotke, ale musielismy ja oddac bo wszystko niszczyła i sikała na kanape...teraz czekam na rybki, przynajmniej wiem, ze mi niczego nie zasikaja
Bazyl w sierpniu skończył rok, namawiam męża na kolege dla niego, nawet imię mu juz wybrałam - Eliot ale mężuś nieugięty, ale jak nam się nie uda począć dziecka jeszcze kilka miesięcy to zmięknie i kupi mi kolejnego prosiaczkakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:to ja sie nie będę może odzywać, że mi jest trudno bejbika zmajstrować, a mój chłop na miejscu jest... Wy to macie nie lada orzech do zgryzienia żeby się w TE DNI wstrzelić...
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Bazyl w sierpniu skończył rok, namawiam męża na kolege dla niego, nawet imię mu juz wybrałam - Eliot ale mężuś nieugięty, ale jak nam się nie uda począć dziecka jeszcze kilka miesięcy to zmięknie i kupi mi kolejnego prosiaczka
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny